tohidkh چی شدی پس قرار شد به ما کمک کنیا:19: گوشیم k750 بود که بامموری مشکل داشت شما احتمالgdfs رونمی دید.یا مشکل سخت افزاریه :41:
tohidkh چی شدی پس قرار شد به ما کمک کنیا:19: گوشیم k750 بود که بامموری مشکل داشت شما احتمالgdfs رونمی دید.یا مشکل سخت افزاریه :41:
مشکلت چیه ؟نقل قول:
tohidkh چی شدی پس قرار شد به ما کمک کنیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشیم k750 بود که بامموری مشکل داشت شما احتمالgdfs رونمی دید.یا مشکل سخت افزاریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adrenalin عزیز ممنون که همه جا به فکر مایی مشکلم اینه که وقتی مموری رو داخل گوشی کا750 می ذارم بعد از 10 دقیقه گوشی هنگ میکته وباید باطری رو در بیاری گوشی رو فلش زدم ولی فایده ای نداشت بامموری های دیگه امتحان کردم بازم هیچ حالا نظر شما چیه بازم ممنون.:10:
با سلام
گوشی من w700 با فریمور R1CA021
پچ gfx رو اگه کسی واسه این گوشی تست کرده و جواب گرفته برامون بذاره.
در ضمن من پچ الف رو روی گوشیم نصب کرده ام.
اگه در هنگام نصب پچ در سوال دوم برای نصب پچ این پیغام pach is differ امد واسه پچ gfx اومد چه کار کنیم؟؟
ممنون
هم رو هدفون هم رو اسپیکر دیگه نه؟نقل قول:
ئه!نقل قول:
دوست من، معلومه که از لحاظ بلندی تو هدفون فرقی ندارن. چون سیستم هدفون، بر اساس بلندی نیست. در هدفون فقط وضوح صدا بالاتر خواهد بود. (از کیفیت بیشتری برخوردار خواهد بود)
موفق باشید :11:
گوشی من سونی اریکسونه وقتی روشنش میکنم یه لحضه صفحش میاد بعد خاموش میشه همینجوری خاموش و روشن میشه کمک کنید گوشیم چشه:42:
سلام دوستان
من s500 خريدم،فاتحمو خونده!
كيبوردش كه شكسته
باتريشم كه خرابه
يه بار شمردم روزي 8 بار نياز به شارژ داره!
نخريد بيچاره ميشيد.
بترتیب تا اونجایی که جواب میده انجام بده:نقل قول:
1- ریست
2- مستر ریست
3- آپدیت (اگر ADSL داری)
4- فلش
:)
اینایی که گفتی چه جوریه آموزش میدین؟؟؟نقل قول:
مقاله چیزی من هیچی نمیدونم:41: