:n11: ......نقل قول:
هر نتیجه ای که بگیریم ما باید بازیکنها و کادر فنی رو تشویق کنیم که زحمت خودشونو کشیدند. دمشون گــــــــــــرم
Printable View
:n11: ......نقل قول:
هر نتیجه ای که بگیریم ما باید بازیکنها و کادر فنی رو تشویق کنیم که زحمت خودشونو کشیدند. دمشون گــــــــــــرم
والا یکی دو فصل پیش همین طرفدارای فولاد خون به دل مجید جلالی کردن ، همون جلالیی که الان دارن نون جوون گراییشو می خورن !نقل قول:
طرفدارای فولاد درس بزرگی به همه هوادارن تیم های دیگه دادند.حتی بعد از باخت تلخ جلوی ما بازم تیمشون رو تشویق کردند و از تلاش بازیکنهاشون تشکر کردند .
نامه الزامآور کفاشیان برای تیمهای آسیایی لیگ برتر
بازیکنان ملیپوشتان را در اختیار تیم ملی قرار دهید/ خبری از همراهی در آسیا نیست!
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از اینکه علی کفاشیان هفته گذشته در گفت و گو با فارس از همراهی مشروط ملیپوشان تیمهای استقلال، سپاهان، فولاد و تراکتورسازی با تیمهای باشگاهی خود در لیگ قهرمانان آسیا در صورت هماهنگی این باشگاهها با کادرفنی تیم ملی خبر داده بود، وی روز گذشته در نامهای الزام آور به تیمهای آسیایی لیگ برتر اعلام کرد تا پس از برگزاری هفته پایانی رقابتهای لیگ برتر، هرچه سریعتر بازیکنان خود را در اختیار تیم ملی قرار داده که با این وضعیت به نظر میرسد دیگر این بازیکنان نمیتوانند باشگاههای خود را در دو هفته پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا همراهی کنند.
خوب بعد از اون لیست که از طرف وزارت به بیرون درز پیدا کرد گویا مقصرش ما استقلالیا هستیم که ماشین ها سند نداره یا چک ها برگشت خورده یکم از توهم توطئه خارج بشید تو رو خدا
یکم اگه از بریزو بپاش هاتون کم میکردید الان این وضع پیش نمیومد
در اخر خواهشا در مورد اینکه بازیکنای ما غیرت دارن یا نه نظر ندید دقیقا الان شد شبیه دعاتون برای بازی ما با فولاد اگه همون قدر دعا میکردید واسه خودتون الان این وضع نبود الانم بیشتر به وضعیت غیرت بازیکنای خودتون بپردازید تا اینکه چرا نکونام دو میلیارد گرفت از تیمای عربی یا پژمان منتظری چرا رفت؟
مجید جلالی آنالیزور خوبیه و فوتبال رو علمی و با حساب یاد گرفته اما پرستیژ یه سرمربی بزرگ رو نداره. و در تیمی نتیجه نگرفته.نقل قول:
چه ما چه پرسپولیسیا همیشه برد میخوایم. خیلی وقتا شرایط واقعی تیم رو در نظر نمیگیریم.
اگر تیممون جلو باشه و در دقایق آخر گل بخوره، از عصبانیت هرچی بتونیم نثار بازیکنا میکنیم که این درست نیست.
ما خیلی وقتا در تشویق هامون اشتباه کردیم،مثل جریان هو کردن بیگ زاده در فصل پیش . باید قبول کنیم که عجول هستیم.
با توجه به اینکه اهوازیها تدارک جشن قهرمانی دیده بودن، بعد از باخت ، تیمشون رو تشویق کردن که این حرکت انصافا قشنگ بود.
پاس رو قهرمان لیگ کرده ، اینو مطمئنم ! بحث پرستیژو اینا نیس ، جلالی اهل باندبازی و تبانی و اینا نیست ! فوتبال ما اونقدر تمیز نیست که امثال جلالی که بخوان کثیف کاری نکنن به جایی برسن !نقل قول:
همین جلالی بود که 2 سال پیش هوادارا علیهش شعار دادن گفت به اونایی که این هوادارا رو بر علیه من کردن میگم که تا لحظه ایی که جلالی توی این تیمه نمیزارم دلالی کنید ، بازیکن از تیمای دیگه نمیارم که پولش بره تو جیب شما ! میرم تو محلات خوزستان می گردم و بازیکنای جوون و آینده دارو پیدا می کنم و تیممو اونجوری می سازم ! ( مضمون صحبتاش همینا بود حالا کلمه به کلمه یادم نیس )
هیچی دیگه چند وقت بعد عذرشو خواستن !
جالبه قبل از بازی های هفته پیش که امید قهرمانی بود همچین صحبت هایی نبود حالا که همه چی عوض شده و کاری نمیشه کرد زمین و زمان تقصیر کارن :n06:نقل قول:
قلعهنويي: دوست دارم در استقلال بمانم
سرمربي تيم فوتبال استقلال صحبت هاي خود در نشست خبري امروز را اصلاح کرد و از تمايل خود براي ادامه حضور در استقلال خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعه نويي ظهر امروز در نشست خبري قبل از ديدار با تراکتورسازي شرکت کرد و به سوالات مختلف پاسخ داد.
سرمربي تيم استقلال در حاليکه با سئوال يکي از خبرنگاران مبني بر ادامه فعاليتش براي فصل آينده در استقلال روبرو شد، خطاب به وي گفت: اجازه بدهيد اين 3 بازي تمام شود بعد ببينم مردم يا باشگاه من را ميخواهند يا نه، البته خودم زياد علاقه ندارم
اين صحبت سرمربي تيم استقلال باعث شد تا همه تصور کنند که او فصل آينده تمايلي به ادامه حضور در استقلال ندارد و از اين تيم جدا خواهد شد اما سرمربي تيم استقلال در گفتوگو با خبرنگار فارس درخصوص اين صحبت خود اظهارداشت: متاسفانه صحبتم را طوري بيان کردم که تعبيرهاي مختلفي از آن صورت گرفته است، منظور من در نشست خبري اين بود که ديگر تمايل ندارم هرسال تيمم را تغيير بدهم و اتفاقاً دوست دارم در ادامه راه در استقلال بمانم؛ زماني که مشغول صحبت در نشست خبري شدم اين جمله مهم را نگفتم و به صحبتهايم طوري ادامه دادم که از حرفهايم اينگونه برداشت شد که قصد ندارم در استقلال بمانم اما با اين وجود بازهم صحبتم را اصلاح ميکنم و اميدوارم استقلال در بازي فردا هم به يک نتيجه مطلوب برسد و در نهايت هواداران شاد به خانههايشان برگردند.
ديدار دو تيم استقلال و تراکتورسازي از ساعت 19 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
استقلال در صدر باشگاههای غیر اروپایی دنیا در تامین بازیکن ملی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ایران استقلال با ۵۰۶۱ دقیقه از دیگر باشگاهها پیش است. استقلال از این نظر در میان باشگاههای غیر اروپایی اول است و در رده بندی کلی هم در جای چهاردهم قرار دارد.
پس از استقلال، پرسپولیس (۳۳۳۲ دقیقه)، سپاهان (۱۱۶۷ دقیقه)، اوساسونا (۱۰۵۴ دقیقه) و ذوبآهن (۹۶۵ دقیقه) بیشتر از باشگاههای دیگر بازیکنان تیم ملی را برای رسیدن به جام جهانی برزیل تامین کردهاند.
bbc persian
نفت و فولاد باید ببازن حالا نفت امکانش زیاده ولی فولاد هم انگیزه خیلی بالا برای قهرمانی داره و قطعآ برای برد میره هم گسترش فکر نمی کنم بازی جوانمردانه رو رعایت کنه
با اینکه قهرمانی دور از دسترسه ولی ما از همین الان راه می افتیم امیدوارم 100 هزار نفر پر بشه فقط برای تشویق امیرخان وبازیکنا