-
حسرتی نداره، اتلتیکو خیلی بهتر بود، به تیمی باختیم که 4 5 بازی نتونستیم ببریمش، چقدر شل و بی انگیزه :n04:
تعجبم اینه مارتینو که نسخه رئال رو اونجوری می پیچه چرا تیمش بعضی بازی ها برنامه نداره
حذفی و لالیگا هم با این شرایط میتونه دستاورد فوق العاده ای باشه
-
یک سال دیگه هم اومد و حذف شدیم
واقعا سخته برای یک هوادار منتظر شروع رقابت بمونه قرعه کشی, بازی های مرحله گروهی, حذفی , و کلی انتظار و آخرشم یه تیمه که قهرمان میشه
ایراد که خیلی به بازی وارده ولی همون 15 دقیقه اول کار خودشو کرد
سعی و تلاش های بیخود برای حفظ توپ توی یک سوم زمین خود تیم ضریب اشتباهات رو بالا میبره چه بوسکتس باشه چه یک بازیکن متوسط
شاید اگه کاری که اتلتیک توی حدود 70 دقیقه انجام داد بارسا توی 15 دقیقه اول انجام میداد نتیجه چیز دیگه ای بود
3 بازیکن اصلی مسی ژاوی اینیستا که هیچ کاری از دستشون برنیومد انجام بدن
و وقتی این سه نفر نباشن یعنی هیچی
الوز به سانتر های بی دقتش ادامه میداد و اوت رفتن توپ ها از اونطرف زمین کلی وقت تیمو هدر میداد
تیم هم واقعا ثبات نداره میتونه رئال و اتلتیک رو توی دو بازی که مونده ببره و میتونه مثل امشب بازی کنه
سیمونه هم تیم واقعا خوبی جمع کرد امسال و کسی که بخواد مرحله بعد به اتلتیک بخوره جای سوال داره
در آخر من یه لحظه دلم برای تیتو سوخت در حالی که فصل قبل اوضاعش اگه از تاتا بدتر نبود اوضاع بهتری هم نداشت
با همون وضعیتی که خودش و تیم داشت قهرمانی لالیگا رو حتی با باخت جلوی رئال بدست آورد تا نیمه نهایی اروپا هم اومد و جلوی اون بایرن حذف شد
در آخر هم خیلیا بهش توپیدن که تیتو خوب نبود و این حرفا
-
عجب از این چرخ روزگار!!! فصل پیش بود که مسی سرمست از برتریش اونطوری مغرورانه سر ویا داد زد تو زمین و در نهایت در پایان فصل ویا با قیمت عجیب 2 میلیون رفت اتلتیکو! ( به قول رئالی ها ویلای کریس رونالدو از ویلای بارسا گرونتر بود!) و امشب در حالیکه مسی بین 22 بازیکن بدترین بازیکن زمین میشه و تیمش حذف شده، ویا خودش رو در نیمه نهایی چمپیونز میبینه!
.........
به الکلاسیکوی پیش رو هم اصلا خوش بین نیستم. ویلونی که تاتا داره میزنه هنوز صداش در نیومده کاملا !
-
مقصر شماره یک این باخت کسی نیست جز ساندرو راسل و... که کاری کرد که بهترین تیم تاریخ به این روز بیفته! امیداورم به این مدیرا رای عدم کفایت بدن!
و اینکه اتلتیکو شایستگی رفتن به مرحله ی بعد رو داشت و در حال حاظر چیز دیگه ای برای گفتن ندارم!
بارسا برای همیشه...:n12:
-
چند نکته از ضعف های تاکتیکی بارسا:
* نمی دونم وقتی همه تیم قد کوتاه و بطور فیزیکی ضعیف هستند چه اصراریه توپ ها رو هوایی بریزیم رو دروازه؟ توی دو بازی فکر کنم بیشتر از 40 تا سانتر هوایی داشتیم که از هیچ کدوم حتی یه نصفه موقعیت هم در نیومد.
* چه لزومی داره سسک و اینیستا و ژاوی با هم بازی کنن وقتی این سه در زمین هستن هیچ کدوم خودشون نیستن؟ توی آسمون نوشته اونهایی که اسمشون خفنه باید توی زمین باشن؟
* چرا ژاوی 34 ساله باید وسط هفته 88 دقیقه تمام بازی کنه، ولی سسک 26 که هم در بازی رفت دقیقه 70 تعویض شد و هم امشب دقیقه 60 باید وسط هفته استراحت کنه؟ چرا امشب ژاوی که 20 دقیقه آخر اصلا راه هم نمی تونست بره از خستگی باید توی زمین باشه و سسک و اینیستا بیرون باشن که هر دو وسط هفته هم استراحت کرده بودن؟
* چرا مسی وسط هفته دقیقه 60 تعویض نشد تا آماده تر و سرحال تر باشه در این بازی و نیمار به جای پدرو میاد به زمین؟
* چرا تیم باید دقیقا فوتبال مستقیم و هوایی بازی کنه که مسی و اینیستا کاملا در حملات از دور خارج بشن؟
* چرا سسک میاد و مهاجم بازی می کنه وقتی دو مهاجم در تیم داریم (مسی و نیمار)، و دو مهاجم به وینگ ها فرستاده میشن وقتی دو تا وینگر آماده داریم (الکسیس و پدرو)؟ چرا وقتی الکسیس میاد مسی کماکان در وینگ راست می مونه، نیمار در وینگ چپ و الکسیس که در این سه سال یک بازی هم نوک بازی نکرده میره نوک حمله؟
و خیلی چرا های تاکتیکی دیگه که به نظر من نشون میده تاتا در حد مربیگری بارسا نیست. تیم کاملا بی ایده و بی هدف بازی می کنه و تقریبا همه نکات مثبت از حرکت های فردی بازیکن ها بدست میاد و مقابل یک تیم با هدف و متمرکز مثل آتلتیکو در این فصل 4 بار بازی کردیم و نتونستیم برنده باشیم. حذف شدن از لیگ قهرمانان جای ناراحتی نداره چون کاملا واضحه اگه بالا هم میومدیم فقط شاید مقابل رئال شانس داشتیم (اون هم به خاطر اینکه وضع اونها هم اونچنان تعریفی نیست) وگرنه این بارسا شانسی برای قهرمانی نداشت.
تیمی به نیمه نهایی رسید که لایقش بود، و آتلتیکو در لالیگا هم لایق قهرمانی است.
---
اما می رسیم به ضعف های تیم مدیریت:
1. قضیه ترنسفر نیمار و این همه جنجال که نباید اصلا صورت می گرفت یعنی یا انتقال باید بطور عادی و صحیح و بدون اما و اگر انجام می شد یا اصلا صورت نمی گرفت. ما نیاز ضروری به نیمار نداشتیم، با همون هزینه می شد یک دروازبان و دو مدافع و یک هافبک خوب به تیم اضافه کرد!
2. عدم درک صحیح فوتبال که باعث میشه مشکلات اساسی در ترکیب بارسا در چندین سال گذشته ترنسفر پشت ترنسفر حل نشه، درک اینکه بارسا در خط دفاعی نیاز به بازیکن طراز اول داره اصلا سخت نیست! اینکه دروازبان دوم تیم در حد لیگ آزادگان ایران هست هم بر کسی پوشیده نیست و هرچقدر هم که تعصب داشته باشه فاکتور اول همیشه عملکرد فوتبالی است. درک اینکه قد پایین بازیکن ها در دفاع و حمله نقطه ضعف بسیار مهم و اساسی است هم نیاز به هوش سرشاری نداره ولی باز هم می بینیم خرید هامون از همین بازیکنان قدکوتاه هستند. اینکه فیزیک تیمی ضعیفه و بازیکن هامون نه توان 90 دقیقه پرسینگ رو دارند و نه قدرت درگیری های فیزیکی رو هم اتم شکافتن نیست.
3. جنجال و حاشیه زیاد در تیم... مشکلات در رعایت قوانین که باعث میشه این همه حاشیه درست بشه و اون قضیه نیمار و حالا قضیه بن ترنسفر و ... / باشگاه می تونه قوانین رو درست رعایت کنه تا حتی اما و اگری هم پیش نیاد!
4. انتخاب مربی بی تجربه در اروپا و ضعیف از نظر کیفی که هیچ تجربه ای در رقابت های فشرده و فوتبال سطح اول دنیا نداشته. بقیه کادر فنی هم ضعیف هستند و تاکتیک های دفاعی ضعیف باشگاه هم مشخصه و قضیه فقط مدافعان ضعیف نیست تیم در دفاع خیلی بی برنامه است.
---
این فصل ممکنه قهرمان لیگ و حذفی بشیم و از نظر جام گرفتن فصل خوبی داشته باشیم ولی قطعا فکر می کنم تیم نیاز به خونه تکانی اساسی داره. تعداد خیلی زیادی از بازیکن ها هستن که باید در یک بازه 2 ساله کنار گذاشته بشن و همینطور فوتبالیست های متفاوت و با انگیزه جایگزین بشن.
-
بعد از مدتها ....
یه جمله معروفی هست که میگه if you can't support us when we lose,don't support us when we win
ولی واقعیت اینه که امسال ما با اختلاف 1 امتیاز نسبت به صدر نشین توی لالیگا دومیم ، هر دو الکلاسیکوی لیگ رو خیلی خوب بردیم ، به فینال جام حذفی رسیدیم ، ولی این فصل در کل هیچوقت خوب بازی نکردیم .... ( بازی با وایادولید و بتیس یادتونه ؟ ) هیچوقتم تاوانشو نداده بودیم تا اینکه بازی با اتلتیکو شروع شد .... بنظر برای تیم خوبه ، امسال درحدی نبودیم که قهرمان شیم ، الان دیگه میتونیم بیشتر وقتو روی لالیگا و کوپا دل ری بزاریم
سیمئونه با بازیکنایی که اصلا درحد بازیکنای بارسا نیستن اینطور بازی میکنه ولی مارتینو ..... ، تیم هرچی داره از بازیکناست ( بخصوص اینیستا )
امیدوارم حداقل بازیکن که نمیتونیم بخریم ، مدیران به ذهنشون ( مگه ذهن دارن با این بلاهایی که سر بهترین تیم تاریخ اومد؟؟!!!!! ) برسه که یه مربی خوب بیارن .....
وقتی به این فکر میکنم که چطوری اتلتیکو رو خیلی راحت توی کوپا دل ری حذف کرد مو به تنم سیخ میشه!!!اهمیت Plan B داشتن همینجا ها مشخص میشه ....
پی نوشت : اتلتیکو کاملا لیاقتشو داشت
-
سلام
باختیم حذف شدیم ب همین سادگی .... کی جواب هوادارن رو میخواد بده؟ هیچکس!!!
از مقصرین اصلی تاتا هست مربی باید باهوش باشه اونم مربی همچین تیم بزرگی!!! انصافا وقتی بازی های دورتموند و اتلتیکو رو میبینم لذت میبرم و وهوش سرمربیاشون رو دقیقا توی زمین حس میکنم ولی مربی ما نمیدونم چرا اینقدر یک بُعدی هست چرا هوش و ذکاوتی در کار نیس واقعا چرا!!! چرا الان سرمربیه پس؟! اینو قشنگ میتونید حس کنید وقتی ک ما این فصل بازی هایی رو گل خوردیم و عقب افتادیم و نتونستیم جبران کنیم ، نمونش بازی با سوسیداد و وایادولید و این اخریشم ک شاهکار دیشب بود ، خیلی برام عجیبه چرا تیم عقب میفته و نمیتونه جبران کنه یادم نمیاد بارسایی ک اینطوری بوده باشه و از همون زمان رایکارد و پپ و حتی خیلی وقتا تیتو وقتی تیم عقب میفتاد مثلا دقیقه 20 گل میخورد شکی نداشتم ک گل میزنیم و میبریم و چ بسا حریف رو بترکونیم ولی امسال رو ببینید مثلا همون بازی با وایادولید کی گل خوردیم؟ چ دقیقه ای بود؟ چقد فرصت داشتیم؟ایا تونستیم جبران کنیم؟ کجاست اون تیمی ک وقتی گل میخورد 15 دقیقه نمیکشید گل رو جبران میکرد ولی الان .... واقعا وقتی ب این چیزا فکر میکنم اعصابم داغون میشه . دیشب هم ک اول بازی گل خوردیم و این همه وقت داشتیم ولی اصلا یک درصد هم خوب بازی نکردیم ک حداقل دلمون خوش باشه خوب بازی کردیم ، بارسای دیشب واقعا دست و پا بسته بازی میکرد! این حق بارسا و این بازیکنان نیست واقعا ! شانس اوردیم بیشتر گل نخوردیم.
انصافا حق اتلتیکو بود بره بالا و اگه چیزی غیر از این میشد ادم باید تعجب میکرد ( با توجه ب این بازی دیشب بارسا )
حالا گیریم ک میرفتیم مرحله بعد مثلا دوس داشتیم ب چ تیمی بخوریم؟ بایرن؟ تیم پپ؟ پپی ک ب بارسا مسلطه و شناختش حتی از الان مارتینو بیشتره!!!
تیم رئال؟ باز میشه گفت این گزینه بهتری بود چون ما از نظر روحی از رئال بالاتریم ب دلیل دبل کردنشون تو لالیگا ولی بازم اسمش ال کلاسیکو هست و با این مصدومیت ها و این ضعف ها انتظار چ بازی ای رو داشتید؟!
تیم چلسی؟! تیم مورینیو؟ خب وقتی ب این تیم میخوردیم قطعا ب جای یک اتوبوس دو اتوبوس جلو دروازه میدیدم و ب نظرم از اتلتیکو هم جون سخت تره دفاع چلسی و با این بازی افتضاح دیشب چ بسا ی شکست بد میخوردیم!!!
پس میبینید ک اتلتیکو شایسته تر بود
در مورد مدیران هم ک هیچی نگم بهتره !!!
ببخشید یکم تند رفتم ناراحتیم از شکست نیست از بازی بد تیم هستش.
ولی بارسا همیشه بارسات اینو یادتون نره ، ما هممون عاشق بارساییم :n12:
-
فرق یک مربی که بعنوان بازیکن و مربی سالها در فوتبال اروپا بوده با مربی ای که همه عمرش در فوتبال هردنبیل آرژانتین بوده بالاخره یه جایی باید مشخص بشه.مسوولین بارسا مقصر اصلین نه تاتا.اون در فوتبال ضعیف از نظر تاکتیکی آمریکای جنوبی کار کرده و شاید بهتر بود بعنوان اولین تجربه ش در فوتبال اروپا در یک تیم متوسط مربی گریش رو شروع میکرد.اگر یک سری میمون آموزش دیده رو جای مدیران بارسا میزاشتن بهتر کار میکردن.این مدیران ابله یک مربی بی تجربه در اروپا رو آوردن,بازیکن در تابستون و حتی فرصت خرید زمستون نخریدن,فضولات تیم رو رد نکردن و خلاصه هر کار احمقانه ای میتونستن کردن.من از زمانی که کرویف سرمربی بارسا بود طرفدار این تیمم وهیچ موقع چنین مدیریت ضعیفی تو این تیم ندیدم بجز زمان گاسپارت که احمقی بود مثل روسل و حتی شاید بدتر.با امثال الکسوسک,پیفکه,ماستکرانو و چند نفر دیگه این تیم به هیچ جا نمیرسه و مسی هم که بعضی اوقات فسیه یا میسی(اینقدر که این آق پسر ناز داره تو زمین بعضی اوقات فقط راه میره) و نیمار هم که فعلاً نیمچه ماره و حالا حالا ها کار داره تا یک بازیکن قابل اتکا بشه.من واقعاً دیگه حالم از تیکی تاکا بهم میخوره و وقتی بازی بارسا رو نگاه میکنم انگار بازی یه سری بچه سیزده-چهارده ساله رو دارم نگاه میکنم.من دلم میخواد بارسا از اینهمه کرنر استفاده ببره,قدرت بدنی و قد و قواره بازیکناش درست حسابی باشه,مهاجم واقعی داشته باشه,در ضد حمله گل بزنه,تنوع در تاکتیک داشته باشه.امسال امیدوارم که این تیم در هیچکدوم از دو جام باقی مانده هم موفقیتی بدست نیاره چون اگه جام حذفی یا لالیگا رو بگیره اونوقت مدیران بارسا و بعضی بازیکناش میرن تو حالت توهم و میگن دیدید ما فلان جام رو بدست آوردیم و از این حرفها.در آخر باید بگم به امید مرگ تیکی تاکا چون که مثل سرطان شده برای بارسا. این حرفها رو بعنوان یک طرفدار قدیمی و متعصب بارسا گفتم و امیدوارم دوستان به من خرده نگیرن.
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسی و آنتونلا در انتظار تولد دومین فرزند
برای مسی این خبر خوب می تواند مرهمی باشد بر زخم شکست شب گذشته بارسلونا در مقابل اتلتیکو
آی اسپورت - شکست شب گذشته بارسلونا در مقابل اتلتیکو که حذف بارسلونا از چمپیونز لیگ را به دنبال داشت ، تمام طرفداران بارسا را شوک زده و نا امیدکرد.
اما حداقل این ناامیدی در خانه مسی خیلی تداوم نداشت. چرا که " آنتونلا " نامزد لیونل مسی ، لحظاتی پیش در صفحه شخصی خود در توئیتر اعلام کرد که او و مسی منتظر تولد دومین فرزند پسرشان هستند.
به این ترتیب " تیاگو " فرزند اول این زوج آرژانتینی که در سال 2012 متولد شده بود بزودی صاحب یک برادر خواهد شد.
-
این بازیکنهای بارسا اینقدر که به فکر بچه درست کردن و شکم زنها و دوست دختراشون رو بالا آوردن هستن فکر فوتبال هم هستن؟ما دو سه ساله هی میشنویم که این یکی زنش حامله شد یا اون یکی دوست دخترش بچه پس انداخت.