[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوراک خودته:دی اینقدر داد و بیداد میکنه که اسپیکرو خاموش کنی:n08:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوراک خودته:دی اینقدر داد و بیداد میکنه که اسپیکرو خاموش کنی:n08:
داداش اینو هفته پیش امتحان کردم. مثه گزارشگرای شبکههای عربی نیست خیلی کم حرفه و یکی دو ثانیه هم دیرتر گزارش میکنه!:n27: بازم دمت گرم که جواب دادی.:n12:نقل قول:
4کریم :n12:نقل قول:
دو سه هفته دیگه صبر کن pes2014 میاد دیگه ... خودش یه گزارشگر عربی ردیف داره
سلام من patch 5.1 نصب کردم همه چی ان عالی کار میکنه ولی وقتی بازی را میبندم و بعد کامپیوتر را خاموش میکنم فردا دوباره می خواهم بازی کنم دوباره باید پچ را نصب کنم فایل pesedit.exe اجرا میشه ولی بازی را اجرا نمیکنه هیچ خطای هم نمیده ولی وقتی دوباره پچ را نصب میکنم همه چی درست میشه چه کار باید کرد برای این مشکل؟
دوستان این چه طوری باید ضربه سر بزنی بزنی ؟ هر چی میزنم میره بیرون و این ور اون ور !
ضربه سر فقط بنزما توی رئال...باقی اصلا راه نداره.
کلیک راست کن run as administrator بزن بعد اجرا کننقل قول:
نقل قول:
باید موقعیت بازیکن مناسب باشه تا بتونه ضربه سر خوبی بزنه ... تو pes2013 سر زدن سخت تر شده و هر سانتری جواب نمیده ... مثلا برای بارسا بهتره به جای سانتر هوایی سانتر زمینی بکنید که با سه بار زدن دایره پشت سر هم انجام میشه
ممنونم از جوابتون حل شد
اقا ضربه ایستگاهی زمینی محکم چه جوری میشه زد پشت محوته ؟
چندتا تاکتیک ضربه ایستگاهی بگید هر کار میکنم گل نمیشند ؟
ضربه ایستگاهی محکم هم جهت بالا رو میگیری مربع رو میزنی بعد به محض اینکه ضربه خواست بزنه مثلث هم میزنه که قدرت ضربه بیشتر شهنقل قول:
حالا میخوای زمینی باشه باید مربع رو یکم پر کنی که البته همه بازیکنا خوب نمیشه مثلا زلاتان خوب میشه
ضربه ایستگاهی تکنیک خاصی به اون صورت نداره
جهت بالا+مربع = محکم
جهت پایین +مربع = موقعی که خطا نزدیک به محوطه جریمه نزدیکتر باشه بهتره با جهت پایین + مربع ضربه بزنی که از بالای دیوار دفاعی رد شه
l1+r1 حالت ضربه کاشته هم عوض میشه و ...
در کل تو قسمت تمرین انجام بده بهتره
آقا ی سوال دموی پی اس 14 دقیقا کی میاد ؟