با سلام
دوستان یک گروه بوددر همین انجمن که دوستان کرکهای نود رو اونجا قرار میدادند
اگر کسی ادرسشو داره به ما هم بده
ممنونم علی
Printable View
با سلام
دوستان یک گروه بوددر همین انجمن که دوستان کرکهای نود رو اونجا قرار میدادند
اگر کسی ادرسشو داره به ما هم بده
ممنونم علی
سلامنقل قول:
مدیریت انجمن تصمیم گرفت که اون گروه منحل بشه.
معرفی کرک و سریال ESET در همه بخشهای انجمن P30world ممنوعه
من یه چیزی رو خوب متوجه نشدم. من میخوام Eset ورژن 7 رو نصب کنم. با اینکه به چه روشی آپدیت بشه مشکل ندارم اما خود نرم افزار 30 روزه هستش. نسخه های کرک شده تو سایتها هستش اما میگن خوب نیستن. پس باید چیکار کنیم؟
با تشکر از مدیریت محترم سایت و بتمن عزیز:
یک سوال داشتم تو این انجمن که تقریبا همه انتی ویروسها کرک و سریال یا تریال ریست براشون
ارئه شده چرا از ارائه کرک برای نود جلوگیری میشه با اینکار فقط دوست داران نود میرن سراغ سایتهای
دیگه و کرکهای رو دانلود میکنند که هیچ اعتباری بهشون نیست و بعضا الوده به انواع مخربها هستند
اما اگر مشکل بلوکه کردن این سایت توسط انتی ویروس نود به دلیل ارئه سریال و کرک های نود هست
که یک اموزش جالب ایران ستاپ برای رفع این مشکل گذاشته .
به هر حال پیشنهاد من به عنوان یکی از دوستداران این انجمن دقت بیشتر در وضع اینگونه قوانین
توسط مدیریت سایت است.
با تشکر.
از کجا میتونم لایسنس رو با قیمت خوب و مناسب و اصلی تهیه کنم ؟ لایسنس اصل خود سایت و دریافت آپدیت ها مستقیم از سایت ؟
سلام
من اسمارت سکوریتی 7 آخرین ورژن رو با لایسنس قانونی نصب کردم
چند تا سوال
این نرم افزار برنامه بک آپ گیری از ویندوز داره ؟
چطوری میتونم یک نرم افزار رو به لیستش بدم که از اینترنت استفاده نکنه ؟
اگر به اشتباه فایلی رو پاک کرد چطوری میتونم برش گردونم و حالیش کنم کاریش نداشته باشه ؟
جایی هست به زبان فارسی قسمت های مختلف این برنامه رو توضیح داده باشه ؟
مرسی
سلامنقل قول:
1- برای اولی بعید میدونم داشته باشه ، یعنی نداره
2- پست زیر رو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- پست زیر رو بخونید:
4- برای اینم تاپیکهای زیر رو بخونید:
و
با سلامنقل قول:
من از اون ترفندی که شما اشاره کردید اطلاع ندارم. هدف ما از اعمال این محدودیت ها اینه که انجمن دوباره بوسیله ESET ف|ی|ل|ت|ر نشه.
شما پیشنهاد خودتون رو در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید و راهکار خودتون رو ارائه بدید.در این مورد ادمین های محترم باید تصمیم بگیرن.
سلام. گوشیم رو با وای فای به پی سی وصل میکنم ولی هربار که وصلش میکنم باید حتما فایر وال نود رو غیر فعال کنم وگرنه نود اجازه دسترسی به گوشی رو نمیده. چطوری میشه کاری کرد که نود به گوشی گیر نده؟ ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من هفته پیش آخرین ورژن نود رو دانلود کردم ولی چون نتونستم درست حسابی کرکش کنم پاکش کردم با your unistaler هم اینکارو کردم ولی مراحل یونیستال نود نیومد و فقط تونست از رو ریجستری پاکش کنه و مجبور شدم دستی از ویندوز پاکش کنم که همشو پاک کرد بجز یه فایل dll که اونم با unlocker پاکش کردم و بعدش هم کل پوشه eset رو پاک کردم . حالا میخوام ورژن 6 اورجینالش رو نصب کنم نمیشه ،ارور نمیده ولی وقتی رو فایل اتوران یا خود فایل نصبی کلیک میکنم سی دی رام صداش در میاد ولی هیچ اتفاقی نمیوفته ورژن 4 و 5 هم ار نت گرفتم خواستم نصب کنم باز همینجوری بود.
ممنون میشم مشکلمو حل کنید .شاد باشید و سربلند:n16: