اقا سلام من مشکل بلک اسکرین دارم تموم پست ها تا اینجا خوندم همه راهه از تغییر اسم پوشه بازی تا تیک زدن در تسک منیجر رفتم کرکم عوض کردم جواب نداد خواهش میکنم یکی جواب بده..مشکل همه حل شد مشکل ماروهم حل کنید دمتتون گرم
6850 ati
ram 4
win7 64 bit
Printable View
اقا سلام من مشکل بلک اسکرین دارم تموم پست ها تا اینجا خوندم همه راهه از تغییر اسم پوشه بازی تا تیک زدن در تسک منیجر رفتم کرکم عوض کردم جواب نداد خواهش میکنم یکی جواب بده..مشکل همه حل شد مشکل ماروهم حل کنید دمتتون گرم
6850 ati
ram 4
win7 64 bit
با سلام
من یه بازی رو می خواستم نصب کنم و تعداد 4 5 تا دی وی دی داره ولی متاسفانه دی وی دی 1 که فایل exe شروع نصب بازی مشکل داره ولی تمام دی وی دی های دیگه که شامل فایل های .pak هستند رو دسترسی دارم بهشون.ایا راهی هست که بتونم این فایل ها رو اکسترکت کنم؟
چون من نیازی به نصب ندارم فقط به فایل هایی که نصب میشه احتیاج دارم (چون می خوام بازی رو توی نرم افزار origin رستور کنم) فایل های بازی رو می خوام یعنی.
دوستان کمک
من روی ویندوز 8 64بیت داشتم BF3 رو میرفتم خیلی عالی ولی روی 8.1 64بیت موقع نصب چنتا ارور میده میگه memory low درحالی که 6 گیگ رم دارم و 100 گیگ فضای درایو خالیه البته ارور هاش همون اول نصبه در مورد directx و c++ هست انگار
البته بعد از ارور ها بازی نصب میشه ولی اجرا نمیشه یه اروری میده درایور کارت گرافیک هم که نصبه laptop z500
.
پیغام های ارور موقع نصب البته از آخر به اول :
محتوای مخفی: ارور
با سلام...
دوستان من با اجرای این بتلفیلد 3 مشکل دارم...
این نکته رو هم بگم که روی سیستم های تمام دوستان این بازی رو اجرا کردم و مشکلی در اجرا نداشنند...و این مشکل فقط در لبتاب من که HP هست پیش میاد....
کانفیگ دستگاه من به این شکل هست :
HP Probook 450
Ram:6GB
GPU:2GB Amd Radeon HD 8750M
Cpu:Core i5 3230 2.6GHZ
مشکل من در اجرای این بازی هم این هست که هنگام اجرای بازی فقط صدا میاد و تصویری نیست،و اگه ALT+TAB بزنم یا با ALT+Enter از حالت فول اسکرین بازی رو خارج کنم تصویر میاد همراه با صدا همچنین در منو ها هم موس عمل میکنه و در درون بازی مشکلی نیست
اما در حالت فول اسکرین در منو ها موس عمل نمیکنه....همچنین راهنمای بازی که وسط بازی همیشه وسط تصویر میاد هم میره بالا سمت چپ و از کادر خارج میشه...
این فایل هایی هم که در صفحه ی پیش داده بودین ریختم تو پوشه ی بازی کرک رو هم عوض کردم منتها الان بدتر شده،اولش تصویر یه تانک و یه سربازه و یه کم دود و دیگه هیچ گزینه ای وجود نداره...
لطفا یه راه حل کارساز بگید...
آخه مگه دستگاه من با Asus و یا Lenovo دوستم چه فرقی داره که این بازی رو نمیاره درست حسابی؟!به جز تفاوت در گرافیک هاشون که برای اونها Geforce هست...
یعنی من باید با این گرافیک AMD قید این بازی رو بزنم؟!
لطفا راه حلی برای مشکل من بگید...نقل قول:
نقل قول:آقا خواهشا یه نفر بیاد جواب سوال منو بده دیگه...نقل قول:
خوب نیست تو این انجمن به این بزرگی سوالی بی جواب بمونه...
یه شرکات از bf3.exe تو دسکتاپ درست کنید و به property شرکات برید تو قسمت target بجای "bf3.exe خط زیر رو وارد کننقل قول:
bf3.exe" -noborder -width 1366 height 768
آقا تو یه نابغه ای!!نقل قول:
دمت گرم...
مشکل حل شد...
باور کنید هنوز در فروم های خارجی و ایرانی زیادی ، نتونستند این نقص رو برطرف کنن...با کرک های مختلف،همچنین -- و نرم افزار های مختلف هم نتونستن...
اما این روش کاملا درسته و جواب میده...
با تشکر از شما...
امیدوارم جبران کنم...
سلام
دوستان وقتی میخوام وارد بازی شم این ارور رو میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریپیر هم کردم ولی بازم همین ارور رو میده.
درایور کارت گرافیک هم آپدیته.
مشکل حل شد:
همون مشکل زبان بازی بود.
این فایل رو دانلود کردم، داخلشم توضیح داده.
کد:https://dl.dropboxusercontent.com/s/gxtp8w93lcyd95a/BF3%20Corrupted%20Data%20Files%20Fix%20%28RU%20User%20fix%29.zip?dl=1
سلام دوستان
بازی بتلفیلد 3 رو از توزنت دانلود کردم و وقتی میخوام نصبش کنم 2تا گزینه زبان روسی و انگلیسی میاد که روسی رو میزنم بازی بالا میاد ولی منو و دیالوگهای داخل بازی همش روسیه.اما وقتی با زبان انگلیسی نصبش میکنم همون صفحه شروع اول بازی که تانک و سرباز هست گیر میکنه و داخل منو نمیره و همینجوری میمونه
فایل زبان انگلیسیشم دانلود کردم و مطابق پست های زیر انجام دادم اما بازم گیر داره
چون نسخه فشردست توی پوشه Origin Games نصب نمیکنه.اما مشکل از این فولدر نیست.از زبانشه
حالا دوستان راه حل خاصی دارن یه محبتی بکنن
الآنم با زبان انگلیسی نصب دارم
ممنون