مال گوگل بهتر . ولی برای قطعی ها opendns بهتر . اتصال پایدار نگه میداره :n12:نقل قول:
Printable View
مال گوگل بهتر . ولی برای قطعی ها opendns بهتر . اتصال پایدار نگه میداره :n12:نقل قول:
مودم منم چند بار چراغ اینترنتش خاموش شد کلا که مودممو ریستارت میکنم درست میشه نمیدونم اشکال از کجاست.....مودمم tplinkنقل قول:
واس من اینجوریه دی ان اس عوض هم کردم باز تا الان یه بار قطع شده....tplink 8951
خوب دوستان دیگه هم قطعی دارن یا نه ؟ اخه من که اومدم isp جدید مدام قطعی و پرش لینک داشتم . همه چیز رو چک کردم آخرش معلوم شد از مودم ! مودمم هم tp-link بود ! کلا tp-link به نویز خیلی حساس ! الان d-link گرفتم هیچ قطعی ندارم ! پیشنهاد میکنم با یه مودم به جز برند tp-link هم تست کنید ببینید بازم قطعی دارید یا نه !نقل قول:
:n28::n30:با هزار بدبختی این مودم رو خریدم حالا....:n28::n03:نقل قول:
نه علی جان بد به دلت راه نده . نگفتم 100% مال مودم ! ممکن از مودم باشه ! فقط برای اطمینان از دوستات یه مودم با یه مارک دیگه بگیر تست کن ببین قطعی داری یا نه . اون موقع مال مودم !!نقل قول:
دوستان واسه شما هم قطع میشه و بعد 10 دقیقه باید مودم رو کلا خاموش روشن کنید تا وصل بشه ؟ همه لینک ها میپرن
دوستان دی ان اس سرور خوب چی سراغ دارید ؟
یه چیزی که هم سرعتش خوب باشه هم معروف باشه
من مودم ZyXEL دارم و با کانکشن وصل میشم،بعضی وقتها اررور 691 میده و باید یه 10 دقیقه ای مودم رو خاموش کنم تا دوباره وصل بشه،عادی شده :n15:
بچه ها من 2 مگ طرح قدیم داشتم 270 کیلو بر ثانیه بود ولی الان تمدید کردم شد 3.79 مگ ولی دیگه نمیدونم سرعت دانلودش چقدره بعدا نتیجش رو اعلام میکنم..