سلامنقل قول:
اینجا تاپیک adsl مخابراته که اونم حجمی نیست. پس بهتره برید سوالتون رو تو تاپیک isp خودتون مطرح کنید
Printable View
سلامنقل قول:
اینجا تاپیک adsl مخابراته که اونم حجمی نیست. پس بهتره برید سوالتون رو تو تاپیک isp خودتون مطرح کنید
پس با این حساب باید از دوستانی سوال کنید که متخصص تو امر شبکه هستننقل قول:
نقل قول:منم از شما دوست عزیز masoud93 تقاضا میکنم سوالات مربوط به محدودیت حجمی رو فقط تو تاپیک خودتون مطرح کنیدنقل قول:
باور بفرمایید اینجا همینجوریشم بهم ریخته و پر از سوالات تکراری و نامربوطه
اینم اولین تست سرعت در سال جدید
سرور تهران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور نیویورک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه ، که اینطور ...نقل قول:
منم از شما دوست عزیز masoud93 تقاضا میکنم سوالات مربوط به محدودیت حجمی رو فقط تو تاپیک خودتون مطرح کنید
باور بفرمایید اینجا همینجوریشم بهم ریخته و پر از سوالات تکراری و نامربوطه
اینم اولین تست سرعت در سال جدید
پس مخابرات تهران دیگه حجمی نیست ...
آخه منم مخابرات دارم ، ولی حجمی هست (اراک هستم ، اگه تو اون تاپیک میپرسیدم شاید 6 ماه دیگه جواب میگرفتم :31:)
یعنی ممکنه از روز عید به اینور برای شهرستانی ها هم نامحدود شده باشه ؟؟؟
دوستان راهی هست که روی یه PC ، اینترنت ADSL رو با اینترنت GPRS همزمان استفاده کنم تا سرعت دانلود جمع این دو بشه ؟! نرم افزاری نیاز داره ؟
سلام دوستان.
من میخوام از پارس انلاین دزد بکشم بیرون تو این 6ماه دهنمو صاف کرد.خیلی خیلی از حجم میدوزده.
بچه ها مخابرات 256 میده دیگه؟512 چی؟
مخابرات شهید سعادتمند.
خیر امکانش نیست. فقط یه اینترنت قابل استفاده توی سیستمهنقل قول:
متاسفانه بنده اطلاعی از سرویس ADSL شهرستانها ندارمنقل قول:
و فکر هم نمیکنم کلا مناطق مخابراتی چه تو تهران و چه شهر های دیگه با هم اتحادی از لحاظ نامحدود کردن همگانی حجم دانلودی داشته باشن
به هر حال بهتره با مخابرات حضوری یا تلفنی تماس برقرار کنید و از خودشون سوال کنید
اینجوری زودتر به نتیجه میرسید
همونطور که دوست عزیزمون ak313 فرمودن چنین قابلیتی تا جایی که بنده هم اطلاع دارم وجود ندارهنقل قول:
شما هم بهتره به جای این مسایل به فکر یه سرویس اینترنت خوب با حداقل نویز و بالاترین سرعت رو انتخاب کنید تا پاسخگوی نیازتون باشه
256 همونطور که بارها گفته شده در حال حاضر برخی مراکز بدون مدرک خاصی میدن ولی بطور قانونی گفته شده با کارت دانشجویی باید به متقاضی تعلق بگیرهنقل قول:
512 هم که شرایط مسلما سختگیرانه تری داره که فکر نمیکنم به این راحتی ها بدن
نقل قول:
خیر محاله
براساس تجربه ممکنه نامحدود محدود بشه ولی محاله محدود نا محدود بشه
محدودیت
هر روز بیشتر از دیروز
دینگ دینگ
رفقا تنکس رو برن تو کارش
1. منطقه ی ما پوشش وایمکس نداره 2. هیچ شرکت خصوصی اینترنت ، مرکز ما رو پشتیبانی نمیکنه 3. مخابرات هم که 256 بیشتر نمیده :31:نقل قول:
پس تنها راه ، پیوند دو تا اینترنت هست که دارم روش تحقیق می کنم ، احتمال داره راهی داشته باشه .
نقل قول:
اگر راهی پیدا کردی به ما هم بگو
هر چند از نظر تئوری بنظر میاد باید کار ساده ای باشه ولی نمیدونم چرا میگن راهی وجود نداره
خب چه اشکالی داره از دو راه اطلاعات تو سیستم بیاد و بره