بچه ها قرعه کشی تیم ها کیه ؟؟؟
قرعه احتمالی ما :
ایران - برزیل - اسپانیا - آرژانتین
ملقب به گروه مرگ
:n02:
Printable View
بچه ها قرعه کشی تیم ها کیه ؟؟؟
قرعه احتمالی ما :
ایران - برزیل - اسپانیا - آرژانتین
ملقب به گروه مرگ
:n02:
مربی کره بد اشتباهی کرد که بایکنان ایران رو تحریک کرد که کاری میکنم که به جای شما ازبکستان بیاد بالا... حالا خوردی برادر؟؟؟؟ :n10:اصلا به نظرم انگیزه داد به تیم ملی ایران تا بازی رو ببره. :n19:
:n20:تبریـــــــــــــــــــــ ــک تبریـــــــــــــــــــــ ــــــــــک:n20:
داداش شما سالاری من که یه چند بار گفتم خوشحالم که سوء تفاهم نشه:n09: اصلا کسی جرئت داره برد به این ارزشمندی رو کمرنگ جلوه بده؟:n15: من گفتم شانس فاکتوری بود که خیلی بیش از حد در صعود تیم دخیل بود که هر کی بگه نه خودشو گول زده و گرنه کی از فرصت طلبی بدش میاد داداش؟:n20:نقل قول:
آخ آخ آخ! نگونقل قول:
تا 10 ثانیه از ترسم چشامو باز نکردم!!!
تا داداشم گفت گل نشده،آروم آروم چشامو باز کردم
احسان امروزم 2 نفر با ماشینشون داشتن تو بند میگشتن و خوشحالی و ...نقل قول:
بغل دستیش از سانروف اومده بیرون،یه عروسک میمون قهوه ای گرفته بود دستش بغلشم روی یه کاغذ بزرگ نوشته: مربی کره !!!
حیف نتونستم ازش عکس بگیرم
خب کمی در مورد نکات فنی
من بر اساس اون چیزی که هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت دیدم باید بگم کره نسبت به سالهای پیش واقعا افت کرده
و اگر چهار امتیاز در وقتهای اضافه(برد مقابل قطر با گل دقیقه 94 و مساوی با لبنان در دقیقه 95) به دست نمیاوردن الان باید جای ازبکستان رو میگرفتن
کلا نمیدونم چرا فکر میکنیم کره خیلی قوی بازی کرده شاید هیجان بازی اجازه نداده خوب بازی رو ببینیم شما یک بار دیگه نیمه دوم رو ببینید کره واقعا در 70 درصد زمان بازی از تیمهایی مثل فجر و فولاد درلیگ برتر هم سطح بازیش پایینتر بود
در واقع من با این حرف که کره از آسیا بالاتره یا ایران یا... مخالفم
بازیهایی که من امسال از هر دو گروه دیدم باید بگم در کل، آسیا نسبت به دو سال پیش افت کرده و در واقع از سطح خودش پایینتر اومده
برای من اصرار کره به بازی مستقیم به بهانه بودن یک بازیکن بلند قامت واقعا عجیب بود
هر چند کره ایها با تمام سرعتی هم که بازی میدادن نمیتونستن در موقعیت سازی با این تاکتیک مثل دوراج اوج ایران در زمان باقری و دایی و ارسالهای عالی مهدوی کیا بازی کنن
90 دقیقه کار تکراری و اصرار بر اون و منتظر اشتباه خط دفاعی ایران شدن
بی دلیل نیست که کره کلا به جز یکی دو بازی در گل زدن توی این بازیها مشکل داشت
اون از لبنان اون از قطر و اون از ازبکستان که گل به خودی زدن و اینم از بازی رفت و برگشت مقابل ایران
وقتی یه تیم بازی مستقیم انجام میده و روی این کار اصرار داره یا باید خط دفاعیشو پرس کنی یا عقب بکشی
که ایران عقب کشیدن رو انتخاب کرد و به نظر من منطقی هم بود
اما حقیقتا کره به جز دقایق آخر بازی و اون صحنه ای که احمدی از روی خط توپ رو بیرون کشید موقعیتهای جدی خلق نکرد و بیشتر با توپهای بلند سعی داشتن 18 قدم رو شلوغ کنن
اگر اشتباه نکنم اونها با وجود ریختن توپهای فراوان روی دروازه ایران یک موقعیت جدی روی ضربه سر داشتن همون دقیقه آخر
درواقع خط دفاعی ایران با هر تحلیلی و هر دیدگاهی نمره خیلی خوبی میگیره
شاید اگر شجاعی جباری حیدری و نکونام توی حمله اینقدر بد بازی نمیکردن و قدرت حفظ توپ بیشتری داشتن کره گلهای بیشتری هم میخورد
در واقع بیشتر از اونکه پرس کره ایها باعث بد بازی کردن این چند نفر بشه خود این بازیکنا بودن که واقعا به دلایل نامشخصی(البته بعضا دلایل مشخصی) خیلی پایینتر از سطح خودشون بازی کردن
به نظر من شجاعی و جباری دقیقه 60 باید تعویض میشدن
دیدیم زمانی که حاج صفی اومد داخل توی همون زمان اندک هم دو سه بار فرار کرد و دفاع کره رو اذیت کرد
این کره با این تاکتیک و این مربی که از نظر فنی ضعیفه در جام جهانی کاره ای نیست
اما برخلاف تصور من با وجود بازیکنایی مثل دژاگه به بازیهای ایران در جام جهانی کاملا امیدوارم
یادمه زمان افشین قطبی تیم ملی جلوی کره دفاعی بازی کرد و به فکر ضد حمله بودش ولی بازیکنی مثل قوچان نژاد کم داشتنقل قول:
بعد از باخت به کره هر کسی از راه می رسید به قطبی اعتراض میکرد که نوع فوتبال ایران همیشه هجومی بوده و دفاع کار ساز نیست
کیروش هم همین کارو تکرار کرد (البته بهتر و کاملتر) حالا همه دارن به به چه چه میزنن که شعور کادر فنی در حد مورینیو ه !!!
هیچ حرفی ندارم که بزنم فقط تبریک میگم/ امروز توی بیمارستان بالاسر دخترم بودم و از همونجا بازی رو دیدم. خدا رو شکر با برد تیم ملی حال عزیزمم خوب شد و با شادی برگشتیم خونه!:n12:
قربون آدم چیز فهم حرف منم همینه حالا اگه اون توپو گوچی نگرفته کیروش چی میشد؟ یهو همه یاد لبنان و ... میفتادن... شانس +گوچی= جام جهانی ... اشتباه نشه همه خوشحالیم اما نه کره تیم بدرد بخوری بود و نه گروهمون... این تیم باید خیلی بهتر بشه که البته یه جرقه هایی نشون داده و پتانسیل اینو برخلاف کره این روزها داره:n09:نقل قول:
فکر کنم دیگه لازم شد این فایل رو همه دانلود کنیم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]