فکر نکنم راهی باشه بازم اگه راهی پیدا کردم اطلاع میدم .نقل قول:
Printable View
فکر نکنم راهی باشه بازم اگه راهی پیدا کردم اطلاع میدم .نقل قول:
لینکی که در این سایت گذاشته شده مستقیم نیست من لینک مستقیمشو می خوامنقل قول:
به نرخ دلار قبل از تحریم cpu زیر 200 تومن فقط AMD بالای 200 تومن فقط Intel . مشخصات این cpu رو که میگی تو این سایت یا هر سایت دیگه ای که مربوط به بنچ مارک هست یه نگاه بنداز . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:نقل قول:کسی نمیتونه امرو بیشتر راهنمایی کنهنقل قول:
اقا توروخدا یکی اموزش کامل بازیو بذاره من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم همینجور شانسی ماشین انتخاب میکنم میوفتم تو جاده و اون فلش های سبزو دنبال میکنم تا برسه به مقصد کارای دیگشو بلد نیستم اگه یکی اموزش کامل بذار خیلی مرده
مستقیم بود داداش ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش دانلود مــد زمــســتــان برای بازی شبیه ساز Euro Truck Simulator 2
1. عضویت در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. دانلود فایل Winter_ETS2.rar با حجم 32.34MB
3. لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. پس از دانلود و استخراج فایل Winter ETS-2.scs به ادرس D:\Documents and Settings\username\My Documents\Euro Truck Simulator 2\mod در ویندوز XP
و یا به ادرس C:\Users\username\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod در ویندوز 7 انتقال دهید.
5. قسمت های که به رنگ قرمز می باشد با توجه به نام کاربری ویندوزتان و قرار داشتن ویندوزتان بر روی درایو های هاردیسکتان متغییر می باشد.
سلام بچه ها نمایندگی فروش اسکانیا کجاس ؟! من هرجا رفتم ندیدم :(
منظورم مد زمستان بودنقل قول: