خب بازی رو تموم کردم! با همه هنگ ها و ..ش! با کارت های 560TI مشکل داشت..
گرافیک و گیم پلی بازی عالی بود...از سری بازی های کد خیلی بهتر بود..من همه سری های کد رو بازی کرده بودم ولی تا به حال بتلفیلد بازی نکرده بودم..
به جرات میتونم بگم بیشتر حال کردم...
عیب های بازی از نظر من :
خیلی کوتاه بود! آخرش در نیویورک اصلا انتظار نداشتم تموم بشه!
سازندگان بازی واقعا احمق بودن! یعنی در عصر اطلاعات و اینترنت و...اینا 4 تا چیز راجع به ایران و تهران و نتونسته بودن پیدا کنن که با واقعیت جور در بیاد!
در تهران..شما بانک شهری رو می دیدی..هتل تهران و برج میلاد! همه چیزایی که از تهران میتونستن در بیارن همین 3 تا بود! ...بعد کنارش 4 تا مغازه با تابلو های عربی! بعد دوباره یه پاساژ که توش مغازه ها تابلو ها فارسی بود! دوباره روی درب ها عربی نوشته بود در کنار انگلیسی! یعنی سازمندگان بازی واقعا به خودشون زحمت ندادن یه کم تحقیق کنن بفهمن فارس با عرب یکی نیست! و توی تهران عربی زبون مرسومی نیست که تابلو مغازه ها و همین طور روی درب ها عربی نوشته باشه!حتی هتل ها هم اسم عربی داشتن! اون مرحله روی پشت بوم که باید چراغ ها رو بزنی به اسم ساختمونا نگاه کنید! حتی داروخانه ها! العلاج!
بعد از طرف دیگه همه جای بازی دشمنای شما فارسی حرف میزدن! حتی توی کردستان عراق!
فقط فکر کنم یه قسمت بازی روسی هم حرف میزدن دشمنا..(فکر کنم)
بعد میخواستم نشون بدن تروریست ها فارسی زبان هستن...از اون ور شما همش اسامی عربی میدیدی..فرخ البشیر! اگه فرخه دیگه البشیرش چیه! این آقای فرخ البشیر مثل بلبل فارسی حرف میزد بعد فامیلیش عربی بود! آخر نفهمیدیم اینا ایرانی هستن یا نیستن! اگه هستن و فارسی حرف میزنن..پس اون ال چسبیده به فامیلیش دیگه چه کوفتیه!
سلیمان ! :13:
با این که اولش گفت مردم این کشور دشمنای ما نیستن..ولی در کل فقط به نظر من میخواست این کلمه ایران و زبان فارسی رو توی ذهن مردم دنیا جا بندازه و توی ذهن ها بمونه که در این کشور تروریست وجود داره...شما همه جای بازی کلمه ایران ..نقشه ایران ..تهران و..رو میدیدی و میشنیدی! توی شهر خبری از ملت نبود! البته چرا مردمی که مرده بودن!!!
بعد اون آخر بازی رو اعصاب بود...یعنی چی الان sPACE رو بزن! بعد e رو بزن! بعد ماوس رو بزن!
مسخره کردن..خب مثل ادم یه دمو نشون بده..دیگه 1 ثانیه دیر تر ماوس رو بزنی طرف میمیره! اینقدر بدم میاد از این جور بازی ساختن..