چه قدر این جدیده زشت شده مخصوصا پشتش
ما مصف بنزینمون متوسط 7 تاس اکثرا توشهر و جزو سری اول بوده فکر کنم تا حالا سوپر نزدیم یعنی یادم نمی آد
Printable View
چه قدر این جدیده زشت شده مخصوصا پشتش
ما مصف بنزینمون متوسط 7 تاس اکثرا توشهر و جزو سری اول بوده فکر کنم تا حالا سوپر نزدیم یعنی یادم نمی آد
قدیمیا موتور فرانسه ان و بقیه اجزا هم اونجاییه البته خطای محاسبه هم هست چون اون مدلا کامپیوتر سفری ندارننقل قول:
این عکس ها برای 3 سال پیش هست که رنو به هیچ عنوان اجازه نداد همچین کاری رو روی ال 90 انجام بدن ، حتی از استفاده لوگوی سایپا شکایت گرد .
دقیقا همینطوره ، منم تو یکسال اخیر به مصرفم شک کرده بودم آخه پرگاز میرونم مصرفم در رانندگی در شهر(فقط داخل شهر) حدود 9.1 بودش بعد امسال که عید رفتم مسافرت بنزین زدم و راه که افتادم کامپیوتر سفریم رو صفر کردم بعد از طی حدود 400 کیلومتر مسیر تا شمال که همش تو جاده بودم با 4 سرنشین و صندوق پر، میانگین مصرفم 6.5 شد.بنابراین تو شهر اصلا ملاک خوبی نیست به خاطر ترافیک و دنده سنگین و تعویض دنده در دورهای بالا و کیفیت بنزین مصرف ماشین کاملا متغیره از 8 تا 11 لیتر هم میرسه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانسو ببین رفتم 45 روزه نوشتم بعد 2 روز پارس خودرو تحویل 30 روزه گذاشته
مال ما کامپیوتر سفری هم داره با اینکه سری اوله چون به قول قدیمیا فولشو خریدیم ای 2 است ولی فکر کنم مدل های ای 0 و ای 1 اش کامپیوتر سفری ندارهنقل قول:
ولی خوب با اینکه کامپیوتر سفری داریم همچینم چون برامون احتمالا مهم نبوده دقیق بدونیم اینه که حدودی گفتم:31:
`سلام دوستان گرامی
راستش قصد خرید ال 90 رو دارم چون تو رنج قیمت خودش به نظرم از همه سر تره
و بعد از خرید میخوام دو تا توربو شارژر روش نصب کنم و ترمز هاشو هم تقویت کنم
چه تیپی باشه ال 90 بهتره ؟
معاینات فنی خاصی نیاز داره ؟
من مشهد هستم برای تیونینگ شنیدم کیان فر تهران حرف اولو میزنه
میخواستم بدونم تو مشهد اینا هم هست جای مورد اطمینانی
چون شنیدم که نوع آلیاژ رینگ داخل سیلندر مهمه و از این ریزه کاری ها که آیا نیازی به تعویض هست یا نه
توربوشارژر موتور رو زود مستهلک میکنه.نکنید این کارو.نقل قول:
چیزی که من شنیدم این بود که باعث میشه مصرف سوخت کم شه چون تنظیم میکنه هوای ورودی و این چیزانقل قول:
خیلی از ماشین های مدل بالا از توربو شارژر استفاده میکنن
دوستان ماشين ما الان 7 ماهي ميشه كه دستمونه ، ولي چون زياد استفاده نداريم ازش هنوز كيلومترش به 10000 تا نرسيده. پدرم اصرار داره كه روغن موتور رو عوض كنه ولي من بهش ميگم طبق دفترچه سرويس صبر كنه سر 10000 تا ببره نمايندگي. به نظرتون انقضاي زماني نداره روغن موتور؟
يه سوال ديگه اينكه توي جاده كمترين مصرفي كه كامپيوتر نشون ميده 6.9 هست كه ديدم اينجا كساني زير 6 ليتر هم ميسوزونن. بعد سرويس و كاركرد بيشتر مصرفش كمتر ميشه يا ديگه همينه؟ توي شهر هم زير 9 ليتر هست مصرفش.