معنی شوخی فکر کنم هنوز براتون جا نیوفتاده..نقل قول:
عجب نمك نشناسايي هستيد بخدا
شما بذار زبان افغاني پشتو و استفاده كن ...اونجوري باكلاس تر ميشه
قبل از نقل قول کردن یکی دو پست قبلتر تاپیک هم نگاه کنید..
Printable View
معنی شوخی فکر کنم هنوز براتون جا نیوفتاده..نقل قول:
عجب نمك نشناسايي هستيد بخدا
شما بذار زبان افغاني پشتو و استفاده كن ...اونجوري باكلاس تر ميشه
قبل از نقل قول کردن یکی دو پست قبلتر تاپیک هم نگاه کنید..
نه یعنی منظورم این بود که فقط یه نقشه خشک و خالی نباشه .نقل قول:
موقعیت هم نشون داده بشه و ......
یعنی تو همه جای ایران آنتن میده ؟ :دینقل قول:
مگه اين كه اون جاي ايران آسمون نداشته باشه :31:نقل قول:
یعنی تو همه جای ایران آنتن میده ؟
همون موقعیت پس منظورت بود :دی آره بابا ! همشون با GPS کار میکنن و موقعیت رو روو نقشه نشون میدننقل قول:
نه یعنی منظورم این بود که فقط یه نقشه خشک و خالی نباشه .
موقعیت هم نشون داده بشه و ......
:دینقل قول:
یعنی تو همه جای ایران آنتن میده ؟
دوستان اگه نمیخواین از راه فلش تولز آپدیت کنید یه راه بهتر و آسون تر هست.
اینکه بیایم و CDA گوشی رو به کشوری که الان براش آپدیت اومده تغییر بدیم و راحت از طریق نرم افزارهای آپدیت سوی اریکسون اپدیت کنیم.
خودم دارم تست میکنم.اگه جواب داد آموزش میگذارم.
اوکی.برای این کار باید گوشی شما روت باشه.
با برنامه root explorer به این system برید و build.prop رو پیدا کنید .یک فایل هست.برای اینکه بتونم فایل رو ادیت کنیم باید بالا دکمه Mount R/W رو برندید تا R/W بشه.
حالا روی فایل مورد نظر لانگ کلیک کنید و گزینه Open in Text Editor رو انتخاب کنید.
دنبال این دستور بگردید:
حالا باید به جای این X ها این عدد رو بگذارید:نقل قول:
ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX
ro.product.name=X10_XXXX-XXXX
1238-6349
حالا دکمه منو رو بزنید و سیو کنید و خارج بشید.محض احتیاط گوشی رو ریستارت کنید.
اگه قبلا به SEUS یا PC companion گوشی رو آپدیت کردید برنامه هاش رو پاک کنید و از توی program files فولدرش رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
برای اینکه CDA اصلی گوشی رو داشته باشید یه کپی از فایل build.prop بگیرید حتما.شاید بدرد خورد.
همین.حالا گوشی شما شده یه گوشی عربی:دی یعنی مربوط به منطقه Saudi Arabic که اونجا براش اپدیت اخر، اومده.همین.
فقط مشکلی که داره اینه که مارکت نداره.مثل اینکه واسه عربا اصلا مارکت نمیزارن.اون هم قابل حل هست.
کسی خواست آموزشش رو میزارم.شاید واسه خیلی ها استفاده نداشته باشه.
پس اگه میشه یه برنامه قشنگ معرفی کنین . آخه نقشه Google Maps برا ایران یه جوریه . یه کم کامل تر می خوام .
Maverick و هم نصب کردم از بالای کره زمین یه موقعیت نشون داد که سخت می شد تشخیص داد که اونجا آسیاس یا امریکا ! چه برسه به کشور و شهر .
Garmin و اینا بر Windows Mobile هستن فقط ؟
یکی نیست جواب ما رو بده ؟؟!!!نقل قول:
فعلا بهترین و کاملترین برنامه رایگان همون گوگل مپهنقل قول:
نقشه های مارولیک رو باید دانلود کنی بریزی روی اس دی کارت.اینجوری آفلاین قابل استفاده هست..نقل قول:
پس اگه میشه یه برنامه قشنگ معرفی کنین . آخه نقشه Google Maps برا ایران یه جوریه . یه کم کامل تر می خوام .
Maverick و هم نصب کردم از بالای کره زمین یه موقعیت نشون داد که سخت می شد تشخیص داد که اونجا آسیاس یا امریکا ! چه برسه به کشور و شهر .
Garmin و اینا بر Windows Mobile هستن فقط ؟
من هم میگم گوگل مپ بهترینه.ورژن 5 رو بریز.کشش رو هم فعال کن.حالا یکبار که دسترسی به نت داری همه نقشه هایی که لازم داری لود کن تا توی حافظش بمونه.همین