دوستان تا حالا کسی برنامه ADOBE FLASH LITE V4.01.1 رو ویواز نصب کرده
من ساین هم کردم ولی ارورر عجیبی میده!!!!
-----------------------
برنامه OpenLicenser چطور ؟؟؟ این برنامه اصلا کارایش چیه و چرا موقع نصب ارورر میده!!!
؟؟؟؟
Printable View
دوستان تا حالا کسی برنامه ADOBE FLASH LITE V4.01.1 رو ویواز نصب کرده
من ساین هم کردم ولی ارورر عجیبی میده!!!!
-----------------------
برنامه OpenLicenser چطور ؟؟؟ این برنامه اصلا کارایش چیه و چرا موقع نصب ارورر میده!!!
؟؟؟؟
با سلام خدمت اساتید
چند تا سوال داشتم
1.از طریق کامپیوتر فیلم ها و موزیکها و عکسها رو فولدر بندی و مرتب کردم ولی تو خود گوشی تمام فیلم ها تو یه قسمته یا عکس و موزیک هم همینطور.ولی تو قسمت file mgr درسته ولی هر عکسی رو میخوای ببینی باید دوباره برگردی صفحه قبل.میشه این مشکل رو حل کرد؟
2.میخوام فایلهای اضافه گوشی رو پاک کنم.مثلا تو رم گوشی تو قسمت private اینها چیه؟اگه پاک شه مشکل داره؟یا تو پوشه resource و sys و system
3.خط من ثابته 0912 - از gps میتونم استفاده کنم؟چون به اینترنت وصل نیستم؟
4.لطفا این قسمت رو کلا پاک کنید و مطالب رو به روز رسانی کنید چون این قسمت خیلی شلوغه.239 صفحه شده.لطفا پست های اضافی رو پاک کنید.
اون اعداد باید از برنامه ای باشه که نصب کردید... دنبال علت توی برنامه هاتون باشیننقل قول:
کلا چیزای عجیبی مطرح کردین. حتما فایل هاتون آسیب دیده هستن یا فرمت درستی ندارن یا...
برای غیرفعال کردن SPB برید به ستینگش و از منو exit shell رو انتخاب کنید
نقل قول:
1- اینکه فایلهای همنوع یکجا هستن توی سیمبیانها نمیشه کاریش کرد. ولی با برنامه های جانبی چرا...مثلا برای گالری از یه برنامه دیگه استفاده کنین یا...
تو فایل منیجر هم راهی نیست و مرور نواری، مختص گالری هست و مرورگر گالری در هوم اسکرین
2- اگه اونها رو پاک کنین یعنی گوشی رو به فنا دادین... شما مگه میتونین فولدر ویندوز یا programs رو تو کامپیوتر پاک کنین؟ اینم مثل اون... تازه خیلیاشم اصلا زورکی پاک نمیشه...
3- GPS یه تراشه مجزا داره که مستقل از اینترنت میتونه کار بکنه. گرچه کنار هم امکانات بیشتری فراهم میکنن...
4- به یک بیکار مطلق برای اینکار نیازمندیم...
بنده سهامدار SE نیستم، یک دهه هم نوکیا استفاده کردم، پس طرفدارش هم نیستم. فقط میگم وقتی اطلاع ندارید رو تصمیم کسایی که پست شما رو میخونن تاثیر نادرست نزارین. هر جنسی چه خوب و چه بد نیاز داره که واقعیتها در موردش گفته بشه نه احساسات و برداشت های شخصی...نقل قول:
شما که اینطور محکم حرف میزنین بهتر نیست اول گوشی های دیگه رو هم تست کنین و بعد نظر بدین؟
اولیش که دوستان دیگه هم نظر دادن... رجوع بشه...
دومیش هم که خودتون دیدین درست نبوده...
ترتیب نمایش sms ها اشکال کاری نیست، خاصیت اونه و هیچ راهی نداره. مگر بعد از هــک ویواز در آینده، فیرمویرهای دستکاری شده ای براش بیاد که بازم بعیده کسی به این مساله اهمیتی بده و تو دستکاریش لحاظ کنه...
اینها طرفداری یا سهامداری نبود، فقط تصحیح بود... مغالطه کاری نشه لطفا...
در مورد ارسال نامه به SE هم که یکی از دوستان تو پروفایلم فرموده بودند چشم، حتما اقدام میکنم و نتیجش رو همینجا عرض میکنم
فقط ایکاش تعداد بیشتری اقدام بکنن تا شاید تاثیر گذار باشه
مرسی پیام جان ، اما تازگی برنامه جدیدی نصب نکرده بودم غیر از همین SPB.Mobile.Shellنقل قول:
payam20 :
اون اعداد باید از برنامه ای باشه که نصب کردید... دنبال علت توی برنامه هاتون باشین
کلا چیزای عجیبی مطرح کردین. حتما فایل هاتون آسیب دیده هستن یا فرمت درستی ندارن یا...
ایراد از اونجا شروع شد که یه سیم کارت پیدا کردم خواستم بزارم تو گوشیم که شماره ای ، ردی، چیزی از صاحبش پیدا کنم که اولین باری که گوشی رو با اون سیم کارت روشن کردم این حالت پیش اومد!
خود سیم کارت هم مشکل داشت و اصلا ارتباط برقرار نمی کرد.
خلاصه امروز صبح زدم به PC فریمور گوشی رو دوباره نصب کردم ( با کمال تعجب در کمتر از 10 دقیقه کامل نصب شد، مثل اینکه فایلهای دانلودی رو تو خودش نگه میداره !) بعد از اون دیگه خبری از اون مستطیل بنفش و صدای BEEP نشد خدا رو شکر!
فقط همیشه که آپدیت می کردم فایلهای نصبیم از بین نمی رفت این بار همشون به فنا رفتن حالا هم هرچی می خوام دوباره نصبشون کنم پیغام خطا میده !! ( مخصوصا لنگه این ADOBE READER هستم ) راه حلی هست که فایلهای مازاد و بلا استفاده رو پاک کنم ؟
دوربینم هم قبلا مشکلی نداشت تو SAVE کردن عکسا ولی الان به اون مشکل دوستان مبتلا شدم که پیغام میده مموری فول هست و نمی تونه فایل رو ذخیره کنه !!
نتیجه اخلاقی اینکه اگه سیم کارت پیدا کردین بیخیالش بشین ، چه اینکه بخاین صاحبش رو پیدا کنین چه خدایی نکرده استفاده نا بجا ازش بکنین !!
البته یه مورد رو هم بگم.
یه سری از SPB های مود شده هستن که با نصبشون گوشی مشکل پیدا میکنه. حتی من عدم فوکوس دوربین رو هم دیدم...
ولی شما که فلش کردین خوشبختانه حل شده... درسته فایلها میمونن تو سیستم...
احتمالا شما factory reset رو موقع فلش کردن انتخاب کردین که همه چی پاک شده.
در ضمن ادوب ریدر رو از اینجا بگیرین:
و این فایل رو برای ساین کردن:کد:http://www.4shared.com/file/CK4Q1WBj/Quick_office-adobe_reader.html
و با روش گفته شده تو این پست:کد:http://www.4shared.com/file/s2d-uKab/siscontents157.html
ساین کنید و تمام...کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=5260137#post5260137
اگر مشکلی بود بفرمائین
موفق باشید
بلهنقل قول:
نصب نمیشه
منم خواستم نصب کنم اروری که میده مربوط به اینه که میگه
فلش پلر یه برنامه از پیش نصب شده است و فابل تغییر نیست
من خودم یه فایل داشتم که فقط با فلش پلیر 10 اجرا میشد
متاسفانه نتونستم اجراش کنم
یه هموطن تو فروم رسمی سونیاریکسون، میگه ورژن قبلی فرمویر ویواز رو با helloox2 هـک کردم، ولی بعد از آپدیت هـک نمیشه.
کسی بود یا هست که این کار رو کرده باشه؟ (ویواز رو هـک کرده باشه؟)
آقا تا حالا کسی رمه 8 گیگ عوض کرده ببینه بعد عوض کردن هم مشکل ارورری که هر از چند گاهی بعد عکس گرفتن میگه حافظه پر شده برطرف میشه؟؟؟آخه من فکر میکنم مشکل از رم باشه که زیادی چینیه...
راستی راهی وجود نداره که محل ذخیره عکسهای گرفته شده در حافظه گوشی رو تغییر داد؟؟؟
برنامه قوي براي تعيين چندين آلارم به صورت مجزا (Best Alarm- cracked)
کد:http://www.4shared.com/file/Ep5ooy69/Best_alarm_-cracked_symbian_v5.html
مال من فریمور قبلیه !نقل قول:
یه امتحانی میکنم همینجا خبرشو میدم ! :10:
..............................
نه -- نمیشه !
توی آنپکینگ میمونه !