وقتی میخوام cod:mw بازی کنم .داخل سرور ها نمیره و میگه که سریال قبلا استفاده شده!!!!
چیکار کنم؟
Printable View
وقتی میخوام cod:mw بازی کنم .داخل سرور ها نمیره و میگه که سریال قبلا استفاده شده!!!!
چیکار کنم؟
یه عکس بزار بهت بگمنقل قول:
آقا سلام
من الان اگه بخوام MW2 را آنلاین بازی کنم باید چیکار کنم و چی دانلود کنم دمتون گرم
و ترجیها اگه بشه خود بازی از کجا دانلود کنم چون دارمش ولی واسه اطمینان میخوام
چون ممکن خراب باشه
خیلی وقته باش بازی نکردم
خیلی خیلی ممنون
سلامنقل قول:
من خودم بازی را از لینک هایی که داخل پست زیر هست دانلود کردم و مشکلی هم نداره.
برای آموزش آنلاین بازی کردن هم میتونی از آموزش زیر استفاده کنی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5828248&postcount=2155
موفق باشید.کد:http://iranianmw2.blogsky.com/1389/06/19/post-2/
ادمین های سرور های بازی دنبال موضوع میگردن!
ادمین سرور se7en گیر داده به من که باید اسمتو عوض کنی: دی
گیر دادن او همانا و Ban شدن من از اونجا همانا:|
ادمین یه سرور دیگه هم منو Ban کرد...اول گفت Cheater بعدش بنیده شدیم از اونجا×!!!
آخه شما بگید UnknownPlayer اسم بدی'ه؟:(
ادمین سرور se7en که خیلی سه نقطس کلا کرم داره.نقل قول:
رای گیری کرده همه به مپه rust رای دادن میزنه مپه karachi بش میگم چرا اینو آوردی کیکم میکنه.:27:
آقا این سرور هایی که می گید se7en و بقیه ... رایگان هستند ؟؟ اگه هستند آی پی اونهارو برام می زاریم من فقط Blood Brothers رو دارم که الان باهاش بازی می کنم ....
تو چرا اینکارو میکنی برو تو سرور لیست رفرشو بزن کل سرورا برات میان.نقل قول:
همه هم رایگانن.
بابا با اینترنت داغون ذغالی پینگ درست و حسابی نداریم که ..... به این روش میرم و بازی می کنم ولی اونها تقریبا بی قانون هستند و انواع و اقسام چیتر ها اونجا پیدا میشه .....نقل قول:
تو چرا اینکارو میکنی برو تو سرور لیست رفرشو بزن کل سرورا برات میان.
همه هم رایگانن.
یکی رفتم کل کل چیتر ها بود ......مارو سوراخ سوراخ کردند !!! کلا همه از این ایم بت ها ( aim-bat ) داشتند و با هم مبارزه می کردند !!!! مخ تعطیل هستند یه جورایی .....
همین سروری که گفتم خیلی قانون مند هستش ...تو این مدتی که اونجا بازی می کنم خیلی بازی بیشتر بهم حال میده دیگه از دور با یه لانچر دخلت رو نمیارن !!!!
امروز اومدم ادمین سرور se7en رو ضایع کنم...نقل قول:
برگشتم گفتم آقا ادمین هستش؟
بعد سریع گفت آره هستم...
گفتم شما رو نمیگم دوستم رو میگم اسمش ادمین محسنیه!!:31: