یکی پیدا میشه این udk اخرین ورژن ش رو برام پست کنه هزینش هم با خودم (برای این از سایت ها نمیخرم که اونا 6000 تومن میگیرن که 3-4 ساعت فیلم اموزشی رایگان داره گرون میدن)
Printable View
یکی پیدا میشه این udk اخرین ورژن ش رو برام پست کنه هزینش هم با خودم (برای این از سایت ها نمیخرم که اونا 6000 تومن میگیرن که 3-4 ساعت فیلم اموزشی رایگان داره گرون میدن)
سلامنقل قول:
من این ورژن UDKInstall-2011-01-BETA v رو دارم یکی مونده به آخری اگه اشتباه نکنم:46:خواستی واست پست می کنم:10:
خوب امیر رضا جان بعد از اینکه کلاس رو نوشتی و در پوشه مخصوص به خودش گذاشتی با Unreal Frontend کامپایل میشه نمیدونم منظورتون همین هست یا نه!!اگه nFringe هم رو ویژوال استیدو نصب باشه فکر کنم کد همونجا کامپایل میشه این چیزای بود که من میدونستم:31:تخصصی ترش رو اساتید جواب میدن:46:نقل قول:
میشه یه نفر تو یه آموزش کوتاه بگه کلا چطوری کد رو کامپیل میشه کرد ؟
دوستان کسی راحع به Latent functions چیزی می دونه؟
من تو این کدم این ارورو می خورم
state IDLEاین به خاطره اینه که کدم تو یه state هستش
{
function hear()
{
if(VSize(Noise.Location-Pawn.Location)<SuperDist*3)
{
if (ActorReachable(Noise))
{
MoveToward(Noise,Noise);
}
}
}
}
MoveToward is not allowed here
امیدوارم منظ.ر سوالتو خوب فهمیده باشمنقل قول:
امیر رضا جان برای کامپایل کد اینجا رو ببین هر چند تمیز کار نکرده ولی خوبه اگه وقت شه یه آموزش تصویری از تمیزش می ذارم
کد:http://www.codeproject.com/KB/miscctrl/Begining_UnrealScript.aspx
سلام
یه خبر خوندم واسم جالب بود گفتم اینجا هم بزارم:46:
اپیک تخفیف داد
مرز پرداخت حق امتیاز به اپیک گیمز 10 برابر بیش تر شد
مارک رین، نایت رییس استودیوی اپیک که بسته ی بازی سازی رایگان UDK را عرضه کرده است اعلام کرد سازنده های مستقل حالا تا سقف 50 هزار دلار از پرداخت حق امتیاز معاف هستند.
کسانی که از UDK استفاده می کنند اگر بخواهند بازی شان را در بازار های جهانی توزیع کنند و درآمدشان از یک مقدار مشخص بالا برود، باید حق امتیاز آن را به اپیک بپردازند. این مرز قبلا 5000 دلار بود. یعنی اگر یک استودیوی مستقل به صورت رایگان از UDK استفاده می کرد و بازی اش را در بازار به فروش می رساند، اگر درآمدش از 5 هزار دلار بیش تر می شد باید درصدی از آن را به اپیک می پرداخت.
مارک رین امروز اعلام کرد این استودیو برای رفاه حال بازی سازهای مستقل، این مبلغ را ده برابر افزایش داده و حالا تا مزر 50 هزار دلار درآمد، استودیوها لازم نیست حق امتیاز به اپیک بدهند. این خبر برای بازی سازهای مستقل و کسانی که علاقه دارند با UDK بازی بسازند و کپی رایت را رعایت کنند خبر بسیار خوبی است.
استودیوی اپیک به این شهرت دارد که با کاربرها و مشتری هایش رابطه ی متقابل خوبی دارد و سعی می کند به حرف آن ها گوش کند. به گفته ی مارک رین این کار برای کمک به بازی سازهای تازه کار انجام شده که ایده های خوبی دارند و کارهای قابل توجهی با UDK انجام داده اند اما هنوز وضعیت مالی شان آن قدر خوب نیست که بتوانند در بازار جدی رقابت کنند.
مارک رین همچنین توضیح داد که درصدی که اپیک بابت حق امتیاز از بازی سازها می گیرد که نزدیک 30 درصد است، بر اساس مبلغ درآمد خالص از بازی حساب می شود نه مبلغ فروش بازی در خرده فروشی ها. مبلغ درآمد خالص مبلغی است که پس از کم شدن سهم فروشنده ها و توزیع کننده ها از قیمت خرده فروشی بازی به شرکت سازنده می رسد.
منبع:دنیای بازی
سلام ممنون از خبر ولی می تونستی منبع را بزنی پی سی ورلد خودمون چون تو تاپیک صفحه ی قبل من انگلیشش را گذاشتم فک کنم کسی حال ترجمه نداشت ممنون از خبرتون.نقل قول:
سلامنقل قول:
من سه بار تا حالا این ورژن رو دانلود کردم ولی درست نشده.
همه ی موارد بالایی رو که شما گفتی رو انجام دادم ولی هیچ کدوم عمل نکرد.
حالا چیکار کنم؟:13:
سلام دوستان
یک سوال دارم :
در صورتی که از نسخه رایگان استفاده کنم Unreal چه محدودیتی داره ؟ آیا میشه بازی هایی رو که با نسخه رایگان ساختم بفروشم ؟
متشکرم
خب UDK که یه سری امکانات انجین اصلی رو داره نداره ولی هر سری که آپدیت میشه موارد بیشتری رو بهش اضافه میکنن که تازه همین الانش هم خیلی خفنه و دست بچه بدی بازی میسازه با گرافیک Gears of War :31:(این آخرش یه ذره اغراق داشت)
در ضمن شما میتونید اینجا شرایط بازی بیرون دادن رو ببینید:
کد:http://www.udk.com/licensing
خیلی متشکرم
پس ظاهرا تا ۹۹ لار ندی نمی تونی بازی که ساختی رو بفروشی که اونم به نظر میاد به ایرانی نمیفروشن. درسته ؟
در ضمن ... چه امکاناتیش کمتره ؟ حتما باید بازی که می سازی به سبک Unreal Tournoment باشه یا هر جور بازی می شه با UDK ساخت ؟ مثلا می تونم بازی مثل تتریس براش بسازم ؟
با چه زبان برنامه نویسی میشه براش برنامه نوشت ؟
خیلی متشکرم :10: