فکر نکنم اصلا ستاپ ویندوز بهتون اجازه نصب بده....اگرم بده مطمئنا خیلی کند اجرا میشه...نقل قول:
Printable View
فکر نکنم اصلا ستاپ ویندوز بهتون اجازه نصب بده....اگرم بده مطمئنا خیلی کند اجرا میشه...نقل قول:
آقا چرا این نسخه Ultimate N Retail مدیا پلیر رو نداره ؟
سلام دوستان من تازه یه لب تاپ HP گرفتم که روش ویندوز ویستا نصب بود چون از نمایشگاه خریدم (نمایشگاه جتیکس دوبی) چند تا چیز اشانتیون دادن از جمله 2 تا دی وی دی ویندوز سون 32 و 64 بیتی . من هم نسخه 32 بیتی رو نصب کردم ولی الان که میخوام اکتیویتش بکنم بعد از چند ثانیه ارور میده که نمیدونم چی و آخرش مینویسه Time Out الانم 3 روزه دارم باهاش کار میکنم چیکارش کنم؟ در ظمن مگه نباید ویندوز 7 خودش همه درایورها رو بشناسه؟ دو تا درایور رو که نمیشناسه منم نمیدونم چیه و کارت گرافیک هم نشناخت که رفتم از تو سایت HP گرفتم که حجمش 176 مگ بود . ممنون میشم دوستان جواب بدن مخصوصا در مورد فعال کردن ویندوز.
پس از این روش استفاده کنید:20:نقل قول:
بترتیب از چپ به راست
start - Control Panel - Network and internet - Internet Option - Advancedپس از مراحل بالا دو تا کلید هست به اسم Restore advanced settings و Reset که هردو را کلکیک کنید و...
خوش باشید♥
نه دوست عزیز! با این رم نمیشه ویندوز 7 رو نصب کرد! البته میشه نصب کرد ولی وقتی که نصب کنید انگار یه ویروس مخوف افتاده رو سیستمتون و تا حد مرگ سرعت سیستمتون رو آورده پایین!!!نقل قول:
اگه رمتون حداقل 1 بود از نمره 20 بهش میشد 12 داد:31:
شما مدل CPU تون چیه؟ CPU هم مثل رم خیلی رو این ویندوز تاثیر داره!؟
در مورد تفاوت Ultimate و Enterprise هم باید بگم من که تا حالا اسم از ویندوز 7 نسخه ی Enterprise نشنیدم (شایدم باشه ولی من که ندیدم:13:) ولی نسخه ی کامل ویندوز 7 همون Ultimate هست که تمام امکانات و مخلفات ویندوز 7 رو میتونی توش پیدا کنی.
حجم فایل iso ویندوز 7 ultimate انتشار 22 اکتبر چقدره؟البته نسحه 32 بیتی
فکر کنم نسخه نهایی رو دانلود نکردی باید ورژنت بیلد 7600 باشهنقل قول:
من با نهایی تمام آپدیتها رو حدود 200 مگ نصب کردم.
دوست عزیز دیگه هیچکدام از لپ تاپ ها توی پکیجشون CD یا DVD برای نصب وجود نداره و این آقایانی که توی نمایشگاه بهتون دو تا DVD دادن اون هم 32 و 64 حتما تقلبی است یکی از اون ها اوریجینالش گرونه تا چه برسه به هر دو . در هر صورت اگر ویندوزتون اصلی باشه میتونید روی خود سایت HP بدون دردسر ویندوزتون رو به 7 ارتقا بدهید.
شما باید xp بریزی. الانم که رم گرون شده وگرنه می گفتم بخرینقل قول:
چون 7 حداقل 2 گیگ میخاد هر وقت رم قیمتش اومد سر جاش برو 2 تا 2 گیگ بخر
حجم دقیقش یادم نیست ولی 2 گیگ بودنقل قول: