سلامنقل قول:
به احتمال زیاد شما داری از ورژن قدیمی استفاده میکنی
کافیه که از ورژن 8.10 استفاده کنید این مشکل شما حل میشه
Printable View
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد شما داری از ورژن قدیمی استفاده میکنی
کافیه که از ورژن 8.10 استفاده کنید این مشکل شما حل میشه
ورژن جدید کارت گرافیکم رو نمیشناسه , ولی قبلی میشناخت :18:نقل قول:
۱- مشکل قبلیتون حل شد ؟نقل قول:
۲- کارت گرافیکتون چیه ؟
۳- دقیقتر توضیح بدید که الان مشکلتون چیه ؟
با سلام .نقل قول:
ماجرا دقیقا این طوریه :
کامپیوتر رو خریدم و دادم اسمبل کردند ( هارد ساتا ) و آوردم و مشاهده کردم که از نحوه پارتیشن بندیش خوشم نمیاد , در نتیجه با پارتیشن منیجر از اول پارتیشن بندی کردم و بعد هم خواستم اوبونتو رو نصب کنم که گفت درایوی پیدا نمیکنم ( مطمئن هستم که نیافته ) .
آخرین نسخه رو هم داشتم ولی هنگام لود اولیه گرافیکم رو نشناخت , پس نتونستم اصلا ازش استفاده کنم .
کارت گرافیک : 8400gs
هارد : 250 g - تمام درایوها fat32 - مکستور
در ضمن از داخل ویندوز هم درایوهامو فرمت کردم .
ممنون از توجه دوستان . :11:
شما برای این حل این مشکل باید کل سیستم رو از ابتدا فرمت کنید و پارتیشن بندی کنید.نقل قول:
پارتیشن بندی رو از داخل سی دی ویندوز و یا با استفاده از نسخه ی لایو اوبونتو انجام بدید ( نه اینطور که مثلا ویندوز رو نصب کنید و بعد توسط پارتیشن مجیک و یا هر چه شروع به ریسایز کردن درایو c بزنید.
مطمئن هستم اگر همین حالا هم درایو ویندوز رو فرمت کنید اوبونتو قادر به تشخیص هارد شما خواهد بود. ولی دلیل این مشکل رو دقیقا نمی دونم.
هارد سیستم من هم 320 SATA هست ولی مشکلی با K/Ubuntu 8.10 ندارم. دو تا احتمال وجود داره:نقل قول:
۱- ممکنه سی دی اوبونتو خراب باشه ! روی یک سیستم دیگه چک کنید و مطمئن بشید که سی دی خراب نیست ! این مشکل برای من پیش اومد. وقتی که سیستم جدید خریدم دیدم که نمیتونم از طریق Kubuntu LiveCD سیستم رو بوت کنم با اینکه سی دی رو روی یک سیستم دیگه چک کردم و از سالم بودنش مطمئن بودم. اومدم یک بار دیگه کوبونتو رو رایت کردم و این دفعه درست شد.
۲- به تنظیمات بایوس مادربورد برید. تنظیمی برای Sata باید وجود داشته باشه که بتونید برای SaTa یکی از گزینه های IDE , RAID و AHCI رو انتخاب کنید. این تنظیمات برای بایوس مادربورد من در قسمت Device Configuration قرار داره. گزینه ی IDE رو انتخاب کنید. تغغیرات رو Save کنید و مجددا اوبونتو رو با سی دی بوت کنید.
ممنون از کمک دوستان , چون میدونم سی دی خراب نیست پس سعی میکنم با سی دی ویندوز پارتیشن بندی کنم .
سلام.
با سی دی ویندوز پارتیشن هام رو پاک کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم . ولی دوباره نتونستم نصبش کنم , البته از درون ویندوز درایو هام رو شناخت و داخل یکیش هم فایلها رو ریخت ولی پس از ریست شدن دوباره درایو هام رو پیدا نمیکرد . :41: عجب مشکلی شده :2:
نمیدونم این موضوع مهم هست یا نه ولی هارد 250 گرفته ام ولی 230 نشون میده و 8 مگ هم آزاد میذاره و نمیتونه حسابش کنه . به حق چیزای ندیده :18:
تنظیمات بایوس رو چک کردید ؟ اگه ساتا رو روی ide تنظیم کنی باید درست بشه ! مشکل از لینوکس/اوبونتو نیست چون من هم هارد ساتا دارم و مشکلی ندارم ...نقل قول:
کاملا طبیعی و درسته ! 250 ظرفیت اسمی هست و 230 ظرفیت واقعی ! هارد 320 من هم 298 گیگ به طور واقعی ظرفیت داره و 8 مگ هم آخرش خالی میذاره ...نقل قول:
من دستور زیر رو توی ترمینال زدم که فونت فارسی نصب کنم اما هیچ کدوم از فونتهای arial , tahoma توش نیست.
sudo apt-get install ttf-farsiweb ttf-freefarsiقبلش هم خودم یه سری فونت از تو ویندوز کپی کردم و بعد هم بردم تو شاخهusr/share/font/persian کپی کردم بعد هم دستور fc-cache -v -f رو زدم .باز هم مشکل داشت یعنی انگار کار نمی کردن.اسمشون تو لیست بود اما هیچی تو فایرفاکس نشون نمی داد تا اینکه رفتم از تو ویندوز دستور بالا رو گیر آوردم و زدم.
یه راهنمایی دقیق می فرمایید باید چیکار کنم یا مشکل کارم کجاست.
ممنون