سلام .
جلوی اسم یکی از دوستام نوشته : connection reza
این یعنی چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام .
جلوی اسم یکی از دوستام نوشته : connection reza
این یعنی چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام..
این به این معنیه که دوست شما تو پروفایل خودش کسی رو ADD کردن و یا بالعکس ؛ مروبوط به پروفایل یاهو این
وضعیت..
دوست شما اگه بلست هم بذاره شما باز متوجه میشی..
موفق باشین..
سلام...
دوستان این یاهو مسنجر من خیلی اذیت میکنه . تو 1 ساعت 6 بار dont send میده و هنگ میکنه و بسته میشه ...
چت کلاینت ریختم ولی چون کنفرانس نداره بدردم نمیخوره.
قبلا یاهوم ورژنش 9 بود پاکر کردم آخرین ورژن که 10.0.0.1270-us ریختم بدتر شده
سیستمم هم ضعیف نیست . ولی نمیدونم چرا اینقدر اذیت میکنه! فقط هم تنها برنامه ای که dont send میده همین یاهو
دیگه هیچ dont send ندارم.
cpu : e5200 dual core
ram : 4 gig
نقل قول:
از پیغامی که میده یه عکس بگیرین و بذارین...! از نظر ویروس چک کرین..؟ وین رو عوض کریدن..؟
پیغام نمیده اول هنگ میکنه بعد not reponding میشه و حدود 30 ثانیه گیر میکنه و بسته میشه..نقل قول:
ویروس اصلا ندارم آنتی ویروسم همین نیم ساعت پیش آپدیته.
ویندوزم برنامه زیاد داره حدود 4 ماهه عوض نکردم ولی هیچ مشکلی نداره جز اینکه برنامه و بازی زیادی
نصبه
درایو c: رو defregment کردم ولی فایده ای نداشت.:41:
سلام .
موقع صحبت کردن توی مسنجر ( voice call) میشه صدا رو ضبط کرد ؟
یا نرم افزار خاصی میخواد ؟
نقل قول:
کم دیدم کسی مشکل شما رو داشته باشه.. ولی با این حا یه بار تو درایوی غیر از C نصبش کن..
اگه باز نشد منتظر راهنمایی دوستان دیگه باش..
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
نقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم خیر.. نرم افزارشم بهتره تو قسمت درخواست نرم افزار جویا شین..
موفق باشین..
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
نقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم خیر.. نرم افزارشم بهتره تو قسمت درخواست نرم افزار جویا شین..
موفق باشین..
دوستان من اسمم رو کاملا از سایت یاهو و همچنین نیک نیم مسنجر درست کردم ولی اد لیستای قدیمم همچنان من را با اسم قبلی میبینن اونا رو چی کار کنم؟
جدید ها ولی درست شده
نقل قول:
راهی نداری جز اینکه یه بار delete کنن تو رو و دوباره add کنن .
نقل قول:
شما کارای پست2369 رو انجام دادین..؟