[quote=h M R 0 0 7;3080984]همونطور که بارها گفتم 100 درصد مشکل از طرف شماست.یا درست کپی نکردید یا یکی از مراحل رو درست انجام ندادی یا وسط انجام کار ریستارت شده گوشی.
نه همش رو با دقت انجام دادم ضمنا" من بار اولم نیست که گوشیمو هک میکنم که بلد نباشم
Printable View
[quote=h M R 0 0 7;3080984]همونطور که بارها گفتم 100 درصد مشکل از طرف شماست.یا درست کپی نکردید یا یکی از مراحل رو درست انجام ندادی یا وسط انجام کار ریستارت شده گوشی.
نه همش رو با دقت انجام دادم ضمنا" من بار اولم نیست که گوشیمو هک میکنم که بلد نباشم
[QUOTE=abanar;3081352]پس حتما گوشیتون آپدیت نبوده.نقل قول:
[QUOTE=H M R 0 0 7;3081412]گوشیم هم آخرین فریمورش بود ولی فکر کنم بخاطر اون فایل پچ شدهای بود که ضمیمه کرده بودیننقل قول:
سلام و ممنون از برنامههای خوبی که معرفی میکنیدنقل قول:
نمیشه caps switch را روی حالتی تنظیم کرد که بعد از restart نیاز به off کردن مجدد آن نباشه؟ در این نسخه جدید این امکان وجود نداره؟
متشکرم
من توی پست اول یه فایل رو ضمیمه کردم که با نصبش این کاری که گفتین رو انجام میده.نقل قول:
یکی نبود مارو راهنمایی کنه؟نقل قول:
من یه مشکلی دارم .
بعد از هک واسه صدا در حین مکالمه وقتی صدا رو به اسپیکر انتقال میدم برای طرف مقابل نامفهوم میشه . مثل اینکه صدا خیلی بلند شده باشه و درست نمشنوه . ولی وقتی روی اسپیکر نیست درسته .
شما هم این مشکل رو دارین یا نه ؟
البته یه چیز دیگه وقتی خودم با تلفن خونه تست کردم درست بود ولی وقتی با شهرستان چه با موبایل یا ثابت حرف میزنم این مشکل رو داره
حتما رو يه سري عنوان ها يا application ها كليك ميكني كه در گوشيت نصب نشده يا به برنامه درست لينك داده نشده .نقل قول:
از اونایی استفاده کن که آیکن ندارن.ببین باز هم این پیغام رو میده؟نقل قول: