سلام دوست عزیز
اگه سرچ میکردی کارت زود تر راه می افتاد
بفرما همرا با اموزش
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219322&highlight=convertxtodvd
Printable View
سلام دوست عزیز
اگه سرچ میکردی کارت زود تر راه می افتاد
بفرما همرا با اموزش
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219322&highlight=convertxtodvd
سلام/اینی که شما معرفی کردی ورژن 3 برنامه هست!:31:
بیا، خودم پیدا کردم(با توجه به اینکه گفتی سرچ کن)!:46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5597785&postcount=181
سلام به همه عزیزان...
من نیاز مبرم به نرم افزار port player دارم...
ممنون میشیم لینکی واسه دانلود بهم بدید...
سلام دوستان من یه نرم افزار میخوام که بتونه حجم فیلمها رو به طور قابل توجهی کم کنه افت کیفیت برام مهم نیست مثلا بتونه حجم 600 مگ رو حد اقل به 200 مگ تبدیل کنه ترجیحا با فرمتی که بتونه رو دی وی دی پلیر اجرا بشه کلی گشتم چیزی پیدا نکردم .البتهWindows Movie Maker این کارو میکنه ولی با فیلمهای حجم بالا مشکل داره وفقط با پسوند wmv تحویل میده خلاصه که موندم چی کار کنم لطفا کمک کنید
با سلام و خسته نباشید
من کانورتور برای فایل MKV-Full HD میخواستم
برنامه های تست شده
DivxPlus 8.1(فایل را باز نمیکنه)
Xilisoft MKV Converter(کانورت 8 ساعت طول میکشه و کیفیت خوب نیست با وجود Video Codec:Highest)
مشخصات فایل
Format : Matroska
File size : 7.95 GiB
Duration : 2h 18mn
Overall bit rate : 8 228 Kbps
Writing application : mkvmerge v2.0.2 ('You're My Flame') built on Feb 21 2007 23:40:55
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Video
Format: AVC
Format/Info: Advanced Video Codec
Format profile : High@L5.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames: 8 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 2h 18mn
Bit rate : 7 585 Kbps
Width: 1 920 pixels
Height : 800 pixels
Display aspect ratio: 2.40:1
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling: 4:2:0
Bit depth: 8 bits
Scan type: Progressive
Bits/(Pixel*Frame): 0.206
:18:
Audio
Format: AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Mode extension : CM (complete main)
Codec ID : A_AC3
Duration: 2h 18mn
Bit rate mode: Constant
Bit rate : 640 Kbps
Channel(s) : 6 channels
:11:
از نرم افزاری که در تاپیک زیر معرفی شده استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
واسه این که تو دی وی دی پلیر بیاد باید Mpeg2 با پسوند vob باشه. فکر کنم ساده ترین راه اینه که از Nero Vision استفاده کنی. میشه بهش گفت که رو یه دی وی دی مثلا 1.5 ساعت بریزه یا سه برابر بریزه.
خودش تبدیل هم میکنه تو راه ....
راه دیگه استفاده از Xilisoft Video Convertor Ultimate 6 هستش که مستقیم VOB میده ولی بعد نمیدونم اگه مستقیا رایتش کنیم رو دی وی دی میشه یا نه.
راه دیگه استفاده از AVS disc creator هستش و tmpg authoring work هستش که زیاد به نظرم خوب نیست. همون Nero راحت ایمپورت میکنه و منو میشه بزاری و تبدیل و رایت ...:31::11:
آخرین نسخه های Daum Pot Player که دقیقا با KMplayer مو نمیزنه اینجاست ولی اسم اونی که گفتین نشنیدم ... شاید حرف r را اضافی گذاشتین واسه همین گفتم ممکنه این به دردتون بخروه:نقل قول:
کد:http://www.pichgooshti.com/wp-content/uploads/Pichgooshti-5.pdf
حجم فایل دو ساعتی شما 8 گیگ هستش .... به طور معمول فایلی با رزولوشن 1 مگاپیکسل و 1 ساعت زمان اگر با بهترین کدک های صدا و تصویر فشرده شده باشه و کیفیتش یه مقدار کم شده باشه حجمش حدود 2گیگ هست. فیلم شما 1920 در 800 یا 1.6 مگاپیکسله و 2 ساعته پس حجمش کمتر از 6.5 گیگ بشه فکر کنم دیگه متوحه افت کیفیت میشید.نقل قول:
خب ...حالا شاید کاهش کیفیت مهم نباشه من توضیح بدم ...
فایل ورودی MKV هست که با برنامه ی Staxrip همین الان تست کردم و دیدم که به راحتی با استفاده از mkvextract صدا و تصویرش رو جدا میکنه و بعد هم با نمیدونم چی چی دیکدش میکنه.
بهترین کدکی که میشه استفاده کرد x264 هست که همین برنامه که گفتم خودش داره. برای صدا هم بهترین کدک wma 10 pro از مایکروسافت بیده ولی تو mkv نمیشه ریختش پس دومین کدک Nero AAC HE v2 رو استفاده کنید که باز تو همین برنامه که گفتم هستش ... صدا 6 کاناله پس شما بیت ریت رو بزن میانگین 224 باشه یا 256 ... راحت جواب میده.
آپشنای خود x264 به صورت پریست تو این برنامه هستش و هر چی پریست سنگین تر اسنتخاب کنید بهتر فشرده میکنه و سرعت شدیدتر کاهش پیدا میکنه. معمولا پریست Fast خوبه ... یعنی من میپسندم چون سرعت بالایی داره.
شما با همین برنامه اول 1 دقه از فیلم رو جدا کن و با آپشنای مختلف تست کن ببین خروجی چه حجمی و کیفیتی داره و هر کدوم که خوشت اومد تبدیل نهایی رو باهاش انجام بده.
کیفیت x264 در مقایسه با Divx در سایتهای معتبر تست شده و با کیفیت برابر حجم حدود 75 درصد میشه. سرعت تبدیل هم با کیفیت برابر بیشتره ....
فایل شما خودش از h264 استفاده کرده و ممکنه x264 رو به عنوان کدک استفاده کرده باشه اما تو این مشخصاتی که گذاشتید معلومه که اطلاعات بیشتری رو نمیشه متوجه شد. تعداد Refrence Frame رو گذاشته 8 تا .. .سرعت رو خیلی کم میکنه و کیفیت رو یه مقدار کمی زیاد میکنه و همچنین فریم ریت رو گذاشته 23.967 که فشردگی فیلم رو تا جای ممکن بالا ببره ... نمیدونم واقعا میشه این کلیپ رو فشرده کرد یا نه ...
اگه میتونستی 5 مگ ازش کراپ کنی لینک بدی میتونستم تست کنم بگم چه قدر فشرده میشه کرد ...
راستی تو x264 برای اینکه کیفیت خوب بشه به جای اینکه بگیم حجم فایل خروجی رو روی فلان عدد تنظیم کنه میشه بگیم CRF رو بزاره روی یه عددی ... مثلا CRF حدود 20 برای فیلم کیفیت خفن خوبه و برای DVD ها و فیلم های اینجوری حدود 22 23 جواب میده. اگه بخوایم مثل این فیلمهای 300 400 مگی توی وب کار کنیم CFR رو بزاری روی 24 25 و حتی 26 خوبه.:11::11::11:
Staxrip که مدت ها ازش استفاده ميکنم واقعا فوق العاده هست ولي در فيلم هاي Full HD عملکرد خوبي نداره . بهترين گزينه براي اين فيلم ها برنامه MeGUI هست که بهترين کيفيت رو ارائه ميده . مدتيه که ازش استفاده ميکنم و اين باعث شده Staxrip رو تقريبا فراموش کنم. کيفيت خروجي اين برنامه عالي هست .
خود برنامه حجم بسيار پايين داره و در حدود 800 کيلوبايت هست ولي با آپديت هايي که بايد انجام بشه حدودا 46 مگابايت ميشه .
از لينک زير برنامه رو که شامل آپديت ها هم هست ميتوني دانلود کني :
وقتي برنامه رو اجرا کني پيغامي مبني بر آپديت داده خواهد شد که حتما بايد Yes بزني ولي چون آپديت ها در پوشه برنامه موجوده بصورت آفلاين آپديت خواهد شد . در آخراي آپديت پيغامي ظاهر ميشه که بايد کدک ها رو انتخاب کني ، همه کدک ها رو انتخاب کن و به پيغام مبني بر overwrite هم yes بزن . برنامه ريست خواهد شد.کد:http://www.afterdawn.com/software/audio_video/convert_video/megui.cfm
برنامه در حد حرفه اي هست و براي کار کرد اون بايد يک آموزش مفصل قرار بدم ولي متاسفانه از حوصلم خارجه !
تو نت سرچ بزني آموزشش فراوونه.
فقط يه نکته رو هم بگم براي اينکه بتوني از کدک Nero ACC در تبديل به MKV استفاده کني حتما بايد برنامه لازم رو به برنامه معرفي کني . اگه خواستي به اين ظرف تبديل کني بگو تا برات آپ کنم.
فايل مورد نظرت رو به AVI و با کدک Xvid تبديل کن. فقط مرحله اول رو ميگم که به احتمال زياد نخواهي دانست که چيکار بايد کرد:
از منوي Tools گزينه AVS Script Creator رو بزن و فايلت رو انتخاب کن. ( همواره اين عمل به جاي Open File بکار ميره ) .