مثل من 3 ماه تابستون رفتم سخت ترین کار رو کردم تا پولشو در اوردم.........نقل قول:
بعضیا هم به سختی تونستن این گوشی رو بدست بیارن.
الانم با اینکه 2 ماه از خریدنش میگذره بیای ببینی میگی نو نوه..........
Printable View
مثل من 3 ماه تابستون رفتم سخت ترین کار رو کردم تا پولشو در اوردم.........نقل قول:
بعضیا هم به سختی تونستن این گوشی رو بدست بیارن.
الانم با اینکه 2 ماه از خریدنش میگذره بیای ببینی میگی نو نوه..........
سلام دوستان
برای دوستان گوشی باز یه قسمتی ایجاد کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه دوستان خواهش میکنم یه سری اونجا بزنند. به کمک هم میشه یه جای جالبی باشه.
نقل قول:منم خیلی برام پیش اومده و همیشه 2 علت داشتهنقل قول:
1 - جائی که بودم گوشی انتن نمی داده و باطری در عرض مدت خیلی کم خالی شده (شما هم که رفتی اردو شاید انتن نمی داده)
2 - امروز همین وان را بازی می کردم بدون اینکه خارج بشم گذاشتم کنار که بعد از یک ساعت دیدم پیغام low battry میده (شما هم وان بازی می کردی مثل اینکه)
من تو این یک سال که این گوشی را دارم فقط بخاطر همین 2 تا علت باطریم خالی شده که خیلی شبیه هست به شرایط شما
بابا پرسپولیسی الاصل! باید به یکی از مدیرا بگم، نام کاربریتو هم قرمز کنن!!!! خوشگل میشه نه؟
xxxicestar
آخر فروم باز
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: شهر یاقوت های سرخ زندگی : پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی N82 خریدی؟
بابا باتري هاش شما كه باتري نيست....به 82 خودم اميدوار شدم...:31:الان هر روز one بازي ميكنم...2 ساعت موزيك گوش ميدم...1.5 تا 2 روز يه بار ميزنم شارژ....:20:نقل قول:
اره شاید به خاطر همینه چون 5310 دوستم همش داشت موزیک پخش میکرد یه اخم نگفت..............
یا5610و........فقط تو کل 300 نفر گوشی لعنتی من خاموش شد.............
تازه با فول شارز قبل از اردو....
مگه انتن ندان هم به باتری ربط داره؟؟؟؟
اگه گوشیو افلاین کنم که در دسترس هیچکی نیستم........به نظر من اینا بهونه هست باتری عیب داره.................
باطری n82 خیلی خوبه که هیچکدم از دوستای من همچین مشکلی ندارند دلیل اینکه 5310 یا 5610 یا دیگر اکسپرسموزیک ها میتنند باطری رو خیلی نگه دارند اینه که واسه همینکار طراحی شدن 5310 یک موزیکفون هست پس برای همینکار طراحی شده ولی n82 یک اسمارتفون و کامرافون عالی هست که بیرقیبه با داشتن کلی امکانات باید مصرف باطریش از 5310 بیشتر باشه ولی با اقا یونس موافقم باطری تا باطری داریمنقل قول:
به به جمع تحویل بگیرند داش مهران مارو اره راستم میگی خودمم تو همین فکرا بودم.............
ولی ان 82 رو ان گیج هم تحت تاثیر قرار میده تا 5310 و5610...........
آره منم منتظرم ببينم اينكه ميگن 85 باطريش بهتر از همه هست چطوره...؟!نقل قول:
GPS هم كه باتري رو قورت ميده...
نه به شرطی این 85 هم تو زرد از اب در میاد نه مثل ان 82 ولی تفاوتشون خیلی نمیشه...
(تا حالا که هر حدثی در مورد 85 زدم درست بوده...)
حالا تا 2روز دیگه دوستم میخره اونوقت میام کاملا مقایسش میکنم.............