سلام دوستان
یه سوال داشتم در آزمون کاردانی به کارشناسی نا پیوسته سراسری آیا دانشگاه هایی مثل دانشگاه تهران و یا دیگر دانشگاه های فنی بزرگ دولتی دانشجو پذیرش میکنن . یا به نوعی جز دانشگاه های تربیت معلم و غیر انتفاعی چه دانشگاه هایی پذیرش دارن.
Printable View
سلام دوستان
یه سوال داشتم در آزمون کاردانی به کارشناسی نا پیوسته سراسری آیا دانشگاه هایی مثل دانشگاه تهران و یا دیگر دانشگاه های فنی بزرگ دولتی دانشجو پذیرش میکنن . یا به نوعی جز دانشگاه های تربیت معلم و غیر انتفاعی چه دانشگاه هایی پذیرش دارن.
سلامنقل قول:
نه اون دانشگاها برا کارشناسی ناپیوسته پذیرش ندارن
همون غیرانتفاعی و تربیت معلم پذیرش می کنن البته هر سال یه ادایی در میارن !!!
تو تهران شریعتی و شمسی پور و رجایی و غیرانتفاعی ها پذیرش داشتن ( اینام یه سال میگیرن...یه سال فقط شبانه می گیرن...کلا معلوم نیست)
سلام
بچه ها من بره کارشناسی ناپیوسته رشته امتحانی رو هنرهای تجسمی زدم . رشته کاردانی هم گرافیک بود . من میخوام گرافیک رایانه بزنم ولی نمیدونم چیکار کنم تو دفترچه شماره 1 همچین رشته ای نبود . به نظرتون تو بخش زیرشاخه های هنرهای تجسمی هست یا یه رشته جداگانست ؟
راستی منابع کنکور کاردانی به کارشناسی رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
چه کتابهایی میخواد که بخونم ؟
یه منبع خوب بهم معرفی کنید ممنون میشم .
منظور از بند 20 گروه آموزشی چیه ؟
من رشته کاردانیم هنر بوده الان علوم انسانی می خوام انتخاب کنم . کدوم مورد رو باید تیک بزنم .
در ضمن کاردانیم تدوین فیلم بوده ولی توی گزینه ها نداره . فیلمسازی ( کلیه رشته ها ) بزنم ؟
اگه زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم . نمیخوام به فردا بیوفته که سایت جواب نده .
ثبت نام کی هست؟
تا امروز یعنی 9 اسفند آخرین مهلتشه . ( شاید تمدید هم بشه )نقل قول:
با سلام. لطفا راهنمایی کنید. الان میخوام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنم. اصلا فرق پیوسته با ناپیوسته چیه؟ بعد اینکه نمونه سوالات کنکور کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر نرم افزار رو میفروشن؟ لیست تراز و شانس قبولی اون در تهران و شهرستان رو کسی داره؟ این شهید شمسی پور که در تهران هست برای کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر نرم افزار چه ترازی میخواد؟ چه درصدی در هر درس باید بزنیم؟ چرا در دفترچه کارشناسی ناپیوسته اسم دانشگاه رودهن نیست؟ بعد غیر از این کنکور کاردانی به کارشناسی پیوسته در چه تاریخی ثبت نامش هست؟ کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری چطور,اون کی هست؟ کلا غیر از این سه مورد یعنی کاردانی به کارشناسی پیوسته,ناپیوسته و سراری حالت دیگه ای که نداره؟ البته غیر از پیام نور و پودمانی و علمی کاربردی. با تشکر از شما
کاردانی پیوسته برای کسانی هست که قبلا دوره پیش دانشگاهی رو رفتن اما در دوره کاردانی دانشگاه قبول شدند یعنی نتونستند که برای لیسانس قبول بشن.
کاردانی ناپیوسته اونایی هستند که قبلا دیپلم فنی حرفهای گرفتند و بعد هم دوره کاردانی رو به اتمام رسوندن.
کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته برای هر دو گروه یکسانه.
نمونه سوالات سالهای قبل رو هم اگه سراغ بگیری هست و حتی روی اینترنت هم میتونی پیداشون کنی.
در مورد تراز و درصد فکر کنم دوستان دیگه بتونن راهنماییتون کنن.
دانشگاه رودهن دانشگاه آزاد هست اما این دفترچه ای که شما داری دانشگاههای روزانه،شبانه و غیرانتفاعی رو باید داشته باشه.
کاردانی به کارشناسی امشب مهلتش تموم میشه مگه اینکه تمدیدش کنن.کاردانی به کارشناسی دو سری برگزار میشه یکی دانشگاه آزاد و دیگری آزمونی که برای دانشگاههای روزانه،شبانه و غیرانتفاعی و ... هست و سال آینده حدودای تیر و مرداد برگزار میشه.
برای دوره کاردانی به کارشناسی همونطور که قبلا هم گفتم سراسریش با پیوسته و ناپیوسته یکیه و کنکور مجزایی نداره.
تا پس فردا تمدید شدنقل قول:
آخرين مهلت ثبتنام در آزمون ورودي كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1390
1389/12/09 - 12:32
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون پذيرش دانشجو از دوره كارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته سال 1390 ميرساند، به منظور فراهم آوردن تسهيلات لازم براي آن دسته از داوطلباني كه تاكنون براي ثبتنام در آزمون فوق اقدام ننمودهاند با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
1- روزهاي سهشنبه 10/12/89 و چهارشنبه 11/12/89 منحصراً در باجههاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (به جز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7 بعد از ظهر) روزهاي مذكور، نسبت به توزيع مدارك ثبتنام اقدام گردد.
2- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح تا ساعت 19 (7 بعد از ظهر) روزهاي مذكور (سهشنبه 10/12/89 و چهارشنبه 11/12/89) منحصراً در مناطق پستي 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع مدارك ثبتنام داوطلبان متقاضي ثبتنام، اقدام شود.
ضمناً به اطلاع ميرساند داوطلبان متقاضي ثبتنام در آزمون مذكور كه كارت اعتباري ثبتنام را تا تاريخ 11/12/89 دريافت ميدارند، ميتوانند تا ساعت 24 روز چهارشنبه 11/12/89 با مراجعه به نشاني پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبتنام اينترنتي در آزمون مذكور اقدام نمايند.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور