سلام مهربووون :دینقل قول:
سلام دوستان من صفحه ی تاچ گوشیم خراب شده کسی میدونه قیمتش چنده بخوام عوض کنم؟؟؟
اگه نیاز به تعویض داشته باشه ( که قائدتا داره ) اون موقع یعنی حول حوش یک سال پیش یه جا قیمت کردم گفت 40 تومن !:دی
موفق باشی
Printable View
سلام مهربووون :دینقل قول:
سلام دوستان من صفحه ی تاچ گوشیم خراب شده کسی میدونه قیمتش چنده بخوام عوض کنم؟؟؟
اگه نیاز به تعویض داشته باشه ( که قائدتا داره ) اون موقع یعنی حول حوش یک سال پیش یه جا قیمت کردم گفت 40 تومن !:دی
موفق باشی
چه عجب آقای مهربون ما شما رو دیدیم؟ :31: خوبی سینا؟ چرا نیستی بچه درس خون؟ سینا الان دسته دوم تمیزش بدون عیب 80 هست فکر میکنی به صرفه باشه ال سی دی رو عوض کنن؟نقل قول:
ال سی دی که خراب نیست صفحه تاچ خرابه این دوتا از هم جدان زنگ زدم تعمیرگاه گفت با تعویضش 20تومن میشه!
جانی جان من که همیشه پلاسم :دینقل قول:
چه عجب آقای مهربون ما شما رو دیدیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبی سینا؟ چرا نیستی بچه درس خون؟ سینا الان دسته دوم تمیزش بدون عیب 80 هست فکر میکنی به صرفه باشه ال سی دی رو عوض کنن؟
اینجا سوت و کور بود من نمی یومدم :دی
عجب :دی دست دومش 80 تومنه :دی
پس اون دزدی که مال منو دزدید کلی ضرر کرده ...:دی درش شکسته بود ... باطریش داغون بود (6 ساعت می موند) ... کالیبر صفحشم خراب بود (حدودا 3 میل بالاتر می زد :دی)
خلاصه اگه اینطور که دوستون می گن (20 تومن) به نظر من می ارزه :دی نوش چنده ؟ قائدتا رو 160 ایناست دیگه؟
گوشی خوبی بود ... دلم براش تنگ شده ...:دی
آخرین باری که قیمت گرفتم انگار 150 بود سینا جان. والا اینقدر گوشی جدید اومده که قیمت این توی ذهنم نیست. سینا چی داری الان؟
بعید میدنم 150 باشه ...:دی
تا اونجایی که یادمه آ1200 مثل سرمایه بود :دی قیمتش بالا می رفت ولی ضرر تو کارش نبود :دی
دایموند1:دی
شما چی؟:دی
سینا جان اون مال وقتی بود که هنوز گوشی های جدید نیومده بود, الان همینه .حالا خواستی باز دقیق میپرسم. منم کلکسیون قدیمی های موتو و از جدیدا هم مایلستون.
سلام دوستان من یه گوشیه a1200 دارم که میخوام فول فلش کنم به آخرین ورژن بهترین منوسترپکی که برای این گوشی وجود
داره ، لینک آموزش نصب همراه با فایل سیم و فلشو میخوام .
دوست عزیز برای آموزش کامل و تمام فیرمورهای . برنامه . گیم و ... دلخواهتون به این لینک مراجعه کنیدنقل قول:
ممنون دوست عزیز خیلی کامل بود سایتی که معرفی کردین .نقل قول:
دوست عزیز برای آموزش کامل و تمام فیرمورهای . برنامه . گیم و ... دلخواهتون به این لینک مراجعه کنید