با سلام
در اکسل 2007 این قابلیت هست که برای روز های هفته یا ماه های سال در صورت وارد کردن روز شنبه یا ژانویه وقتی به پایین مستطیل + رو بکشیم اکسل روز های هفته یا ماه های بعدی را تو خونه های بعدی اضافه کنه ؟
ممنون از شما
Printable View
با سلام
در اکسل 2007 این قابلیت هست که برای روز های هفته یا ماه های سال در صورت وارد کردن روز شنبه یا ژانویه وقتی به پایین مستطیل + رو بکشیم اکسل روز های هفته یا ماه های بعدی را تو خونه های بعدی اضافه کنه ؟
ممنون از شما
آره به شرطی که مثلا سه چهار تای اول رو دستی خودت بنویسی و بعد هر 4 تا سلولی رو که نوشتی باهم انتخاب کنی و بعد علامت + رو بگیری و بکشی تا اکسل متوجه ربط منطقی چیزی که منظور شماست بشه. اگه فقط یه خونه رو مثلا بنویسیم شنبه و بعد علامت + رو بکیریم بکشیم احتمالا در همه ی سلولها مینویسه شنبه.نقل قول:
متوجه منظورم شدین؟
موفق باشین.
89/10/5
نقل قول:
ممنون از شما ، از شنبخ تا چهارشنبه وارد کردم بعد انتخابشون کردم و با + کشیدم ولی همون محتویات و کپی کرد
:41:
نقل قول:
بله ، ولی بازم نشد ، شما خودتون امتحان کردین ؟ :41:
نقل قول:نقل قول:
سلام.
خودمم که همین الان امتحان کردم دیدم نشد :31: ولی وقتی که در سلول اول کلمه ی شنبه رو نوشتم و همون رو با استفاده از علامت + گوشه ی سلول کشیدم دیدم درست شد و بقیه ی روزهای هفته رو به ترتیب خودش نوشت. البته باید دقت کنین که تنظیماتش مطابق عکس زیر که براتون از صفحه ی برنامه گرفتم، روی حالت fill series و یا روی حالت fill weekdays باشه.
البته برای حالت روز و ماه (مثل اول ژانویه و ...) فکر کنم باید این تنظیمات رو روی حالت fill days قرار بدین.
محتوای مخفی: عکس!
موفق باشین.
89/10/5
ببخشید اکسل شما 2007 ؟
تو اکسل من این گزینه نداره ، اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره. اکسل من هم 2007 هستش. نمیدونم چرا این تفاوت وجود داره. شاید مال آپدیتهای اخیر این نرم افزار باشه. :23:نقل قول:
موفق باشین.
89/10/5
نقل قول:
:20:
ممنون دوست عزیز .:11:
الان ویندوز و آپدیت میکنم ، 2 تا بسته مخصوص آفیس هستش ، خدا کنه خوب بشه :20:
دوست عزیز مشکلم حل شد تقریبا
تو تنظیمات EDIT CUSTOM LISTS اضافه کردم روز های هفته و ماه ها و دیگه شناسایی میشه به این شکل.
ممنون ازتون.
میشه مفهوم سری داده در نمودار ها رو کاملبگید..یعنی خیلی توضیح خوب بدید و جامع نه در حد یک خط و دو خط
بعد این پرزنت استایل( درصد) که توی نوار ابزار فرمتینگ هست به چه درد میخوره که عدد رو ضربدر صدمیکنه..مگه درصد این نیست که تقسیم بر 100 میکنه؟