سامان تو چرا خودتو قاطی تهرونیا کردی ؟ : دی
Printable View
واسه اینکه بچه کرجه :دی
آقا سامان بگو ببینم شبیه آواتارت هستی دیگه!!!!!!!!!نقل قول:
حداقل ما بدونیم بزرگترمون چه شکلیه:8:
هر وقت 100% خواستی بیای،بهم pm بده!نقل قول:
مرسی
دو نفر؟نقل قول:
یعنی واقعا کسی نمیاد؟:41:چه بد:41:
به نظرم دربند خوب نیس... یعنی جا قحط بود که اینو میگی!
راستی آقا سامان شما کجای تهرانی؟:27:
منم شاید اومدم ....
بستگی به جاش داره .....
سلام
آقا بروبچ پایه باشن بریم آبعلی:31: یا بریم زمین تنیس سوسکتون کنم:21::27:اگرم نخواستید بریم دیزین اون بالا مالاهاش با لاستیک بیایم پایین خیلی حال میده (حسن):31:
آقا پسرا با تاکسی پا نشن بیانااا:18:اگه پایه بودید بگید من از الان برم رو مخه داداشم پرادوشو بگیرم:31:(آخه خسیس بازی در میاره:13:)اگه قول بدید mp3 بشینید تا 14- 15 نفر پرادو جواب میده:31::27:
هرکی پایه بود بگه:46:
قرار های تا ابد تکراری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما تهرونيهارو دوس ميداريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه اينكه قرار ملاقات در تهرانه ، نه فقط تهراني ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نزديكيم ديگه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه اینکه بچه کرجه :biggrin:
الكي الكي بابابزرگ خودت كردي منو ؟ ده هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا سامان بگو ببینم شبیه آواتارت هستی دیگه!!!!!!!!!
حداقل ما بدونیم بزرگترمون چه شکلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا شباهتي ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان 2 نفر . من 4 نفر ديگه هم ميشناسم كه ميان .نقل قول:
دو نفر؟
یعنی واقعا کسی نمیاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه بد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم دربند خوب نیس... یعنی جا قحط بود که اینو میگی!
نقل قول:
سلام
آقا بروبچ پایه باشن بریم آبعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بریم زمین تنیس سوسکتون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگرم نخواستید بریم دیزین اون بالا مالاهاش با لاستیک بیایم پایین خیلی حال میده (حسن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا پسرا با تاکسی پا نشن بیانااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه پایه بودید بگید من از الان برم رو مخه داداشم پرادوشو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آخه خسیس بازی در میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )اگه قول بدید mp3 بشینید تا 14- 15 نفر پرادو جواب میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی پایه بود بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرادو ي داداش عالي ، مبزن . ( پر بنزين ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه آقا حله . اينا هم نيومدن بيا 2 تايي يه چرخي و دافشروني كنيم جون داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]