نقل قول:
تو چه رنج ایپی رایگان هست؟
من دیشب 11 خوابیدم. نمی دونم کم کرده یا نه
Printable View
نقل قول:
تو چه رنج ایپی رایگان هست؟
من دیشب 11 خوابیدم. نمی دونم کم کرده یا نه
اون شب قبل از شروع قطعی یادته بهت گفتم شبانه اسمی شده , اون شب ساعت 1:15 ریست کردم:n31:نقل قول:
از امروز تک رقمی هم تزریق کردن تو گروهم 2.185.3 واسم اومد
باورم نمیشه غول مخابراتو تزریق کردن تو گروهمون:n20::n19:
الان این تست با 2.185.4:
سرعتش وحشتناک عالی
پینگ وحشتناک عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیت وی تک رقمی و شبانه از ساعت 1 چه شود حتی کسی که دانلود هم نداشته باشه مجبور به دانلود میکنه:n31:
فکر کنم چون گروه ما free نیست آی پی های زیادی رو تزریق کنن توش الان هر روز داره یه رنج آی پی اضاف میشه
من هم اونشب که گفتم ساعات رایگان تغییر کرده از ساعت 1 برام ترافیک کم نکرد ولی سرعتش کم بود ساعت 2 بهتر شد
ولی بازم ادم میترسه از 1 دانلود کنه...ی دفعه حجمت رو قورت بدن...
نمیدونی ساعت 6تا7 هم رایگانه یا نه؟نقل قول:
من الان دیدم مثل اینکه 6تا 7 هم رایگانه ولی مطمئن نیستم چون دیشب از ساعت 6تا 7 تقریبا 1مگابایت مصرف شده ولی از شارژم کم نکرده
ورژن ibs هم تغییر کرده شده T220
اینم با آی پی 5.233 مثل اینکه تک رقمی ها از نهایت سرعت استفاده نمیکنن و پکت لاس و جیترشون خیلی بالاست همین 5.233 بهتره ولی تک رقمی ها پینگ خوبی دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصحیح:سرعت باز برگشت رو 4مگ انگار دارن اکانتینگو دستکاری میکنن فکر کنم این گروه ما گروه جدیدی باشه و دارن تنظیمش میکنن
فرشاد 1 تا 7 صبح مال جشنواره است :n06:
شاید سیستم قات زده . فکر کرده سرویس شما مال جشنواره است
نه برای دوستان هم کنتور ننداختهنقل قول:
از ساعت 1که حتما شروع میشه ولی تا ساعت 7 مشکوکه انگار مودمو بعد از ساعت 6نباید ریستارت کرد که 6تا 7هم رایگان حساب بشه
دوستان اگر امشب کسی تونست تست کنه ببینیم 6تا 7 هم رایگانه یا نه مثلا از ساعت 05:55 دیگه مودمو ریستارت نکنید و بزارید تا ساعت 06:05 یه چند مگابایت دانلود کنید بعد آی پی عوض کنید ببینید اون حجم کمی که دانلود کردید رو کم کرده یا نه
نقل قول:
اره تست کنید اگر کم نکرد ما هم تنظیم کنیم 1 تا 7
من حیف دانشگاه دارم نمی تونم بیدار بمونم. وگرنه خودم تست می کرد
احتمالا فقط برای مارمالاد اینجور باشه یا برای اونایی که از ضحی منتقل شدن مارمالادنقل قول:
من ضحی بودم جریانش چیه؟
چرا منتقل شدن؟حالا یعنی خط من هم منتقل شده چجور میشه فهمید؟
با تشکر