اااا دیگه باگ نداره؟نقل قول:
اوایل این باگ چقدر حجم ازم کم میشد فرداش رنگ میزدم پشتیبانی دعوا که شما دزدین و حجم خور بعدش اضافه میکردن!!!
هنوزم هر از گاهی حجم میدزدن؟
Printable View
اااا دیگه باگ نداره؟نقل قول:
اوایل این باگ چقدر حجم ازم کم میشد فرداش رنگ میزدم پشتیبانی دعوا که شما دزدین و حجم خور بعدش اضافه میکردن!!!
هنوزم هر از گاهی حجم میدزدن؟
شاید باور نکنی... ولی برای من اینطوری بود :n02:نقل قول:
1 ساعتی هست که پینگ دوباره بالا رفته واقعا اوضاغ افتضاح شده!:n03:
دیگه این پینگ رو مخه ها وضعیت من:
صبح ها از ساعت 7 پینگ میاد پایین
دوباره ظهر میزنه بالا
نمیدونم چرا اینجوری شده:n13:
قبلا فکرمون فقط سرعت بود حالا باید به فکر پینگم باشیم:n24:
به خاطر اینکه این باگ رو نمیتونستن رفع کنن ساعات دانلود شبانه رو تغییر دادن:n02:نقل قول:
همه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت در ایران بعضی اوقات دچار چنین مشکلاتی میشننقل قول:
پارش آنلاین در این برهه زمانی دچار چنین مشکلی شده که با صبر کردن داره درست میشه
بعضی از ماها به محض اینکه ببینیم نت خرابه میگیم دیگه به درد نمیخوره باید بریم و isp رو عوض کنیم
در صورتی که اگه یکم صبر کنیم درست میشه
در حال حاضر که سرعت نت دوباره خوب شده یکمی پینگ بالاست ولی خوشبختانه دیگه تایم اوت نداره
قبل از عوض کردن isp حتما متمئن شو که سرعت نت پارس تو منطقه شما خوبه بعد با خیال راحت عوض کن
سرعت من دیشب حدود 60 تا بود ولی همیشه تا 200 هم میرسهنقل قول:
طبق گفته خودشون در 7 روز کاری نت شما وصل میشه
2 3 سال پارس فقط داره خراب تر می شه دوست من. .. ما که داریم می رییم ..نقل قول:
ما كه هفته ديگه شارژمون تموم ميشه با پارس خداحافظي ميكنم:n28::n27::n30:
من 5 ساله پارس انلاین دارم همیشه سرعت دریافت خدایی خیلی بیشتر از حد انتظار بهم دادن مثلا با سرویس 512 با سرعت 300 تا 350 کیلوبایت دانلود کردم همیشه . الان سرویس 2048 دارم از این شرکت ولی تو این 10 روزی که مشکل ایجاد شده سرعت افتضاح و قطعی و تایم اوت و پینگ حتی بالای 800 هم داشتم ... :n21:
من 3 بار شکایت کردم هر سه بار هم زنگ زدن بهم که اقا ببخشید ولی مشکل اینترنت کل کشور هست نه پارس آنلاین و این مشکل همه گیره و گند کاری از شرکت ارتباطات زیرساخت و از این حرفها ...