نه . چند ساله از همین مخابرات دزد نت دارم و نمی تونم isp تغییر بدم جون فقط همین دزدها منطقه ی ما رو پوشش میدن و شرکت دیگه ای نیست در حالی که 15 کیلومتری رشت هستم :n34:نقل قول:
Printable View
نه . چند ساله از همین مخابرات دزد نت دارم و نمی تونم isp تغییر بدم جون فقط همین دزدها منطقه ی ما رو پوشش میدن و شرکت دیگه ای نیست در حالی که 15 کیلومتری رشت هستم :n34:نقل قول:
فیبر هستید ؟؟ طبق قرار جدید به زودی از مخابرات خارج میشی ! فقط یه کم زمان میبره ! :n02:نقل قول:
البته اینو هم بگم مخابرات دروغ زیاد میگه ! اینکه فقط از مخابرات میتونید بگیرید اکثرا گویا دروغه !
آخرش هم کسی نگفت تو گیلان شاتل بهتره یا اندیشه
از اندیشه تعریف میکنن و راضی هستن
با توجه به اینکه با هزینه کم میشه 16 مگ گرفت
ولی نمیدونم تو کیفیت و پینگ و...... اندیشه چطوره !!!!!!!! :n29:
نقل قول:
نه فیبر نیست ولی اینا یه قرار درون سازمانی دارن انگار منطقه ها رو بین خودشون تقسیم کردن . مثلا به اندیشه و شاتل و آسیا تک زنگ میزنی میگن نه ما اون ناحیه رو پوشش نمیدیم . به خصوص اندیشه که الان دو ساله یه چیز رو تکرار می کنن . میگن ریاست ترجیح میده که اون منطقه رو پوشش ندیم و مخابرات نمی ذاره بیایم اونجا در حالی که 5 کیلومتری ما یعنی تا بخش سنگر isp های مختلف هستن . مخابرات میگه یوزر کمه که نمیان که بازم دروغه چون کاشف به عمل اومد که از سیلو تا شهرک صنعتی رشت تا منطقه ی ما همه کاربرا رو مخابرات داره . پس یه نوع تقسیم کاربر با هم انجام دادن.
محتوای مخفی: منطقه ی ما و نواحی تحت پوشش
طبق اون چيزي که نماينده رگولاتوري مي گفت، بعد از اون طرح 2 تا 3 سال پيش که قرار شد بستر سيم مسي تلفن از انحصار مخابرات در بياد و به همه اپراتورها امکان يکسان براي سرويس به مشتري داده بشه، مخابرات براي پاتک، به بهانه افزايش کيفيت و توسعه شبکه تلفن، طرح فيبر نوري رو اجرا کرد.
هم براي پيشروي و انحصار در فروش فيبر خانگي و هم براي سهم خواهي از بازار اي دي اس ال،فيبر کشيد به محله ها و دستگاه هاي اون رو از مرکز تلفن ها آورده سر کوچه و خيابون که احتمالا کند و کاري هاش رو توي محله ها ديدين. پست هاي مربوطه هم شبيه باکس هاي توزيع برق و تلفن قديمي هست ولي نوتر و اينکه کنارشون مي بينيد کنتر برق دارن.
به اين صورت گويا حتي براي شرکت هاي بزرگ اينترنتي مث آسياتک و ... هم به صرفه نيست که بيان و مثلا تو صدجاي شهر براي اشغال پياده رو و نصب دستگاه ها به شهرداري و اداره برق شيتيل بدن که بزاره کنار پست فيبر مخابرات دستگاه هاي خودشون رو نصب کنن و مشتري رو نگه دارن. اونا هم بيخيال شدن و چسبيدن به همون محله هايي که دارن.
من 4 ماه مقاومت کردم تا فهميدم داستان اينه و امثال انديشه ديگه به اونجا بر نمي گردن مگه اينکه بحث اپراتور هاي مجازي پا بگيره و مخابرات از سرويس دادن مستقيم بکشه بيرون و واگذار کنه و مثلا انديشه يا شاتل و... بتونن از اين زيرساخت به ما سرويس بدن. فعلا جايگزين وايمکس، فور-جي يا اينترنت بي سيم هست يا ساختن با فشل بازي هاي مخابرات، يا يه حرکت مردمي از سمت کاربرا براي فشار به وزير و رگولاتوري که اين مسخره بازي رو جمع کنن و بازار به حالت رقابتي برگرده.
اندیشه کلاهبرداری رو شروع کرده !
در حالی که اینترنتم 0 روز مونده بود و تاریخ پایان 14 ام زده ، از 14 ام نیم ساعت نگذشته دیدم حجم باقیمانه از 20گیگ 0 شده (توی نیم ساعت) !
شارژ ماهانه تموم نشده ، ولی گیگم تموم شده
کاری نمیشه کرد نه ؟
وقتی اکانت به لحاظ دوره زمانی سرویس expire بشه مانده حجم صفر میشهنقل قول:
اگه فکر میکنی اکانتت نباید expire میشد زنگ بزن بررسی میکنن درست میکنن
من تماس گرفتم گفتن خبری نیست و باید زیرساخته و تجهیزات مهیا بشه که اونم تاریخی براش قید نکردن! به زبان ساده تر هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته!نقل قول:
عزیزان من حدود 9 سال هست که از اینترنت شاتل توی رشت استفاده میکنم و راضی هم بودم اما الان نقل مکان کردیم و اینجایی که هستیم فقط مخابرات سرویس میده بخاطر فیبر نوری و اینا ( پیش شماره 3353 هست ) ... حالا میخوام از مخابرات سرویس 16 مگ رو بگیرم
برای من حجم خیلی مهمتر از سرعت هست و با حدود 600 -700 سرعت من کنار میام اما حجمی که مخابرات میده نسبت به رقبا فاجعه هست!
میخوام بدونم کسی تونسته راه حلی پیدا کنه برای این مشکل ؟
میخوام اینترنت اندیشه خونه بابامو عوض کنم. خط مشکل داره و خیلی قطعی داره. باید جای دیگه رو امتحان کنم.
شاتل بگیرم یا اسیاتک یا صبانت !!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk