صبح چک کردم سرعتم اومده بود رو 800 کیلوبایت و بهتر شده بود . ولی سرعت قبلیم 4 مگابایت بر ثانیه بود که چنین سرعتی اصلا قابل قبول نیست برام ! انتن هم کامله و کاملا واضحه ایرانسل یه بلایی سر منطقمون اورده...نقل قول:
Printable View
صبح چک کردم سرعتم اومده بود رو 800 کیلوبایت و بهتر شده بود . ولی سرعت قبلیم 4 مگابایت بر ثانیه بود که چنین سرعتی اصلا قابل قبول نیست برام ! انتن هم کامله و کاملا واضحه ایرانسل یه بلایی سر منطقمون اورده...نقل قول:
هر کاری دارن میکنن فکر کنم سراسریه برای منم همینطوره و مشخصه دستکاری شده. سرعت برای من رو 40 مگابیت لیمیت شده ولی هفته های قبل سرعت آزاد بود و تا شصت/ هفتاد مگابیت میرفت
برید از فیلترینگ بپرسید چه گندی زدند 3 روزه که اوپن وی پی ان رو دوباره گند زدن این جوری شده چون TLS که ورژن جدید SSTP هست رو دوباره مسدود کردند و همین DNS ها رو هم خراب کرده و سایت ها با تاخیر زیاد باز میشه
یه هفتس چیزشکن نمیتونم وصل بشم
اگر هم وصل بشه نتم قط میشه
گند زدن به نت
#اینترنت_ملی
با Psiphon 3 من راحت وصل میشم. من بخاطر تاخیر زیادی که در باز کردن سایت ها داره ازش استفاده میکنم. نمیدونم چی شده این دو سه هفته خون به جیگر شدیم. فقط گوگل عین جت باز میشه سایت ها همگی با تاخیر زیاد لود میشه.نقل قول:
دوستان تست های نرم افزار Speed Test رو اصلا ملاک قرار ندین! برای من هم سرعت دانلود رو 46 مگابیت و آپلود 23 مگابیت نشون میده اما در عمل سرعت دانلود و آپلود نهایتا تا 1.5 مگابیت میرسه.
فعلا مشکل من تاخیر در باز کردن سایت ها هست و هر چقدر هم به پشتیبانی میگم عین خیالشون نیست.
بهتره به صفحه رامبد جوان بریم بگیم که انقدر ایرانسل ایرانسل نکنه در حالیکه از هیچی خبر نداره.
پست من رو بخونید متوجه دلیل دیرباز شدن سایت ها میشید DPI رو این بار روی DNS فعال کردننقل قول:
ای داداش من الان بیشتر از یک ساله دارم شکایت وتقاضاودرخواست وایمیل وزیر رو انجام میدم هیچ خبری نیست که نیست منطقه مسعودیه تهران فقط تماس میگیرن میگن در دست پیگیریهنقل قول:
سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز کردن پیج ها افتضاح شده جدیدا!
صبح سرعت به 6 مگابیت رسیده بود که در مقایسه با سرعت قبلیم (32 مگابیت) واقعا راضی نبودم !
ولی از ظهر دوباره سرعت رسید زیر 100 کیلوبایت و باز هم کارشناساشون دارن پیگیری میکنن که بفهمن مشکل چیه :n39: یه عده بی سواد رو کارشناس کنن همین میشه نتیجش ! نت سالم رو میزنن داغون میکنن بعد طوری میگن در حال پیگیریه که انگار دارن لطف میکنن و منت سرمون میذارن ...