میشه راهنمایی کنید دوستان؟ مرسی:»نقل قول:
Printable View
میشه راهنمایی کنید دوستان؟ مرسی:»نقل قول:
درودنقل قول:
کلا دو سه روزیه ( فکر کنم بخاطر مسائل کشور ) یه سری از پورت ها و سرویس ها رو بستن. مثلا از دیروز سرویس pptp برا من کار نمیکنه ( پیشگامان )
یا خیلی از چیزشکن هایی که داشتم ... بعلاوه از دو روز پیش تقریبا از عصر به بعد سرعت بین الملل کاهش پیدا میکنه ...
نقل قول:
ممنون از پاسخ
اما واسه من دو هفته هست کهکار نمی کنه ولی اگه همون چیزشکن رو با یه isp دیگه امتحان کنم خیلی هم خوب جواب میده :sad::sad::sad::sad::sad: واسه همین گفتم بدونم تو این جور وقتا چه می کنید به ما هم بگید:»
نقل قول:
ممنون از پاسخ
اما واسه من دو هفته هست کهکار نمی کنه ولی اگه همون چیزشکن رو با یه isp دیگه امتحان کنم خیلی هم خوب جواب میده :sad::sad::sad::sad::sad: واسه همین گفتم بدونم تو این جور وقتا چه می کنید به ما هم بگید:»
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان این سرویس اینترنتی که از مخابرات گرفتم هستش : 6 ماهه 175 گیگ بین الملل که مجموعش میشه حدودا 1050 گیگ ولی داخل پنل کلربری مجموع رو زده 183 گیگ!!!!
اینجا هم مشخصات سرویس رو موقع تغییر سرویس نوشته که به نظرم نامفهوم هست و بعد از چند روز قسمتی که با کادر رنگی مشخص کردم حذف شد به صورت عکس زیر تغییر پیدا کرد.
به نظرتون اشتباه چاپی هستش یا این که قراره سرمون کلاه بذارن؟
سرویس استاندارد 1 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 80000 تومان
سرویس استاندارد 3 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 233000 تومان
سرویس استاندارد 6 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 450000 تومان
سرویس ستاندارد 12 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 845000 تومان
مگه میشه مجموع حجم سرویس 1 ماهه با مثلا 12 ماهه یکی باشه؟
این سرویسی که خریدین هر ماه انقدر شارژ میشه یعنی اشتباه کردین که ۶ ماهه خریدین چون حجم به ماه های بعدی منتقل نمیشه و کل حجم رو یکجا بهتون ندادهنقل قول:
پ.ن : البته توی کمپین ماندگار مزخرف کل حجم رو یکجا بهتون میده ولی اگه زودتر از تایمی که قراره سرویس تموم بشه تمومش کنید بعدش مشکلات شروع میشه !! هی باید حجم اضافه بخرید !!
تجربه من در مورد تمام شدن حجم بسته قبل از پایان موعد و تغییر سرویس :
بسته 6 ماهه رنگین نت 16 مگ داشتم و تقریبا 25 روز قبل از پایان سرویس فقط 3 گیگ از حجم اینترنت باقی مونده بود و امکان تغییر سرویس وجود داشت (امتحان کردم ولی انجام ندادم) به این صورت که باقی مانده مبلغ سرویس رو به اتمام رو از سرویس انتخابی جدید کم میکرد و مابقی مبلغ رو پرداخت میکردید و تغییر سرویس انجام میشد.
ولی متاسفانه من این کار رو انجام ندادم و با صفر شدن حجم گزینه تغییر سرویس غیرفعال شد و مجبور شدم تا پایان دوره ترافیک اضافه بخرم و حتی با خرید چندین بسته ترافیک اضافه گزینه تغییر سرویس فعال نشد.
تقریبا 4 یا 5 روز از سرویس مونده بود که گزینه خرید سرویس جدید فعال شد و بسته 6 ماهه جدید رو خریدم و متاسفانه فعال نشد بلکه رزرو شد و دوباره باید تا روز آخر صبر میکردم فرداش دیدم گزینه ای وجود داره که میشه روز های باقی مانده رو سوزوند و سرویس رزرو رو فعال کرد و این کار رو انجام دادم ولی فکر میکنم تعداد روزهای سوخته از روزهای سرویس جدیدم کم شد.
نقل قول:
عهههههه
قبلا همرو یجا شارژ میکرد و میشد همش رو تو ماه اول استفاده کرد یا همشو جمع کرد ماه آخر استفاده کرد! یعنی چی چه داستانیه درست کردن؟!
کمپین ماندگار نگرفتم چون حساب کردم دیدم با اختلاف قیمت 50 هزار تومن این حدود 370 یا 380 گیگ بیشتر حجم میده که میارزه.
راستی چرا اون قسمت که با کادر رنگی مشخص کردم حذف کردن؟
سلام آقایون عذر میخوام اینجا مطرح میکنم ، دو بار تاپیک زدم ولی تایید نشد.
سوالی دارم خواهش میکنم هر کسی میتونه جواب بده.
من اینستاگرام دارم و دیروز از طریق مرورگر وارد اینستا شدم. ازم درخواست کد کرد و در همین حین کد به شمارم اومد.
دیدم از ایران هست 98+ و مثلا شماره های ( 0922/0905/0902)
از دوتاش کد اومد و از یکیش یه پسورد جدید.
متاسفانه کد اول رو وارد کردم ولی اینستا قبول نکرد.
منم پشیمون شدم و از خود اینستای نصب شده روی تبلتم وارد شدم و سریع پسوردمو عوض کردم.
خیلی نگرانم عکسای خانوادگی در پیجم دارم، همیشه از خود اینستاگرام کد می آمد نه شماره های ایران... من خانم هستم و خیلی ترسیدم لطفا کمکم کنین ، مرسی