اقا با ریست مودم درست شد !
Printable View
اقا با ریست مودم درست شد !
اقا یه چیز بگم باورتون نمیشه
مخابرات اینترنت منو وصل کرد
و جالب تر از اون از مخابرات زنگ زدن معذرت خواهی
ترسیدن دوباره شکایت کنم :-))
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان خط چطوره ؟ فقط یک مشکلی داره ارور زیاد داره فعلا که مشکل ساز نشده این ارور ها، ممکنه بعد دردسر درست بکنن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره پس وصل شد ولی خیلی دیر وصل شد چند روز علاف رانژه شدین؟نقل قول:
زیر 24 ساعت برای رانژهنقل قول:
16 روز برای تخلیه :-|
دقیقا تخلیه هم واسه من خیلی طول کشیدنقل قول:
در 195 شکایت کردم چند ساعت بعدش L2TP رو بـــاز کردن.نقل قول:
کاربرانی که اکانت افزایش سرعت از ما گرفتن جهت دریافت کانکشن جدید و توضیحات بیشتر به تاپیک فروش مراجعه کنند.
سلام دوستان من بالاخره می خوام پارس آنلاین رو ولش کنم بیام آسیا تک
می خوام طرح شهاب یک ساله بگیرم
اول این که منظور از 20 گیگ در ماه یعنی چی؟ یعنی در هر ماه 20 گیگ ترافیک روزانمه؟یا برای کل ساله
دوم 2 تا 8 بهتر یا 4 تا 10
سوم الان من طرح شهاب رو بگیرم توی ساعات شبانه واقعا 10 مگ رو بهم میده یا حرف الکیه چون دانلود خیلی زیاد دارم
چهارم مثل شرکت های دیگه مثل شاتل و صبا شرایط و بهانه های بی خودی که نداره مثلا مصرف منصفانه یا از ایجور مزخرفات
و یه مطلب دیگه این که خونه ما دو تا خط تلفن داره که یکیش کاملا بی استفده افتاده و بارس آنلاین هم روش نیست و کاملا خالیه
می تونم یه سیم تلفن با کیفیت ازش بگیرم و اسبلیتر روش نگذارم
کارمند چه عرض کنم علاف های مرکز ما رو ببینی اونوقت میفهمی دیوث به چی میگننقل قول:
سه هفته طول کشید خطم رانژه بشه
بعد یک هفته و خرده ای رفتم نیم ساعت جلوی در اتاق یارو وایستادم بعدش از یک اتاق دیگه در اومد دهنش یک متر باز بود داشت زهر مار نوش جان میکرد
اومده 10 دقیقه با یکی از فامیلاش تماس برقرار کرده بعد نوبت من رسید مشکلم رو گفتم گفت خطت رانژه نشده هنوز -منتظر باش
گفتم خسته نباشی این همه مدت چی کار میکنید میگه کارمندامون رفتن مرخصی مشهد برگردن وصل میشه
گفتم من معطلم میگه هیچی نمیشه
گفتم تو این اداره نفر جایگزین نیست مسئولش بره کار مردم رو زمین باید بمونه میگه تو نمی تونی این رو بگی
بعد مقداری جر رو بحث رفتم پیش رئیسش صد رحمت به کارمند خودش کلا جواب نمیداد میگفت انشالله درست میشه
یعنی مشکل از کجا بود؟نقل قول: