کسی بازی ایکس باکس کپی یا ارج داشت واسه فروش یه ندایی با لیست بده ممنون
کسی بازی ایکس باکس کپی یا ارج داشت واسه فروش یه ندایی با لیست بده ممنون
من دیروز 5 خرداد 1390 اومدم pes2011 بازی کنم تا دستگاه رو روشن کردم گفت آپدیت کن , من زدم آپدیت بشه بعد دیدم حجمش مثله اینکه زیاده وسطش کنسل کردم , رفتم تویه بازی pes2011 که آنلاین بازی کنم دیدم میگه باید آپدیت بشه حتما دستگات,منم زدم آپدیت , تموم که شد آپدیت دستگاه ریست شد , اما دیگه هیچ بازی رو اجرا نمی کنه
تا می زتم play dvd یهو می پره صفحه ی اول که آرم ایکس باکس میاد صفحه هی میپره بالا پایین
منم دستگاهمو با کابل hdmi به مانیتور وصل کردم و 6 - 7 ماهی هست دارم باهاش بازی میکنم هیچ مشکلیم تاحالا باهاش نداشتم
بعد از اینکه میزنم dvd در بیاد پرش صفحه تموم می شه بعد می نویسه sequre hdcp link lost
من باید چیکار کنم؟هیچ بازیم مثله اینکه نمیاد
در ضمن من lt+ هم نصب کردم که آنلاین بازی میکنم
دوست من شما اگه کمی پست های تاپیک آپدیت داشبورد X360 رو در چند روز گذشته مطالعه میکردین متوجه میشدین که به هیچ وجه نباید به LIVE وصل مشدین ! چون به تازگی و در تاریخ 19 می مایکروسافت آپدیتی رو برای داشبورد کنسولش عرضه کرد که فرمور +LT رو از کار میندازه! شما هم چون داشبورد رو آپ کردین فرمور درایوتون پریده!:31:نقل قول:
حالا هم باید صبر کنید تا فرمور ++LT عرضه بشه!
یعنی الان راه حلی نیستش که من فعلا تا زمانی که فرمور LT+ بیاد من بازیهامو به صورت آفلاین بازی کنم؟
و اینکه فرمورش بیاد من دوباره می تونم برم لایو؟
اگر اینطوره که دیگه نیاز نیست کسی دنبال -- اسلیم باشه که دغدغه همه ی دوستانه:37:حالا رو همه مدلا جواب مبده واینکه همین بازیهای 2000خودمونو میشه روش بریزیم یا باید بازی اورجینال باشهنقل قول:
آقا حالا یه راهی پیشنهاد بدین که تا قبل اینکه LT++ بیاد بشه دوباره بازی ها رو اجرا کرد؟؟نقل قول:
آیا باید دوباره همون Frimware LT رو ریخت؟؟
بنده که تاپیکی برای نصب و این فرمور ها ندیدم اصلا تو بخش ممنون می شم راهنمای کنید
بعد هم این ورژن مادبرد دستگاه چی بوده فریمور قبلی چی بوده درایو اش چی هست و این ها رو که جز اطلاعات شناسایی هست باید از کجا فهمید ؟؟
امروز رفتم آرکید بخرم گفت 470 تومن !!!!!!!!!!
اسلیم 650 تومن !!!!!!!
حاضرم 40 تومن بدم ps1 بخرم کراش بازی کنم ولی 600 تومن پول زور ندم !!!!!!
ابوافضل جان برو 0225 بخر اسلیم 4گیگ،که داره اونم میره بالانقل قول:
قیمتش هم 370 تومنه
از میثم خودمون هم بگیر که بهتر از اون کسی نیست
ببخشید الان بهترین کنسول xbox چیه؟
خیلی مونده ++ IXTREME LT بیاد؟