بله قطع بود،الان هم که وصل شده جالب نیست سرعت خیلی بده و ارتباط قطع میشه من FTTH هستم حتی سرعت داخلی بدهنقل قول:
Printable View
بله قطع بود،الان هم که وصل شده جالب نیست سرعت خیلی بده و ارتباط قطع میشه من FTTH هستم حتی سرعت داخلی بدهنقل قول:
نقل قول:واسه من هم از ساعت 4 تا الان قطع بود چراغ اینترنت مودم خاموش بود همین الان وصل شد...چند روز پیش هم غروب چند ساعت همین مشکل بود... .نقل قول:
واسه من هم کوتاه قطع و وصل شد
ولی پانل مشتری و صفحه مخابرات باز نمیشه, دسترس نیست
حالا چی شده؟
مجید صدری، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با بیان اینکه «در روزهای اخیر در شبکه دیتای تلفن ثابت برخی مناطق تهران اختلالات فنی رخ داد»، گفت: برای جبران این اتفاق ناخوشایند و دلجویی از مشترکین با مسئولان خاطی برخورد جدی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
وقتی با 2020 هم تماس میگیری باید حداقل 30 دقیقه پشت خط منتظر بمونی تا وصل بشه به اپراتور
این دیگه چه جور خدمات پشتیبانیه؟؟؟
مخابرات واقعا گندشو در آورده
وقتی هم ارتباط با اپراتور میخواد برقرار بشه کیفیت صدا به طرز عجیبی افت میکنهنقل قول:
ادم یاد تماس با خارج 20 سال پیش میفته :tongue:
دوستان من رمز پنل (adsl tci ir) رو فراموش کردم.بخش فراموشی گذرواژه هم رفتم و دیروز چندباری درخواست تغییر رمز رو زدم و گفت تا چند دیقه دیگه رمز جدید پیامک میشه ولی تا الان چیزی نیومده
الان رمز رو پیداکردم ولی مثل اینکه بعد درخواست,تغییر داده شده و دیگه معتبر نیست الان باید چیکار کنم؟ /:
سلام دوستان
یک سوال دارم من نت ۱۶ مگ مخابرات دارم مودم رو که ریستارت میکنم تا چند دقیقه اول سرعت حدود ۱۱ مگ میشه ولی بعد از حدود ۱۰ دقیقه سرعت به ۶-۷ مگ افت میکنه و دیگه بیشترم نمیشه مگه اینکه دوباره مودمو خاموش روشن کنم و دوباره همون روند تکرار میشه. ۱ ساله که اینطوریه. بنظرتون علتش چیه بخاطر نویز خطه؟ مخابراتم جواب درست نمیده
نویز داری قطعا, من یه سری همین مشکل رو داشتم تا اینکه دیدم توی یکی از پریز های تلفن همه سیم ها رو هم له شده بودن :blink: واسه همین کلا همه چی قاطی میکردنقل قول:
می دونستین که تماس با اپراتور های پشتیبانی کلیه سایت ها هزینه تلفن داخلی نمیفته و هزینه هر دقه معادل صحبت با موبایل میفته. واسه همین عمدا تایم انتظار رو زیاد می کنن که به نفع خودشون شه- اگر در همین مورد هم در سایت 195 عده زیادی اعتراض بنویسن احتمالش هست که پیگیری کنننقل قول: