من کاری به دانلود داشتن یا نداشتن کسی ندارم ولی میگم در کل سرویسی خوبه که نیاز همه نوع کاربران رو برطرف کنه نه این که یک شرکت بگه من دانلودر نمیخوام میام شبانه رو پولی میکنمنقل قول:
Printable View
من کاری به دانلود داشتن یا نداشتن کسی ندارم ولی میگم در کل سرویسی خوبه که نیاز همه نوع کاربران رو برطرف کنه نه این که یک شرکت بگه من دانلودر نمیخوام میام شبانه رو پولی میکنمنقل قول:
نقل قول:
البته شاتل هم شانسیه تقریبا
یکی از دوستام میگفت موقعی که خواسته ازشون نت بگیره پرسیده که شبانه محدودیت نداره؟؟ اونا هم گفتن نه
الانم میگه از ساعت 4 صبح تا همون 8 با سرعت روزش میگیره و راحت دانلود میکنه و محدود نمیشه
اونایی ک مشکل دارن و با تغییر سرویس مشکلشون حل نشده.
خواستید تخلیه کنید صبانت بگیرید همون اول حجم مورد نیاز رو بگیرید تا دو برابرش شبانه بیاد براتون
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
وقتی گفتم اکثریت رو می خوان راضی کنن شما چطور تصمیم گرفتی شهرای کوچیک رو انتخاب کنی؟:n02:نقل قول:
طبعا شهرهای بزرگ آدم بیشتری داره و میخوان مرم شهرهای بزرگ مثل مشهد،اصفهان،تهران و اینجور جاها راضی باشن .
ولی خوب از طرفی شهرهای کوچک مشکلی بابت پهنای باند ندارند و مشترکین کمتر و در نتیجه کیفیت میتونه بره بالاتر و هم چنین مشکلی بابت محدودیت پورت ندارندنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تو شهرهای کوچیک هم مشکل محدودیت پورت وجود داره .... من یک ماه منتظر پورت خالی بود ، آخرش پورت اضافه کردن . ولی الان شهر ما مشکل پورت خالی ندارهنقل قول:
وجود داره ولی خیلی خیلی کمترنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
با شما موافقمنقل قول:
درمورد پینگ بسته به شلوغی و میزان پهنای باند هر مرکز داره که دیر یا زود در هر مرکزی بررسی و مشکل رفع میشه و البته بیشتر دیر شدن ها هم مربوط به کم کاری های مخاربرات هست
مزخرف تر از آسیاتک وجود داره ؟
تو مرکز مخابراتی خلوت ، اینقدر قطعی داره ! اعصاب نمی زاره
افت سرعت هم پیش می یاد ، شاتل با همه مزخرفیش ولی قطعیش خیلی کم بود ، نهایت 1 یا 2 بار در ماه
الان روزی 3 4 بار قطعی داره
بحث ترافیک هم بماند ، شاتل به زور ماهی 20 گیگ می شد ، اونم با اون همه دانلود که الان محل کارم انجام می دم
کلا اگه مرکز مخابراتیم چیز دیگه رو پشتیبانی می کرد یه ثانیه هم اینجا نمی موندم
پارس انلاین !نقل قول:
مزخرف تر از آسیاتک وجود داره ؟
شما مطمئنی مشکل از اسیا تک هست چون این مشکل قطعی خیلی وقتا به خاطر مرکر مخابراتی و کلا اینترنت یه شهر میشه !