منم دقیقاً میخوام همین کار و انجام بدم ولی جایی رو نتونستم پیدا کنم که 0225 داشته باشه :41:نقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
منم دقیقاً میخوام همین کار و انجام بدم ولی جایی رو نتونستم پیدا کنم که 0225 داشته باشه :41:نقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
بودنش که هست ولی خوب احتمال داره که انبار کرده باشن تا بعد که ه ک شد با قیمت بالا به مردم بندازن!:31:نقل قول:
یه مشورتی با میثم بکنید ببینید اون میتونه براتون جور کنه!
ارزونترین جایی که میشه بازی ایکس باکس خرید کجاست قیمت؟
فكر كنم ميثم ٠٢٢٥ داشته باشه حدود ٣٦٥ تومن...
اميد هنوز عوض نكردم اما اگه تا ١٩-٢٠ خرداد FW نياد عوض ميكنم :31: ( جدي :31: ))
قضيه اين fable چيه ؟؟ مگه انحصاري٣٦٠ نبود ؟؟!؟؟!!!!؟!؟؟ : (
دستت درد نکنه :دینقل قول:
خب من اگه من کینکت بگیرم باید بزارم رو به روی مانیتور ، الان از مانیتور اندازه گرفتم دیدم خدا رو شکر میتونیم بازی کنم:دی(1.8 سانت میرسه) اما دوتایی با داداشم نمیتونم:دی در اون صورت با فاصله ی 2.5 سانت 10 سانت فاصله داریم به دیوار:31:
اما راجع به لین اهرم ،اگه من کینکت رو رو به روی مانیتور بزارم 50 سانت کینکت با لبه ی میز فاصله میگیره ، با این حال با پائین اومدن کیکنت توسط اهرم، میز تو محدوده ی کینکت قرار نمی گیره ؟ :13:
امید جون الان تو این فاصله ای که شما میگی یعنی ما باید کینکت رو تو بقلمون بالا پایین کنیم !؟ :31:نقل قول:
براتون PM میکنمنقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
خیلی وقتیه که از دنیای Xbox دور موندم.حالا اگه ممکنه یکی توضیح بده جریان این کد هایی که میگید مثل 0225 و از این حرفا چیه؟
ممنون
سلام دوستان...
به نظر شما Sony PlayStation 3 (Slim)- 320 GB بهتره بخرم یاMicrosoft Xbox 360 Slim 250GB ؟!
ممنون... :20:
دوست عزیز من خودم الان PS3 دارم. ولی پیشنهاد می کنم xbox بگیری. خودم هم همین قصد رو دارم. به این دلیل که گرافیک بازی های xbox ( بازی های مشترک بین xbox و ps3) بهتر از ps3 هست و بسیار روان تر اجرا میشن.نقل قول:
علاوه بر این میتونید از kinect هم استفاده کنید.
حالا به نظرتان کدام مدل xbox بهتره که بخرم؟نقل قول: