چطور برا شما گروه عوض نشده؟وقتی dslam عوض بشه که باید گروه و استریم ها ریست بشن الان برا من هم گروه و هم استریم عوض شدهنقل قول:
Printable View
چطور برا شما گروه عوض نشده؟وقتی dslam عوض بشه که باید گروه و استریم ها ریست بشن الان برا من هم گروه و هم استریم عوض شدهنقل قول:
من خودم مرکز فردوسی هستم و هنوز dslam عوض نشدهنقل قول:
باید پیگیر بشم ببینم پورتمو میندازن رو یه dslam دیگه یا نه اگر عوض نکردن شکایت میکنمنقل قول:
سلام
دوستان ساعات رایگان عوض شده؟
نه. تغییری نکردهنقل قول:
دوستان شما با سرویس کریو مشکلی ندارید ؟
وصل میشه ولی دیتا نداره !
دقیقا ! دوست عزیز چند وقتی هست مشکل با پورت های مختلف شدید تر شده و ربطی هم به مخابرات نداره ! از شرکت زیرساخت و سازمان شیلترینگ هست ! من حتی با سرورهای داخلی هم برای بازی آنلاین مشل دارم ! کلا ارسال بسته و دیتا با هر آی پی که شما فکر کنی یه جور مشکل داره ! بعضی سایت ها اصلا باز نمیشن و پینگ با این که پایین هست ولی تایم اوت داره شدید ! باید دید که کی خسته میشن و دست از سر نت برمیدارن ! :n27::n29:نقل قول:
یعنی dslam مرکز شما مشکل پیدا نکرده؟نقل قول:
کلا این قضیه dslam ها خیلی مشوکه اخه مگه ممکنه همه dslam های مربوط به یک گروه با هم منهدم بشن یهو:n13: احتمال زیاد اینم یه کلک جدید از مخابراته:n31:
دوستان الان سرعت 10 مگ دارم. میخوام الان 2 مگ بگیرم ریت دانلود 2 مگ چقدره؟؟ بعدش میتونم دوباره 10 مگ رو بگیرم؟
ریتش از 240 اگه داون اسنریمت باز باشه تا 10 مگ تا 500 هم میره. اما بیشتر 500 نیستنقل قول: