سعید جان زیر لیسانس حرف بزن:دی (شوخی)نقل قول:
یعنی فاصله کینکت تا زمین بین 70 و 80 سانت باشه ( نه کینکت تا ادم ) اشکالی پیش نمیاد ؟:46::20:
سعید جان زیر لیسانس حرف بزن:دی (شوخی)نقل قول:
یعنی فاصله کینکت تا زمین بین 70 و 80 سانت باشه ( نه کینکت تا ادم ) اشکالی پیش نمیاد ؟:46::20:
ببین داوود جون سعید تمام عددارو بهت غلط گفت:31:نقل قول:
فاصله هر شخص تا کینکت 1.8 سانت و فاصله ی دونفر تا کینکت2.5 سانت
اما درمورد فاصله از زمین:
من خودم یه بار کینکتو تو فاصله ی 1 متری گذاشتم ویه بار هم تو فاصله ی 60 سانتی از زمین
خود کینکت یه اهرم داره که سر کینکتو بالا پایین میکنه
درنتیجه با توجه به قد خودت و فاصله از زمین این سر کینکت تو بهترین حالت قرار میگیره
یعنی اگه میزت 30 سانت از زمین فاصله داشته باشه کینکت سرش میره بالا و اگه 1 متر باشه یه ذره میره پایین
خلاصه.................
ببینید یه انتقادی که فعلا به کینکت میشه همینه! البته فقط در کشور ما ! قبلا در مورد این موضوع توضیح دادم و دیگه توضیح نمیدوم که تکراری بشه!:31:نقل قول:
اما تا چند وقت دیگه شاهد عرضه بازی های هاردکور با گرافیک بالا که از کینکت پشتیبانی میکنن قطعا خواهیم بود! ببینین شما نباید کینکت رو مثلا با موو مقایسه کنین و بگین اون اینجوریه چرا کینکت اینجوری نیست! کینکت یه فناوری کاملا جدیده و از زمان خودش چندین سال جلوتره! و جای کار داره و قطعا اولش دچار مشکلاتی هست که خوب به مرور زمان حل میشه! اما اینو به شما قول میدم که کینکت آینده خیلی خیلی درخشان تری نسبت به هر وسیله دیگری در کنسول های این نسل و حتی نسل بعد داره. پس این که بگیم دخترونه هست و ... درست نیست!:31:
سلام :دی
کم بزنین تو ذوق این کینکت بیچاره :دی قهر میکنه هاااا :دی :دی
سوال :دی
برای LT+ ریختن چقدر زمان لازمه ؟
هزینه اش حداکثر چقدره ؟
اگه طرف گفت برو فردا بیا ببرش ممکنه عوض کنه درایو رو ؟
وایسم بالا سرش؟ :دی
برا ۹۵۰۴ میگم ها !!!! : دی
مثلا فامیلاتون بیان میخوای گیتار بزنی ؟ :31:نقل قول:
کنکت بخر حالشو ببر !:31:
میدونستی با گیتار الکتریک های usb مثل فندرنقل قول:
میتونی گیتار هیرو بازی کنی؟:31:
این یعنی کنترل واقعی گیتار...
راستی گیتار هیرو و راک بند رو نمیشه با دسته بازی کرد ؟من ۹۰٪ برا اونا خریدم ۳۶۰رو :دی
قیمت گیتارش چقدره ؟
10-20 دقیقهنقل قول:
6-10 تومن
بعید نیست.بهش بگو الان جلوی چشام lt+ بریز
آره وایستا بالا سرش:31:
راستی حسام تو 0225تو با 9504 عوض کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا با دسته هم میشه بازی کردنقل قول:
قیمت گیتارش هم فکر کنم 220 تومنه
کسی اسلیم با 9504 ارزون قیمت سراغ نداره؟ 600 خیلی ستم هست خداییش
من میخواستم اسلیم بگیرم و کپی خورش کنم. ولی نه با این قیمت :18:
جایی رو میشناسید SLIM 0225 داشته باشه که ارزون بده( قیمت واقعی بده) ؟
پایتخت همشون 640 به بالا نیدن و کپی خور نشده ندارن اصلاً
fat هم که ظاهراً نو پیدا نمیشه
به هیچ وجه ارزش 600 تومن رو نداره!!نقل قول:
یا کمی صبر کنید که درایو ها و فرمور های دیگه هم ه ک بشن یا همین الان یه 0225 بخرید و بعد که فرمور ه ک شدش عرضه شد کنسول را کپی خور کنین.