پس شما خوش به حالتونه ! برای من که همون سرور خارجی حسابش میکنه ! یعنی من شبانه سرعتم همیشه 90-100 هست حالا هر سایتی که میخواد باشه !نقل قول:
Printable View
پس شما خوش به حالتونه ! برای من که همون سرور خارجی حسابش میکنه ! یعنی من شبانه سرعتم همیشه 90-100 هست حالا هر سایتی که میخواد باشه !نقل قول:
منظورت اینه که شهرا بزرگ محدود میکنن؟نقل قول:
شهرا کوچک خوبه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نقل قول:حالا من ازشون شکایت کردم و تا این باگشونو برطرف نکن ، ولشون نمیکنم!! ما که اینجا 3-4 نفریم که حجممونو خورده ، ببین تو کل کشور از چند نفر حجم دزدی میکنن و از اون تعداد 99 درصدشون اصن خبر ندارن که ازشون حجم دزدی شده و تازه اگه بفهمن که حجمی ازشون خورده شده ، نمیدونن چه جوری باید پیگیری کنن!!!نقل قول:
متاسفانه 1 ماه پیش هم از من 7 گیگ کم کرد ولی شکایت کردم و عین 7گیگو پس گرفتم؛ از اون موقع تا حالا میخواستم یه روز مخصوصا مودممو کانکت و دیسکانکت نکنم که ازم حجم کم کنه که دوباره ازشون شکایت کنم و دکونشونو تخته کنم ولی نکردم! که الان دیگه تا آخرش پیگیرم...نقل قول:
خب چرا نمیاید صبانت؟
اصلا حجم دزدی نداره سرعتشم عالیه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
جوابش خیلی سادس : چون شبانه رایگان نداره : )نقل قول:
نصف بچه های اینجا از صبانت اومدن آسیاتکنقل قول:
یکسال پیش شبانش رو برداشت
اگه بالای ۱۵ گیگ مصرف میکنید خب جوابتون قانع کننده س:|
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
منم ار چند روز پیش شکایت نوشتم هنوز جواب ندادننقل قول:
تو شکایت نوشتم این دفعه مثل دفعه قبلی نیست یا سیستمتون درست میکنید یا تا ته شکایت که تجدید نظر دوم هست میرم
اگر همه کاربرایی که که مشکل دارند یک بار شکایت کنند بالاخره تنطیم مقررات بررسی میکنه
سلام
یه مودم D-link خریدم که یه کد تخفیف 20 هزار تومانی برای آسیا تک داشت روش. به کار من نمیاد میزارم اینجا دیگه هر کی زودتر دیدش استفاده کنه.
12-15148PRQG11285