منم قطع بودم تنظیمات مودم رو زاشتم رو Bridge درست شد توام تست کننقل قول:
Printable View
منم قطع بودم تنظیمات مودم رو زاشتم رو Bridge درست شد توام تست کننقل قول:
صداتو ضبط بکن زنگ بزن به 2020 بزار روی اسپیکر. همشو ضبط کن بعد با شکایت بفرست تو سایت. که بعدا نگن که نه وصل بوده مشکلی نیست. بلوررکنید همینو میگن. من اونباررکه شکایت کردم اشتباه کردم که مدرک نفرستادم بعدا بهم زنگ زد گفت مشکلش چی بوده گفتم قطع بوده و اینا گفته توی ibs چیزی ثبت نشده و مشکلی نداشته میگم کل آبادان قطع شده بود اون روز میگه نه باید ثبت میشده. شما یه صدا ضبط کنی مشخصه که واقعی و پشتیبامی میگه بله مشکل سراسریه پس دیگه حرفی واسه گفتن نیست و باید بپذیرن. مدرک بفرستید مثل همین ضبط صدا. یه کافی نت برید انجام بدید.
من اصلا قطعی نداشتم :n20:
فکر کنم چون زیر مجموعه اکسین هستم
مشکلی که دارم با این سامانه پارتاک هست
امار را غلط می زنه. دیشب سر جمع 3 گیگ دان نکردم
زده برام 5.7 گیگ دریافتی
نه برا من قطع نیست آی پیم قفل شده رو 37.221 و شبا هم راس ساعت 2:5 آی پی عوض میشه دیگه قطع امید کردم ازشنقل قول:
مرکز مخابراتی ایثارگران دزفول هم تا خود همین دیشب قطع بود. رفتیم مشکلشو حل کردیم و الان همه توی اون مرکز وصلن. البته یه چند ساعتی طول کشید تا تست کنیم و این مسائلنقل قول:
پشتیبان های شهر شما هم باید دست به کار بشن برای رفع مشکل.
DSLAM باید عوض کنن. همین !!
سرویس ها پس پرداخت کدومش شبانه داره؟
یعنی گروه ما جمع شده یا گروه تو عوض شده؟:n13:نقل قول:
احسان خان شما هم که همگروه ما بودی قبلا الان چه رنج ایپی واست میاد؟نقل قول:
اصلا نتت وصله یا نه؟
بعد چی شد که همه dslam ها با هم مشکل پیدا کردن یهو؟:n13:
آقا شایان شما هم با پشتیبانی تماس بگیرید بگید dslam که روش هستید خرابه باید عوض بشه dslamهایی که گروه ما رو روی اون گیت وی خاص می انداختن خراب شدن که طبیعتا با تعویض dslam گروه تغییر میکنه و دیگه از اون سرعت شبانه و اینترنت نامحدود خبری نیست
استریم ها هم برای من تغییر کردند
دیگه امیدی به اون گروه رویایی و اون گیت وی که قبلا روش بودیم نداشته باش
گروهی که افتادم توش افتضاح به معنای واقعی فقط 37.221 میاد واسم از 37.221.0 بگیر تا 37.221.30 فقط این رنج ipمیاد واسم نصف بیشتر سایتا رو هم باز نمیکنه مثلا speedtest و خیلی از سایتای دیگه برا من اصلا باز نمیشه حتی با فیلتر شکن هم باز نمیشه شبا هم که راس ساعت 02:05 آی پی عوض میکنه فاجعه میشه حتی سایت ملی هم باز نمیکنه چه برسه به دانلود:n34:
فقط تنها کاری که با این آی پی میشه کرد اینه که command promt رو باز کنی و پینگ 8.8.8.8 رو بهت 110 نشون بده و با دیدن این پینگ یکم خوشحال بشی همین
باید برم مارمالادو رو سرشون خراب کنم
فرشاد قضیه مشکوکه چطور یدفعه همه dslam های مربوط به گروه ما توی همه مراکز مخابراتی با هم مشکل پیدا کردن؟:n13:نقل قول:
ولی مخابرات گروه تک رنجه نداره همشون یا 2 رنجن یا 3 رنج , احتمالا بعدا به گروهت 5.233 یا 2.185 هم اضاف کنه
حالا بگو ipهای دیگه هم اضافه کردن وقتی با بی رس تنظیم کردن که راس ساعت 02:05آی پی عوض بشه و قفل بشه رو 37.221چه فایده؟نقل قول:
من میدونستم وقتی ضحی رفت این بلا سرمون میاد