شدید .......نقل قول:
2. این دو سه هفته اخیر شما ه مبا قطعی و افت سرعت زیاد مواجه بودین یا نه ؟
Printable View
شدید .......نقل قول:
2. این دو سه هفته اخیر شما ه مبا قطعی و افت سرعت زیاد مواجه بودین یا نه ؟
واقعا بزن به افتخار پینگ پارس:n08:
الان دوتا 2 بودیم 550-650 بود پینگ.:n19:
آدم نمیرونه چی بگه!
سلام دوستان
سرعت نت من 512 ماهیانه 4 گیگه
من دو تا تست کردم با سایت speedtest.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه توجه کنید میبینید سرعت و پینگ یکیش خوبه ولی دومی بده
اونی که خوبه سرورش توی ایرانه ولی دومی خارج از ایرانه
کلا سایتایی که سرورشون توی ایرانه سرعتشون عالیه و براحتی میشه با سرعت 450 ازشون دانلود کرد
ولی اونایی که خارج از کشورن سرعتشون کمه
من با پشتیبانی تماس گرفتم یک بار میگن مشکل از مخابرات که پهنای باند ما رو اوردن پایین
یک بار میگن مشکل از خارج کشوره اونا سرعتو اوردن پایین
من که موندم مشکل از کجاست
اگه میخواین پینگتون بیاد پایین از DNS استفاده کنید که پینگو میاره پایین میتونید از پشتیبانی بگیرین
باید صبر کنیم ببینیم بعد از ماه رمضان مشکل حل میشه یا نه
از ۱ گیگ تا ۳گیگ که همینطوری دادن!نقل قول:
۲۰ تیر هم به خاطر اول شدن ۱ گیگ ترافیک رایگان
و ۳ روز رایگان به نامحدود ها دادن.
سلام دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم
دو هفته پیش از شاتل درخواست تخلیه خط کردم به گفته خودشون روز 24 تیر خط رو تخلیه کردن مدارکم رو از قبل به پارس انلاین تحویل داده بودم
روز 25 تیر زنگ زدم پارس گفتم خطم تخلیه شده لطفا خط رو رانژه کنید دو روز بعد پیشتیبانی زنگ زد که پرونده شما از مخابرات برگشت خورده به دلیل اینکه هنوز خطتنون تخلیه نشده
خلاصه با پیتیبانی شاتل تماس گرفتم گفتن یه بار دیگه چک میکنن یه ساعت دیگه دوباره زنگ زدم گفتن روز 24 خط شما کامل جمع آوری شده
ولی باز دوباره پارس انلاین زنگ زد و گفت پروندت برگشت خورده
تا حالا سه بار پرونده من برگشت خورده شاتل هم جواب درست حسابی نمیده میگه خطت تخلیه شده
دارم دیوونه میشم به نظرتون شاتل داره این وسط بازی در میاره
از دوستان اگه کسی تجربه ای در این مورد داره خواهشا بنده رو راهنمایی کنه:n16:
دوست عزیز شما استاتیوس مودمتون رو نگاه کنید اگه خاموش شده خوب مشکل حله ولی چون شما به پارس اعلام کردین قبلا روی این خط اینترنت داشتین و اونها هم پورت خالی ندارن اونها دارن شما رو باز میدن تا پورتشون خالی بشهنقل قول:
من 256 و 2 گیگ سرور دارم شبها از آپلود باز دانلود میکنم و شبی بیشتر از 200 مگ ندارم شما چی بیشتر دارید یا نه شما هم مثل من اوضاع احوال خرابه
دقیقا اینطوره اینم که این مشکل از داخل و زیر سر بعضی از نهادهائه شکی نکن .نقل قول:
پینگ بشدت بالا :n27:
Time out زیاد
ممنون عزیز این حرف شما منو بدجوری به شک انداختنقل قول:
مودم که کلا لینک نداره
زمانی که من از پارس درخواست سرویس کردم اولش گفتن پورت خالی ندارن گفتن مشخصاتتون رو بدید دو سه هفته دیگه اگه پورن خالی شد بهتون اطلاع میدیم ولی دو روز بعد زنگ زدن گفتن چندتا پورت خالی دارن از شاتل تقاضای تخلیه خط کنید
به نظرت پارس داره این وسط بازی در میاره آخه اینا میگن پروندت رو میفرستیم مخابرات برگشت میخوره
حالا به نظرتون من چه کار میتونم بکنم؟:n14: