اگه روشن باشه بله به لنز صدمه میزنه چون اگه کنسول رو از حالت عمودی به حالت افقی برگردونید سطح CD یا لنز تماس پیدا میکنهنقل قول:
که در این صورت یک بازی 3000 تومنی و یک تعویض Optic 35000 تومنی رو باید تقبل کنید.
اگه روشن باشه بله به لنز صدمه میزنه چون اگه کنسول رو از حالت عمودی به حالت افقی برگردونید سطح CD یا لنز تماس پیدا میکنهنقل قول:
که در این صورت یک بازی 3000 تومنی و یک تعویض Optic 35000 تومنی رو باید تقبل کنید.
سلام
دوستان من اسلیم 4 گیگ خام دارم
درایورش هم تعویض نشده
دیروز عمودی گذاشتمش و داشتم (خاموش بود که عمودی گذاشتمش)بازی می کردم که درایور صدای ناجوری می داد. دلیلش چیه؟
ممکنه آسیب بزنه به درایور؟
سلام
اگه همیشه دیسک تو دستگاه باشه حتی موقعی که خاموشه لنز دستگاه مشکل پیدا می کنه؟
اگه موقعی که خاموشه دیسک هم توشه حرکت بدم چی؟
از نظر من بهتره حرکت ندید !
( یه دیسکه که میخوای در بیاری ، چیپ که نمی خوای عوض کنی ) :31:
خداحافظی آخرین پدر ایکس باکس با مایکروسافت
Otto Berkes یکی از چهار نفری بود که کنسول ایکس باکس را در سال 2001 برای شرکت ماکروسافت طراحی کردند. اما امروز Berkes بی سر و صدا مایکروسافت را برای همیشه ترک کرد و دلیل این کارش را هم به طور واضح اعلام نکرد. او به دوران کارش در مایکروسافت اشاره کرده و گفت که به کاری که انجام داد افتخار می کند و امیدوار بود که مایکروسافت دیگر طرح هایش را نیز جدی می گرفت. یک تبلت که بسیار شبیه به آی پد فعلی است نمونه ای از طرح هایی بود که او سال ها پیش به مایکروسافت پیشنهاد داده بود و شاید اگر در آن زمان جدی گرفته می شد الان اوضاع خیلی فرق می کرد.
Otto Berkes, Ted Hase, Seamus Blackley, Kevin Bachus چهار تن از پایه گذاران اصلی کنسول ایکس باکس بودند. در حقیقت اصلا قبل از این که ایده ساخت یک کنسول در کار باشد، آنها بودند که مایکروسافت را ترغیب کردند تا وارد بازار کنسول ها شود. از این چهار نفر، سه نفرشان در سال های 2006-2002-2001 شرکت مایکروسافت را ترک کردند و Otto Berkes هم آخرین کسی بود که هنوز در مایکروسافت فعالیت می کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : dbazinews
یه سایتی هست pinata.ir میگه بازیهاش با xboxlive هماهنگه.میشه بازی اورجینال نباشه ولی با xboxlive هماهنگ باشه؟
دوستان c4 آپدیت شده اگه می شه یکی ترجمه کنه چی گفتن
:40:
دوستان یه خبر خوب ولی نسبتا بد ( به دلیل قیمت :31: ) X360Key امروز رسما اعلام کرد که این دستگاه از اسلیم هم پشتیبانی میکنه !!
اینم لینک خبر ::40:کد:http://x360key.com/news/development-update-x360key-goes-slim
فقط اینجا بحث قیمت . که واقعا قیمت دستگاه خیلی بالا !! هر کسی توانایی خرید نداره ! :41:
مرسینقل قول:
مدلش سامسونگ 550 هست که فقط یه دونه خروجی optical داره که اون رو من به سینما خانگی وصل کردم (اینجوری تی وی و مخصوصا فیلمهایی که از رو فلش تی وی میبینم 6 کاناله هست-یعنی تقریبا هر چی که به تلویزیون وصل بشه 6 کاناله مثلا ----- همینطوره ) - حالا سوال برام پیش اومده اگه xbox بگیرم و فقط با کابل hdmi به تی وی وصلش کنم درسته ؟ احتیاج به کار دیگه ای نیست ؟ ( یعنی مصل فلش و ----- و ... صداش 6 کناله منتقل میشه ؟) یا اینکه نه - باید یه کابل اوپتیکال از خود ایک باکس به تی وصل کنم ؟؟
پس فقط Web Control Panel اش مونده که بازی ها رو مستقیم از روی اینترنت اجرا کنیم :27:نقل قول:
مادر مایکروسافت عزا دار شد :31: