اطلاعات خط (snr) از توی مودم رو قرار بده تا بگیم خطت چقدر کشش دارهنقل قول:
Printable View
اطلاعات خط (snr) از توی مودم رو قرار بده تا بگیم خطت چقدر کشش دارهنقل قول:
بله فرمایشتون کاملا متین هستنقل قول:
بیلاخ رو خوب اومدی گاهی اوقات جای بیلاخ داشاق ترشی تحویلت میدن
تا زمانی که نفت رو مملکت خوابیده دزدی و بخور بخور تو مملکت فراونه وضع همینه
من هم آسیاتک داشتم از چند سال پیش تا برج آذر امسال که درست موقع شروع دوره جدید اینترنت اومدم شاتلنقل قول:
برای اینکه تکرار نکنم پستهای قبلی من رو در همین صفحه و صفحه آسیاتک میتونین بخونین
امشب ۱۹ام بهمن، ماه دومم تموم میشه و از شاتل تا اینجای کار رضایت دارم ۱۰۰٪
من ماه اول طرح دومگ رو گرفتم و راضی بودم و ماه دوم هم طرح ۸مگ و امشب هم که تموم میشه میخوام برم روی طرح جدید ۸مگ لایت
کیفیت پشتیبانی خوب، نحوه خرید سرویس و اطلاعات کاربری مای شاتل راحت و واضح، سرویس دهی و میزان پایداری در ساعات مختلف شب و روز عاااااالی
مثلن آسیاتک که بودم در پنلش چک میکردم نهایت زمانی که من اتصال مدوام داشتم به دو روز هم نمیرسید ولی در شاتل و تا همین لحظه 7 روز و 18 ساعت و 58 دقیقه هست که هیچ قطعی نداشتم!
با حرف من هم تصمیم عجولانه نگیرید و باز هم تحقیق بفرمایید حتمن...
کیفیت شبکه برای اکثریت مراکز عالیه رو شاتلنقل قول:
الان همه کمو بیش بچه های این تاپیک راضین
منم 100 درصد رضایت رو دارم
حداقل اینو میبینم که دزدی حجم نداره قطعی و پینگ بدی نداره
تعرفه هاشم بد نیست الان با لایت
سلامنقل قول:
وقت بخیر
8 مگ لایت چیه ؟
دوستان الان داستان چیه یکی ضریب نصف میده یکی یک سوم (پیشگامان) یکی یک چهارم های وب پس چرا شاتل 16 مگ 80 تومنی 350 گیگابایت بین الملل داره پیشگامان 1 ترا روی کاغذ الان فکر نکنم پیشگامان رقیب داشته باشه:n04:
سلام سرویس های جدید شاتل داده ویژه زمستان هست که اسم لایت دارننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی اگر از لحاظ رقیبی باشد بله پیشگامان رقیب داره تو حجم دیدبان و فن اوا هستن ولی خب فن اوا زیاد مال نیستنقل قول:
داتک هست که بیشتر از همشون هم حجم میده 3.5 ترابایت
ضریب نصف و اینا برای اینترنت داخلی هست که الان تو ایران بیشتر نت بین الملل دیفالت هست نه داخل
شاتل خب مشتری زیاد داره بخواد بیشتر از این حجم بده بقیه کاربرا پدرشون در میاد ترافیک شبکه رو میترکونه هرکی بخواد بیشتر ازون حجم بگیره
بعد کیفیت رو شاتل یه چیز دیگس شاتل درسته الان کمتره و ... ولی دردسر کمتری نسبت به بقیشون داره
پایداری خوبی داره پینگ خوب سرعت تو کل تایما یکسانه نوسان نداره
fup داتک شفاف نیست فقط نوشته 3.5 ترابایت معلوم نیست ضریبش چقدرهنقل قول:
از پارس به شاتل اومدم و راضی هستم. دیگه خبری از کاهش عجیب و غریب پهنای باند و همچنین قطع و وصلی های نفرت انگیز نیست.
واقعا شاتل پایداری خوبی داره.
درست مثل پارس که 8 مگابیت گرفته بودم اینجا هم 8 مگابیت گرفتم. اما این یکی سرعتش ا مگابایت است ولی پارس متاسفانه 650 کیلوبایت بود.
در کل شاتل خیلی بهتره.
منم از شاتل راضی هستم اما احساس میکنم حجم خوری زیاد داره
چه سایت دانلودی رو داخلی حساب میکنه؟
بجز شاتل لند
الان یه مدت هست که به شدت حجم میخوره.نقل قول:
حتی روی گوشی و pc نرم افزار مدیریت دارم ولی بیخودی حجمم رو کم میکنه :/
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
منم کمتر از 1 ماهه که اومدو شاتل و واقعا راضی هستم ازش ولی نمیدونم چرا از غروب به بعد سرعتم کند میشه تا فردا صبحش .نقل قول:
برای من که تا حالا هیچ حجم خوری نداشته و هر چی نرم افزار بهم نشون داده با حجمی که شاتل کم کرده برابر بوده و خداروشکر حجم خوری نداشته فقط ای کاش اپلودش رایگان بود:n09:نقل قول:
منم تازه اومدم شاتل واقعا پایداره با توجه ب ایننکه سیم کشیم مشکل داره ولی فعلا همه چی خوب هستنقل قول:
تنها مشکلش ب نظرم اینه که حجم خوری داره.
بچه یکی این ترافیک تشویقی شبانه با قیمت 10 هزارتومان رو توضیح میده با همون 16 مگ میتونی دانلود کنی هر چقدر که بتونی از بین الملل؟ ساعت هاش چطوریه؟ خلاصه همه چیز . مرسی
ترافیک تشویقی شبانه همون تایمست که قبلا بوده از ساعت 1 الی 8 صبح میتونید دانلود رایگان انجام بدید البته باید سرویسشو خریده باشید که 10 تومن قیمتشه ...نقل قول:
دانلود رو دیگه نمیدونیم یه عده میگن نامحدوده اما توی استفاده خودم اون ابتداای که سرویس های جدید اومد محدودیت اعمال شد روم الان رو دیگه نمیدونم شاید برداشته باشنش
از دوستانی که شبانه دارند لطفا این بخش سوال دوستمون رو جواب بدن :n16:
در مورد شبانه من توی این مدت که بررسی کردم احتمال زیاد شاتل برای هر مرکز مخابراتی یک محدودیتی اعمال کرده و نه برای یک کاربر پس نمیشه عددی رو قطعی گفت
چون مواردی بوده که با 4 گیگ دانلود محدود شده و یا با 6 گیگ و اگر توی مرکز شما چند کاربر پر مصرف باشن قطعا به مشکل میخورید
وقتی هم صحبت از محدودیت میشه یعنی سرعت افتضاح میشه و عملا بلا استفاده و از ساعت اولیه تایم رایگان شروع شده و در صورت ادامه مصرف زیاد ، این محدودیت به ساعات بعدی هم کشیده میشه
سلام
دوستان در قسمت خرید ترافیک این گزینه برای من هست :
این قضیش چیه ؟ این 140 گیگ برای بین الملله یا داخلی حسابه ؟
140 گیگ ۷ روزه ترافیک بین الملل هستنقل قول:
سرعتم هیچ محدودیتی نداره حجم مدت داره
من هنوز 20 گیگ از استانه ی ترافیکم مونده اگر الان بخرم فوری فعال میشه و از حجم این بسته کم میشه ؟ یا باید صبر کنم تا ترافیک سرویسم تمام بشه ؟نقل قول:
بسته رو بخری درجا فعال میشه الویت با بسته های زمان داره بعد سرویسنقل قول:
دوستان شاتل محدودیتی واسه سرویس گرفتن داره ؟ یعنی خطم بر فرض مثال تا 8 مگ بکشه میتونم 16 مگ بگیرم ؟ ( بخاطر استفاده از حجم )
مشکلی نداره فقط باید از طریق صدای مشتری در ecare یک درخواست بفرستید که به خاطر استفاده از ترافیک بیشتر 16 مگ گرفتم و با رضایت خودم خطم بر روی 8 مگابیت تنظیم شود.غیر از این راهی نداره حتی تلفنی هم نمیشه چون یا خط رو روی 16 میزارن یا هر 5 دقیقه یک بار با شما تماس میگیرن که درخواست کتبی بفرستید.نقل قول:
من خودم سرویس 8 مگ گرفتم ولی روی 4 مگ ستش کردم ، پس میتونید اینکارو بکنید نیازبه کار خاصی نداره فقط رنگ بزنید ... موفق باشید :n16:نقل قول:
سلام
سیگنال به نویز من خیلی کم شده و تقریبا نصف شده از پریز برق تا مخابرات چک شده
به نظرم مشکل از شاتل و تجهیزاتش هست و برای همین هم میگه مشکل نداره و 11 و 12 هم خوبه تا هفته پیش 22 یا 24 بود
جریان چیه؟ چه سیاستی هست؟
برا من گاهی اوقات میکشه پایین سینک مجدد dsl مشکل رو رفع میکنه.نقل قول:
مورد بعدی که برام جالب بود روی همین خط های وب داشتم 8 مگ snr روی 10 بود تخلیه کردم شاتل گرفتم روی ریت 17 مگ snr 12 هست :|
بعد های وب به من میگفت خطت نیوز داره :):n03:
پیشنهاد زمسنانی رو چطوری میشه گرفت؟
دوستان یه سوال چرا من با هر باز خاموش و روشن کردن مودم نویز خطم و همچنین ریتم بالا و پایین میشه مشکل از کجاست؟
سلام
یه سوال از دوستان شاتلی داشتم
دوست من حجم سرویش غیرحجمیش یک هفته زودتر تموم شده . دیروز رفته و دوباره تمدید کرده ولی گفتن تا زمان سرویس قبلیت تموم نشه سرویس جدید فعال نمیشه و توی این یک هفته یا باید حجم بخری یا با سرعت 128 استفاده کنی . یعنی نمیشه بیخیال اون یک هفته شد و سرویس تمدید شده فعال شد ؟
باید زنگ بزنه به واحد فروش (اشتباها پشتیبانی رو نگیره) بگه سرویس فعلی رو بسوزونه و بعد خودکار سرویس جدید فعال میشهنقل قول:
سرویس سوزوندن بعد میتونه از بسته جدیده استفاده کنه میتونه 1525 انجام میده
سایت خارجی رو پیدا کردم بهش عدد line attenution download بدین بهتون میگه خطتون چند مگ میکشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واحد فروش قزوین زنگ زدم میگه نمیشه و دسترسی همچین کاری رو هیچ کس نداره. اون شماره سراسری رو که زنگ میزنم (موبایل و ثابت) دوباره به نمایندگی قزوین وصل میشه.......نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
واسه من نمایندگی شهریار میسوزونه از طریق چت چی با واحد فروش تهران تست نزدی اونم؟نقل قول:
در صورتی که خط استاندارد های کشیده شدن تا محل مشترک رو داشته باشه !!! نکه با ی برف و بارون اب بره تو کانال های کابل تلفن و همه چیز بهم بریزه :n26:نقل قول:
همین مشکل برای من پیش اومد که بدون زنگ زدن مشکل رو حل کردم!نقل قول:
شما وقتی تمدید سرویس می کنید یه قسمتی هست که میتونید یا به سرویس کنونی با سرعت 128 ادامه بدید یا اینکه سرویس رو بسوزونید و به دوره بعد کوچ کنید توی سایت مای شاتل زمانی که حجم ترافیک تمام میشه این گزینه ها میاد.... البته باید دید دوستتون روی سرعت 128 کلیک کرده یا نه...
سلامنقل قول:
روی ادامه با سرعت 128 زده و فعلا داره اونجوری مصرف میکنه . الان از سایت نمیشه دیگه ؟
با واحد فروش تهران آنلاین صحبت کردم گفت من دسترسی به استان ها رو ندارم . واحد فروش شهرمون هم آفلاین بود .........نقل قول:
خبریه باز
چقدر پکت لاست زیاد شده
سایتهای خارجی هم که باز نمیشن :n27:
اینو دیگه نمیدونم ولی میدونم که واحد فروش میتونه سرویس رو ببره دوره بعد ، دروغ میگن که نمیتونن :n01:نقل قول:
اعصاب خورد کن شدنا این پشتیبانیانقل قول:
سرعت خطتت الان ریتش بالا میمونه ولی سرعت و نت عملا قطع فقط پینگ میده
تلگرام میاد بالا چن تا پی ام به زور میتونی اونموقع بدی برای من مثلا ۵۱۲ میشه بعد استانه مصرف ولی نت قطع میشه