[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این آنتن چیه?
Printable View
بچه ها این آنتن چیه?
4G ایرانسل. بجنورد
وایمکس ( احتمالا مبین نت )نقل قول:
چطور دکل وایمکس رو تشخیص میدید؟
ظاهرا سراسری سرعت ها کم شده از دیشب مبین نتم از 20 بیشتر نمیشه سرعتش
بچه ها یک کشفی کردم. پوشش شبکه فورجی به محض ورود به فضای بسته و ساختمون قطع میشه اما نسل سه تا حدودی قویتره. به نظر میرسه فعلا نسل دو توان پوشش درون ساختمان را داره
هر چی فرکانس بره بالاتر ضریب نفوذ کمتر میشه.نقل قول:
:n02:نقل قول:
آخه قرار بود از امروز شبکه ملی اطلاعات تو قم افتتحاح بشه
معلوم هم نیست قرار چه اتفاقی بیفته
دو ساعت طول میکشه یک صفحه باز کنه
دکل رایتل هستنقل قول:
به هیچ وجه برای مبین نت نیست
فکر نمیکنم رايتل باشه.نقل قول:
دکل رايتل یه شکل ديگس.
دکل رایتل به همین شکلهنقل قول:
امروز 17 بهمن و همچنان اینترنت 3G ایرانسل در قــــم وضعیتش خرابه:n15::
+
فقط LTE سرعتش خوبه:
===========
پس کلی تیکت زدن به ایرانسل سیگنال از -82 رسیده به -95 / -100
حالا دیگه جدیدا باید برم پشت بام تا سیگنال بهتر بشه:n21:
سکتور های 13dbi موبایل..3G و LTE اندازشون 2 برابر این هستن که تمام اوپراتور ها سکتور های 10dbi به بالا رو نصب میکنن روی دکل و کوچکتر ازون هم تو ساختمان ها و مترو و مکان های پر جمعیت... این در حالیه که آنتن های 10 و 13 dbi فرکانس 3Ghz سایزشون کوچکتر هست و روی این دکل نصبه .. این دکل وایمکس هست اگر برای ایرانسل میبود باید تجهیزات موبایل هم روش میبود..پس مبین نته چون اون فقط به صورت تنها دکل وایمکس نصب میکنه.نقل قول:
برای تست میتونید یه مودم مبین نت و یه گوشی همراه با سیمکارت رایتل ببرید زیرش و ببینید سیگنال کدوم قویتره ..
نسل ۴ اهواز [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
افت سرعت سراسری هستنقل قول:
اینترنت خونه که وایرلس هست به زور داره سایت باز میکنه
تا جایی که اطلاع دارم آسیاتک هم وضعیتش داغون شده
کلا مشکل سراسری باید باشه
اول اینکه نوسان سرعت عجیب بالا پایین میشه. میزارم واسه دانلود از 80 تا 800 کیلو نوسان داره و هروقت میره بالا یدفعه دچار افت میشه. از طرف دیگه وضعیت پینگ خوبه. همراه اول هم وضعیتش همینه
یعنی سرعت 16 مگ تست شما با سیگنال -95 هست اونوقت چند تا آنتنتون پره؟نقل قول:
نقل قول:
3انتن برای LTE
دوستان گرامي لطفا پاسخ بدبدنقل قول:
*141*10# رو بزننقل قول:
Sms khali به 3940فعالنقل قول:
و 3941 غیر فعال
تبریک به هم وطنان تحریم ها جواب داد.ایرانول قیمت بسته های اینترنت رو مانند قبل کرد.
هرچند من دیگه کلاً سیم کارتای ایرانول رو کنار گذاشتم و از همراه اول و رایتل استفاده میکنم اما خوشحالم کاری رو که باید انجام میدادم رو انجام دادم تا شرکتای کلاهبردار و سودجویی مانند ایرانسل دست از سرکیسه کردن مردم بردارند.
یاد بگیریم هیچ وقت زیر بار ظلم و حرف زور نریم و بچه هامون رو توسری خور بار نیاریم
درود به مردم بزرگ ایران کسانی که از لحاظ مالی قیمت بسته های ایرانول براشون ناچیز بود اما باز هم حاضر به استفاده نشدند و تحریم کردند.
نقل قول:
زیاد امیدوار نباشید ، این بسته های برای دهه فجر هست و بعدش دوباره همون آش و کاسه
فقط یک ترفند تا مردم سیم کارت های ایرانسل رو دوباره به کار بنداز و نندازند دورنقل قول:
وقتی همه بسته ها رو به حال قبل برگردوند اون موقع شاید دوباره کاربرا برگردند
البته الان اکثرا دارند عادت میکنند به سیم کارت همراه اول با بازگشت قیمت ها هم بعید دوباره برگردند
تعارف که ندارن اگر قصد گاهش قیمت دائمی داشتن نمیزدن تخفیف ویژه دهه فجر میزدن دائمی و همه بسته ها رو اصلاح میکردن که مشترکین رو از دست ندن ، تا همین حد هم انجام دادن که کمی روند رو کند تر کنن و به قولی مشترکین رو فریب بدن ...
قیمت های بسته ها ارزان نمی شوند بلکه در هر مناسبت از حالتی به حالت دیگر تبدیل می شوند! قانون پایستگی گرانی ایرانسل!
نمیدونم تبریز هم تو لیست شهر هایی که قرار بود از 17 بهمن به شبکه ملی اطلاعات بپیونده بود یا نه! ولی از امروز صبح میانگین سرعت دانلود ایرانسل اینجا تقریبا 700-800 تا افزایش داشته و حتی مواقع شلوغ هم سرعت باز بالاست!
سرعت دانلود قبلا بین 800 تا 1300 متغیر بود ولی از امروز صبح سرعت دانلود بین 1700 تا 2500 هست!!! متاسفانه الان نمیتونم تست سرعت براتون بذارم ولی در اولین فرصت تست سرعت هم قرار میدم.
ویرایش: سرعت دانلود
همین الان تست گرفتم، واسه این ساعت از روز سرعت خیلی خوبه!
تبریز وضعیت 3G ــش که خیلی خوبه.نقل قول:
تو قم قرار بود 17 بهمن سرعت 3g بهتر بشه که نشد:n37:
-----------------
LTE هم که پوشش خوبی فعلا نداره:
محتوای مخفی: ping
سرعت سرورهای خارجی رو هم بذارید که اون اصل کاریه. شما دائما سرور تهران رو دارین تست میگیرین و این ملاک خوبی نیست
بزرگوار اگه داخل اسپید تست اندروید سرور های اروپایی وجود داشت حتما تست میگرفتم.نقل قول:
ولی یه بار گوشی رو هات اسپات کردم به کامپیوتر با سیگنال -105 از سرور خارجی 6مگ بهم سرعت داد.
تست سرور خارجی (سرور مایکروسافت)نقل قول:
LTE رو من هنوز سیم کارت جدید نگرفتم قسمت نشده سرعت اونو ببینم، سیم کارت هم به اسم یکی دیگه ست دردسر زیادی داره تعویضش ولی اگه یه موقع گرفتم از سرعت اونم تست میذارم! :n37:نقل قول:
LTE تبریز تا 70مگ هم بچه ها گفتن میره...:n02:نقل قول:
برای تعوضیش کارت ملی مالک خط رو ببر و شماره سریال گوشی رو بهشون بده سریع تعویض میکنن.:n01:
از دوستان کسی خبر داره این بسته های 200 مگابایتی رایگان به ازای هر 2000 تومان شارژ به مناسبت دهه فجر
قضیش چی هست؟ ایا الان هم کار میکنه؟ چطور مطلع بشیم؟ با کدوم ussd ؟
سرعت امروز افتضاح بود خیلی از جاها هم 3g کلا قطع بود. مشکل سراسریه ؟
امشب اینترنت خونه قطع بود !!( به مدت 13 ساعت ) اومدم با ایرانسل کار کنم نمیدونم چرا سرعت نسل 3 بالای 500 نرفت :n29::n29: در حالیکه قبلا تو همین خونه سرعت تا 2مگ و حتی بالاتر هم میرفت :n29::n29:
اینجا هم اینطوره و سرعت نوسان های عجیبی دارهنقل قول:
مثل اینکه مشکل از طرف زیرساخت هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
اختلالات اینترنت این چند روزه بدجوری رو اعصاب من رژه رفته !! به خصوص این قطعی 13 ساعته اینترنت امروز من که به شدت به اینترنت نیاز داشتم ×× الان هم پینگم شده فضایی !!!نقل قول:
خدایا کی میشه این زیر ساخت رو محو نابود کنن تا ما یه نفس راخت بکشیم :n02::n02:
هر چی هست مربوط به یه شهر نمیشه و سراسریهنقل قول:
خبر فوری/افشاگری مهم یکی از مخاطبین...