سرویس شما یک مگ هستش؟نقل قول:
Printable View
سرویس شما یک مگ هستش؟نقل قول:
اره چطورنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط تو تایم رایگان سرعت شما ۸۰۰ هست یا تایم عادی هم همین طوره ؟!نقل قول:
اول جواب بده
گفتم چطور مگه
خب سرویس ۱ مگ نهایت سرعت ۵۰۰ ازش انتظار میره برام جالب بود سرعت شما تا ۹۰۰ هم میره!نقل قول:
در بیشتر مراکز که مشکل کمبود پهنای باند ندارن و یا تعداد مشترکین زیاد نیست در صورتی که با کارشناسان تماس بگیرین سرویس شما رو روی 8Mbps میبندن . سرعت ایشون هم در حال حاضر 8M هست که برابر با 128-1024 کیلوبایت میباشد که در اکثر موارد به دلایلی بالای 800 نمیرود :n39: .نقل قول:
در شبانه روز ۷۰۰ ۸۰۰ هستنقل قول:
شماره نمایندگی های وب توی مشهد چنده؟!
نمایندگی نداره های وب
اگه منظورتون عاملیت فروش هست میتونین با ۰۲۱۲۹۵۴ تماس بگیرید شماره ی عامل های فروشدر مشهد رو سوال بفرماییذ
اگه کاری دارید با اوپراتور های خود های وب در میون بزارید بهتره چون عامل های فروش معمولا دارای دانش تخصصی کافی برای پاسخگویی به سوالاتتون نیستن
سرویس 8 مگابیت ماهی 1 گیگ. و نیترو گرفتم.نقل قول:
SONY XPERIA Z3
نمایندگی نداره های وب
اگه منظورتون عاملیت فروش هست میتونین با ۰۲۱۲۹۵۴ تماس بگیرید شماره ی عامل های فروشدر مشهد رو سوال بفرماییذ
اگه کاری دارید با اوپراتور های خود های وب در میون بزارید بهتره چون عامل های فروش معمولا دارای دانش تخصصی کافی برای پاسخگویی به سوالاتتون نیستن
بالاخره من اگه مشکل داشتم بخوام به پشتیبانی بگم،باید به چه شماره ای زنگ بزنم؟!نقل قول:
سلام دوستان من میخوام ازاین شرکت سرویس بگیرم میخواستم بدونم طرحهای فشفشه این شرکت ازطریق پنل خودمون میتونیم این طرح فشفشه رو دریافت کنیم و بعد این اینکه پینگ این طرح به چه صورتی هستش؟:n16:
اره دیگه از طریق پنل خودت میری خرید میکنینقل قول:
منظورت چیه پینگ این طرح به چه شکله
فشفشه به پینگ کار نداره اصلا
سلام به همه کاربرای های وب
دوستان من فقط کارت ملی رو بهشون دادم و دو روز قبل یک فشفشه بهم داد که فقط یک ساعت دوام آورد!!
ولی مجوز بالای 128 رو ندادم بهشون چون نداشتم.
سوالم اینه که سرویسم رو قطع نمی کنند؟
من حدود یک ماه دیگه سرویسم تموم میشه و باید تمدید کنم .از بهمن پارسال سرویس الماس رو گرفتم خیلی از سرعت راضی بودم تا وقتی که این جام جهانی لعنتی شروع شد و تبلیغ های وب زیاد شد.بعد از اون سه ماه تابستون سرعت خیلی خیلی خیلی بد شد.نه می تونستی دانلود کنی نه سایت باز کنی.تو روز هم قطعی زیادی داشت.
ولی خدا رو شکر الان یکی دو ماهه مثل اوایلی که سرویس گرفتم شده.
من کاربر خونگیم و فاصلم از مرکز مخابراتی یک کیلومتره و از سنندج هستم.
دوستانی که اطلاع دارند بفرمایند که بدلیل ندادن اون مجوز بالای 128 سرویسم قطع نمیشه بعدا؟
چون درآمدم از طریق اینترنته و اگه یک ساعت اینترنت نداشته باشم کارم زاره.
دوستی که تو های وب کار می کنید لطفا اگه اطلاع دارید از جواب این سوال بفرمایید که سرویسم رو قطع نمی کنند.؟
با تشکر
سلام.دوستان کسی 512 داره.توی تایم رایگان سرعتش چنده؟
ممنون
ارسال کارت ملی + قبض تلفن خطی که توسط شرکت رانژه شده الزامی میباشد , اما مدرک بالای 128 رو اگه ارسال نکنین قطع نمیکنن ارتباط شما رو ولی در صورتی که این طرح اجرایی بشه سرعت شما به 128 افت میکنه . اما دو تا نکته :نقل قول:
1 ) نیازی نیست قبض تلفن , آخرین قبض ارسالی از مخابرات باشه و قبض های قدیمیتون هم میتونین ارسال فرمایید .
2 ) کارت دانشجویی خود یا یکی از اعضای خانوادتون و همچنین جواز کسب برای تایید قسمت سوم کفایت میکنه و در صورتی که این دو رو ندارین :
اگه یکی از دوستاتون دانشجو هست و کارت دانشجویی داره پ خ کنین تا راهنماییتون کنم.
سلام دوستان کارت دانشجویی و قبض تلفن رو برای من تایید کردن ولی کارت ملی صاحب خط که صاحب خونه هست رو گزاشتم تایید نکردن چرا؟
باید کارت ملی خودمو بزارم؟
بله کارت ملی خودت:n01:نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بپرسم های وب مک آدرس مودم رو ذخیره میکنه و اجازه نمیده با یک مودم دیگه متصل شد یا مشکلی نداره که با دو تا مودم به اینترنت دسترسی داشت؟
راستی برای کانفیک مودم فقط همون یوزر و پسورد نیازه درسته؟
با سپاس
نقل قول:
بی نهایت از شما ممنونم که پاسخ من را دادید.
بله خواهرم دانشجوی ارشد هستش از کارت خواهرم استفاده میکنم.موقع تمدید سرویس فعلی برای راهنمایی درباره این موضوع اینجا مزاحمتون میشم.
یک سوال دیگه داشتم خدمتتون اینکه من سرویس اینترنت الماس رو بهمن 92 از های وب خریدم و 40 روز دیگه اعتبار این سرویس تموم میشه و باید تمدید کنم حالا موقع تمدید چقدر باید پول بدم؟یعنی باز هم باید 130 هزار تومن برای تمدید سرویس بدم یا نه ؟
پیشاپیش از شما بابت وقتی که در اینجا می گذارید ممنونم
مگه مودم ها مک ادرس دارننقل قول:
بله یک مک آدرس سخت افزاری که در سیستم اکانتینگ شرکت ها هم ثبت میشهنقل قول:
و برای تشخیص اینکه کسی از اکانت شما استفاده میکنه یا نه استفاده زیادی داره
میشه اسکرین شات از مک ادرس مودم خودتون بزارین
میخام ببینم کدوم بخشه
معمولا پشت مودم و یا روی جعبه مودم مک آدرس رو میزنننقل قول:
امروز سرویس 8 مگ سرعت دانلود به 200kb رسیده تا دیروز 900kbبود واسه بقیه هم همین طوره؟
اره سرعت کم کردن
نقل قول:
دوست عزیز مگه نیتروی 12 مگ داریم؟
الان شما میتونی بخری؟
بلهنقل قول:
من 8 مگ دارم بسته نیترو که میخرم تا 12 مگ میره بالا.
SONY XPERIA Z3
پس شاید به مرکز مخابراتی هستش .برای من خریدش کمرنگه.فقط هشت مگ بازه برام.
برید قسمت خرید حجم پروفایلتون، پایینتر نیترو رو داره.
اگه نبود بزنگ به های وب.
SONY XPERIA Z3
بله تو همون برگه خرید ترافیک پایینش هست نوشته 12 مگ. سرعت دانلود تا 1.4 مگابایت بر ثانیه میره.نقل قول:
نقل قول:ممنون.نقل قول:
همونجا میرم.برای من نداره:n35:
محتوای مخفی: عکس پنل
عزیز من یه زنگ بزن های وب.نقل قول:
SONY XPERIA Z3
چون پهنای باند های وب تو مرکز مخابراتی شما محدود به 8 مگ هستش لذا نیترو 12 مگ برای شما غیر فعال هستش:n01:نقل قول:
احتمالا همینی که این دوستمون گفت صحیح باشه یعنی پهنای باند مرکز مخابراتیتون محدود شده. چون برای من ولو اینکه مودم روی 9 مگ ست شده بود بازم امکان انتخاب 12 مگ وجود داشت. البته وضعیت خطمم خیلی خوب بود.نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بپرسم سرویس شبانه های وب چه ساعاتی هستش؟ اگه اشتباه نکنم سرویس 8 مگ هستش دانلود حدود 800-900
سوال دیگه ای هم که داشتم دیدم داخل سایتش ویژگی ها رو زده که میشه اتصال همزمان هم داشت میخواستم بپرسم چطوری میتونم فعالش کنم؟
با سپاس
سلام
من الان از پارس آنلاین سرویس دارم میخواستم بیام های وب...یکی از دوستان میتونه یه تست با اسپید تست(از تهران و لندن) ویه تست با 8.8.8.8 برام بزاره؟؟
کلا پینگ و سرعت دانلود با سرورای داخلی و خارجی برام مهمه.....الان از پارس راضیم ولی اصلا به صرفه نیست و از های وب برای طرح فشفشه میخوام سرویس بگیرم.
البته مرکز مخابراتی ما پهنای باند خوبی داره و نمیشه گفت کلا وضعیت همینطوریه. شاید برای شما متفاوت باشه :نقل قول:
پینگ تو روز 120 هست شبا اینطوری مشه
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=178ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=183ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=186ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=182ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=200ms TTL=46
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]