باید تمام مراحل جیکوب رو بری بعد دوستیت با جیکوب صد در صد میشه همین کار رو درصد بازی تاثیر میذاره :8: و همینتور دوستی با کارکترهای دیگه در درصد بازی تاثیر میذاره:8:نقل قول:
Printable View
باید تمام مراحل جیکوب رو بری بعد دوستیت با جیکوب صد در صد میشه همین کار رو درصد بازی تاثیر میذاره :8: و همینتور دوستی با کارکترهای دیگه در درصد بازی تاثیر میذاره:8:نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اگرچه این بازی مال چند سال پیش است که من 99 درصد کردم،
اما به خاطر دارم که در 100 درصد کردنش کمک می کنه.
من یادمه برای اون درصد از این ها تو گیم اسپات کمک گرفتم:
محتوای مخفی: زیاده .... نمی خواستم صفحه زیاد جلو بره
سئوال دیگه ای هم بود در خدمتم
به نظرتون مراحلش تموم شد برم تا 100 درصد؟؟؟یعنی چه فرقی میکنه 100 درصد با با پایان مراحل بازی؟چیز جدید عایدم میشه؟
هیچ........................ولی خوب حالش به کمپلت کردن بازیه :8:نقل قول:
برو و توی خیابونا بگرد و حالشو ببر (منم همین کارو میکنم):31:یا سوار هلیکوپتر شو و خودتو بنداز پایین!!!:31:خیلی حال میده (از طرف من)نقل قول:
به نظرتون مراحلش تموم شد برم تا 100 درصد؟؟؟یعنی چه فرقی میکنه 100 درصد با با پایان مراحل بازی؟چیز جدید عایدم میشه؟
بخصوص داخل جزیره 3 یه جاییش هست شبیه جاده چالوسه:31:یه قسمت کوچیکیه و دره داره خیلی حال میده اونجا رانندگی کنی:31:
ببینید اگه صد در صد کنید:نقل قول:
اچیومنت می گیرید.
دوستی با هر کدوم از دوستاتون براتون یه سری امکانات جدید ایجاد می کنه.
و کلا بازی بعد دریافت اون اس ام اس (:5::31:) تموم میشه و بقیش رو می ذاره تا خودتون برداشت کنید.
هر چه قدر هم که بازی کنید روز ها جلو نمی ره.
شهر جی تی ای بدون ماموریت بی روح خواهد بود.:27:
باید همه ماموریتهای جیکوب رو به طور کامل انجام بدی تا درصدش تغییر کنه(پست اول تاپیک رو با دقت بخون توضیحات کامل رو داده)نقل قول:
بقیه موارد هم همینه ماشینهای پلیس و پرنده ها و پرش با ماشین و...
حالشو میخوام چیکار :31:
هدف من فقط تموم کردن بازیه و برم اون یکی ایپزود رو شروع کنم...:27:
کمپلت نکردن بازی مثل این میمونه که یه فیلمو تا نصفه نگاه کنی ادامه شو نبینی:31:
نه...نقل قول:
ببینید جی تی ای در اصل فیلم تموم میشه.
اگر هم ادامه ندید هیچ اتفاقی نمی افته.
مثل اینه که storyline بازی تموم بشه!!!
خب دیگه هیچ فایده ای نداره ادامه دادن...:21:
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
به نظر من شما بهتره بری دنبال اپیزود ها.نقل قول:
از الان دیگه بازی رو تموم شده بدون:31:
منظور من تموم بازیها بود یعنی بازی رو باید 100% کرد مثل بازی assassins creed بازی قبل از اینکه کل dna 100% بشه تموم میشه و خودت باید دی ان ای ها رو 100 % کنی:8:
راستی شما هم اگر از نت جی تی ای دوست پسر یا دوست دوختر پیدا کنین هم به %100 شدنش کمک میکنه
توی سایت find a love صورتی رنگ هم هست اونو بزنین از اونجا میتونین دوست پیدا کنین
من که با carmen دوست شدم به هم زنگ زد رفتیم با هم بیرون اونوقت درصدم از 57 شد :31::31:64
من ايميل ميدم بهشون ولي ادم حساب نميكنن مارووووو
خوب شانسیه از 100 درصد 90 درصد مطمئن باشید که قبول نمیکنه ولی اگر به همشون ایمیل بدین شاید یکیشون قبول کنهنقل قول:
راستی من توی%52 بازی داخله ماموریت فرانسیس که میگه برو توی پارک و من یا برادرم (دریک) رو بکش گیر کردم
وقتی که دریک رو میکشم یک دمو میاد بعدش هیچی دیگه نیماد اونجا باید چه کار کنم
(از 100 باری که این بازی رو تموم کردم این یکی ماموریتو هنوز یاد نگرفتم:31::31::31:)
امروز رفتم بازار یارو میگه gta 7 رو دارم :18: اولین gta رو میگه gta liberty city چقد به یارو خندیدم بعد یه ساعت میگه به چی میخندی:27:
... عادت داریم روی همه چی شماره بذاریم مثلا همین جی تی ای 7 یا 6 یا 5 یا...که همشون اسم دارننقل قول:
یا مثلا بعضی ها به cod black ops میگن :31:call of duty 7
...
اقا کسی جواب مارو نمیده!!!موندم چه کار کنم!!!:13:نقل قول:
راستی من توی%52 بازی داخله ماموریت فرانسیس که میگه برو توی پارک و من یا برادرم (دریک) رو بکش گیر کردم
وقتی که دریک رو میکشم یک دمو میاد بعدش هیچی دیگه نیماد اونجا باید چه کار کنم
البته اگه اینطوری حساب کنی cod:BO میشه شماره ی 7نقل قول:
اهان راست میگی cod mw2 رو فراموش کردم:31:نقل قول:
از بحث جی تی ای خارج شدیم رفتیم توی cod !!!!:31:
ببخشید اینgta v برای pc واقعیت داره؟؟ توی gamespot زده برای کنسول ها هستش!!!
سلام .
نسخه جدید بازی اومد ؟
من ورژن 2 و 3 و 4 و 5 رو بازی کرده بودم و 100 درصد تمومش کردم اما از وقتی متاهل شدیم و رفتیم چی کار و کاسبی دیگه نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه Grand Theft Auto IV بعد از 5 اومد و بعد از IV هم GTA Liberty Ciy اومده که بعدشم میخواد GTA V بیاد که هنوز خیلی معلوم نیست بیاد یا نیادنقل قول:
بازی Grand Theft Auto IV همونطور که از اسمش مشخصه IV از اعداد یونانی گرفته شده که یعنی چهار:20:
که بعد از این بازی نسخه جدیدی نیومده بلکه اپیزودهای بعدیش یعنی Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City اومده که این بازی هم دو اپیزود داره:8:
بعد از این بازی gta جدیدی نیومده فقط شرکت Rockstar Games بازی جدیدی به نام L.A. Noire انتشار کرد که شباهت زیادی به این نوع بازی داره:8:
جیگر بعد IV بازی که راک استار داد سرخپوست مرده بود که برای من نهایت لذت یه بازی رو القا کرد. برای من RDR پادشاه بازی ها هست.نقل قول:
عزیزم منظور من این بود که gta جدیدی نیومده:10:نقل قول:
این سرخپوست مرده برای pc هم هست اسم enـش چیه ؟؟؟؟نقل قول:
بعد یه سیو تا اواسط بازی میخواهم مثلا %50
ممنون
نام لاتین : Red Dead Redemptionنقل قول:
پلتفرم : ps3 , xbox 360
یه بازی به سبک gta وسترن هست:31:البته ماشین نداره بجاش اسب داره:18:
این بازی رو بازی سازان به عنوان بازی برگزیده سال 2010 اعلام کردند :8:
این gta که دارین دربارش حرف میزنین دیگه چیه؟؟؟؟؟gta به سبک قدیم هم مگه هست؟؟؟:18:
OK فهمیدم ، یه چند تا Trailer ازش دیده بودمنقل قول:
این سیو gta حدود 50 درصدش رو کسی داره
سلام!
من نسخه Xbox این بازی رو بازی کردم یک جورایی مثل GTA 3 می زد.یعنی خیلی نورش کمه.
ولی پلیس هاش خیلی قوی شدن زیاد نمیشه مقاومت کرد محاصرت میکنن...بعد از همه طرف میریزن سرت....ولی 3 نوع هلیکوپتر داشت که برا تنوع هم که شده خوبه تانکشم خیلی واقعی هست با APC مو نمیزنه....تو GTA 5 تانک آبرام بود که فقط شکلش شبیه بود بقیه خصوصیاتش فقط این بود که بمب مینداخت....
قاطعیت تانک فقط تو GTA 4 که یادم نمی یاد یک بار هم منفجر بشه تانک جاودان بود!:21:
فقط GTA 5 رو با یک نرم ووو افزاری می شد آنلاین بازی کرد....این نرم افزار داره؟اگه داره لطفا لینکش رو بدید:31:
ممنون
!!!!نقل قول:
GTA IV مثل GTA 3 بود؟
مگه GTA 5 اومده؟
تا حالا داشتیم چی میگفتیم :13:gta 5 :18:
بله منظورتون رو فهمیدم فقط خواستم تاکید کنم که پروژه بعد از GTA IV و DLC هاش سرخپوست مرده بود و لس آنجلس نویر پروژه بعد سرخپوست و آخرینش امیدوارم دیگه پروژه بعدی GTA V بشه ککم کم نگرانش میشم:41:نقل قول:
GTA به سبک قدیم میشه سرخپوست مرده! بهترین بازی 2010 و از نظر من بهترین گیم ساخته شده تا این لحظهنقل قول:
سلام دوستان میشه راهنمایی بفرمایید
من Gta تا یه سری مرحله جلو بردم بعد حواسم نبود سیو هامو یه جا بریزم و وقتی ویندوز عوض کردم فهمیدم
حالا میشه سیو 10 ماموریت جلو تر رو نصب کنم
در ضمن فکر کنم نشدنی باشه به خاطر وجود برنامه Live جای هست و راهی هست که سیو از جایی دانلود کنم و سیو رو بریزم؟
ممنون
نقل قول:
توی گوگل سرچ کنی میتونی Save همراه با Xlive گیر بیاری ولی احتمال اینکه روی یه سیستم دیگه عمل کنن خیلی کمه
دوستان اگر با مشکل لرزش دوربین مواجه هستید directx خود را عوض کره و یاdirectx2010 را نصب کنید
سلام به همگی
کی میتونه به من کمک کنه؟
از اونایی که GTAiv libertycity رو نصب کردن یه خواهشی دارم
3 تا فایلی که موقع ریختن ماشین تو gta باید دستکاری بشن رو برام آپلود کنن.
این 3 تا فایل: handlig.dat و carcols و vehicles
تو رو خدا هرچه زود تر اگه ممکنه برام آپ کنید. البته نباید تغیری توش انجام داده باشید. ممنون
چاکر بروبچ گل پی سی ورلد
سرخپوست مرده چیه؟ چه ربطی به جی تی ای داره؟!!!!
از من لرزش نداره ولی بعد از یکمی بازی دوربین مثل حالت تلو تلو خوردن همین طور تکون میخوره یه بار نزدیک بود خودم حالت تهوع بگیرمنقل قول:
ویندوز عوض کردم و بازی رو هم از نو نصب کردم بازم درست نشد
مشکلش چیه ؟ :41:
خواهشا کمک کنید :41:
کسی نمیخواد کمک کنه؟نقل قول:
سلام دوستان ببخشید که این سوال را میکنم آیا کسی میدونه la noire برای کامپیوتر میاد یا نه
بله...خواهد آمد.نقل قول:
نقل قول:تاپیک بازی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430052
+
سیوهای بازی توی ویندوز xp کجاست؟
کسی میتونه کمکم کنه؟
تنکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]