دوستان امروز مودم FBR-105 من آپدیت شد اما هیچ تغییرات خاصی درش بوجود نیومده (حداقل تو منو و تنظیماتش)
Printable View
دوستان امروز مودم FBR-105 من آپدیت شد اما هیچ تغییرات خاصی درش بوجود نیومده (حداقل تو منو و تنظیماتش)
مگه میشه به ایرانسل و مبین نت تغییر داد؟نقل قول:
یعنی در حد 2 مگ داره کار میده ؟ باورم نمیشه ایرانسل سرعت ها رو دقیق میبنده چه جوریه که تا این مقدار میره ؟نقل قول:
متاسفانه ساعت 1:14 شب هست سرعت 20 تا 30 کیلوبایت بیشتر نمیشه!!!!چرا اینطور شدنقل قول:
بله میشه.فقط مودم هایBM632.پیشنهاد میکنم این کارو هیچ وقت انجام ندید.بگذریم...لطفا بگید چجور تنظیمات رو برگردونم به ایرانسلنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست سرعت نگاه کنید ادم تعجب میکنه
دوستان کانفیگ کامل وایمکس چطوریه؟
ایرانسل بود,مبینش کردم,حالا میخوام برشگردونم به حالت اول یعنی همون ایرانسل
متاسفانه سوال من هنوز پاسخ داده نشده منتظر هستمنقل قول:
سلام
من یک مودم WIXFMM-130 دارم الان یک مودم BM632w از یک نفر خریداری کردم می خواستم مک مودم جدید را در سایت ایرانسل ثبت کنم تا هر زمان خواستم از یکی از این 2 مودم استفاده کنم.
نوع اشتراک 1 مگ نامحدود شرکتی
1. ایا امکان این کار وجود دارد؟ یا فقط می توان یک مک در سامانه ثبت شود؟
2. اطلاع دارید تماس بگیرم کفایت می کند یا باید از شرکت نامه بگیرم؟
3. در مودم جدید یک اشتراک 128 پایه وجود دارد که 7 هزار تومان اعتبار دارد می توان ان اعتبار را انتقال داد؟
وارد کانفیگ مودمت که میشی لوگوی ایرانسله یا مبین نت ؟نقل قول:
مبین نت ...............نقل قول:
جواب سوال 1و2 را پیدا کردم.طبق گفته پشتیبانی اگر مودم در ایرانسل ثبت شده باشد می توان از ان روی هر اشتراکی که بخواهیم استفاده کنیم.نقل قول:
دوستان كسي ميدونه كه
1) مودم جديد همراه ايرانسل مدل URoad-SS10 كه قابلیت اتصال به اینترنت از طریق پورت USB رو هم داره, از نظر آنتن دهي و كيفيت و ساير مشخصات چطور هست؟
2) در حال حركت هم ميشه از اينترنتش استفاده كرد يا نه؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم طرح دو مگ ندارم ولی دوستم 2 مگ داره سرعتشم رو 250 تا 300 متغیر البته نامحدود از اوننقل قول:
ودر کل ازش راضی بود
خود ایرانسل میگه محدودیت داره ولی حجم رو نگفته دوستان دیگه صفحات قبل گفتن مشکلی نداره و حجم بالای تا حالا گرفتننقل قول:
دوست عزیز این مودم هم مثه مدل قبلی از طریق پورت یو اس بی فقط شارژ میشه و اتصال به اون فقط از طریق وای فای ممکن هستش.نقل قول:
در حال حرکت هم اینترنت فعال است اما از آنجا که به جز رایتل(تا پایان دوره انحصار) بقیه اپراتورهای وایمکس اجازه ارائه خدمات وایمکس موبایل(در حرکت) رو ندارن حین جابجایی و خروج از محدوده یک آنتن و ورود به محدوده آنتن بعدی برای لحظاتی ارتباط شما قطع شده و دوباره برقرار میشه که البته بسته به پوشش مناطق مختلف فرق می کنه چون تو شبکه نقاط کور یا پوشش ضعیف هم داریم.
مشخصات مودم جدید رو می تونید روی سایت اینترنتی تولید کننده کره ای اون مرور کنید. مودم قبلی هم مشخصاتش روی همین سایت در دسترس هستش:
کد:http://web.modacom.co.kr/en/product/product_view.php?title_text=URoad-SS10
تبریک میگم خالی بندی بزرگی بودنقل قول:
داداش سرعت رو توی مودم میبندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماله 128 شما 600مگ هم بگیری 128 بیشتر نمیده اون هم کیلوبیت حالا چه جوری با 128کیلوبیت 2مگ دانلود میگیری خودت میدونی با خالی بندی هات :n24:
شاید بنده خدا راست میگه چون پهنای باند اختصاصی هست و نزدیک 20 تومن داره پول میگیره باید سرعتش در حد دو مگ باشه .الله اعلمنقل قول:
نامه واسه گرفتن سرعت های بیشتر دارم اسکن شده,فقط باید کجای سایتشون آپ کنم؟
میشه لینکشو بزارید؟مرسی
نیازی به اپلود نیست باید ایمیلش کنی همینا رو به پشتیبانی بگو ایمیلشونو میگن ..نقل قول:
ممنوننقل قول:
پس اينكه تو سايت ايرانسل نوشته "قابلیت اتصال به اینترنت از طریق پورت USB" دروغ نوشته؟
يه سوال ديگه هم دارم اينكه كسايي كه اين مدل رو داشتن, آيا اين مدل بخوبي مدل هاي داخلي مثل wixfmm-130 , توي خونه سيگنال ميده يا نه؟ يعني ميشه هم براي بيرون از خونه ازش استفاده كرد و هم داخل خونه؟
دوستان این سرعت دانلود شبانه ایرانسل چنده ؟؟؟ راست میگن بسته به سرعتی هست که میگیری؟من میخوام 2مگ ماهی 12 گیگ بخرم.شبانه داره ؟؟؟ سرعتش شبانه روی چنده کم و زیاد میشه ؟ ممنون.
من دوباره هم روی سایت تولیدکننده این مودم مشخصاتش رو چک کردم و هیچ حرفی از اتصال به اینترنت از طریق پورت یو اس بی نزده و فقط تأکید کرده تا 10 وسیله به صورت همزمان از طریق وای فای می تونن وصل بشن یه این مودم. اما حق با شماست روی سایت ایرانسل ادعا شده از طریق پورت یو اس بی هم به اینترنت وصل میشه. اینو باید از کسانی که مودم رو خریدن بپرسید که واقعا این قابلیت در مودم هست یا نه؟نقل قول:
من مدل قبلی اون رو حدود 14 ماهه دارم و با یه سرویس یه مگابیت نامحدود از اون استفاده می کنم و تا به حال میشه گفت از عملکردش راضی بودم و تنها یه بار از گارانتی برای تعویض شارژرش استفاده کردم. این دو مدل ظاهراً فرق آنچنانی با هم ندارن جز اینکه مدل جدید باریک تر بوده و آنتن دهی قوی تری داره هر چند که من از آنتن دهی مدل فعلی هم راضی هستم.
دوستان سرویس نامحدود ایرانسل خوب هست؟ مثلا سرویس 256 نامحدود؟
محدودیت دانلود داره یا نه؟
سرویس 256 نامحدود شاتل را پیشنهاد می کنید یا همین سرویس از ایرانسل را؟؟
سرعت 2 مگ ایرانسل
من دارم. شب و روز فرقی نداره برام سرعتش سرعت دانلودش معمولا روی 260 کیلوبایته و گاهی اوقات بصورت لحظه ای نوسان داره :)نقل قول:
دمت گرم بعد سرور خارجی تورنت یا رپید باز سرعت دانلود فرقی داره ؟ چه عجب یک کاربر ایرانسل درباره سرعت یک چیزی گفت !!! یک هفته صبر کردیم چون پیام خصوصی که نمیتونم بدم کاربر ازمایشی که شدیم ( این کاربر آزمایشی یعنی چی ؟! میخواد پسی ورود امتحان ورود کنکور و ... هم بزاره کجا باید برای کاریر ازمایشی شکایت کنیم )نقل قول:
راستش با تورنت کار نکردم اما سرور های خارجی هم سرعتم فرقی نمیکنه و تو ساعات رایگان هر شب حدود 6 گیگ دانلود میکنمنقل قول:
دوستان من چی کار کنم این 256 یه مقدار سرعت بالاتر به من یده؟؟
دوستم 128 شاتل داره سرعتش تا 120 میره:n04:
اونوقت مال من به زور 32-33 میرسه!!
نمیدونم سرعت من استاندارده یا سرعت اون؟؟
دوستان و مدیرانی که ایرانسل دارن لطفا این سوال رو جواب بدننقل قول:
از کجا به اینترنت وصل شدی فکر کردی همه مثل تو هستند؟نقل قول:
اولا من 128 یک به یک دارم نه یک به هشت
دوما سایت تست ماله بابام نیست بخوام دست کاریش کنم
سوما از ایرانسل حقوق بگیر نیستم اینجا خوبیشو بگم
تو بهتر بری یه سر به بیت اغا بزنی شاید کامروا شدی
تست جدید میزارم صدتا دیگه خواستی میزارم برات:
شما مودم usb گرفتید درسته؟ از طریق همون usb وصل میشید یا مودم فقط از طریق usb شارژ و با وای فای به اینترنت وصل میشد ؟نقل قول:
آقا تو تهران چجوری 128 یک به یک بگیریم؟
مودم قابل حمل ایرانسل خوب هست؟
سرعتش طوریاست؟ یکی از دوستان گفت خیلی بهتر ز adsl shatel هست. حالا می خوام ببینم ارزش هزینه کردن را داره؟
مودمی که در اختیار من بود UROAD-8000 نام داشت. نصب مودم تقریبا در چند دقیقه انجام شد. برای راهنمایی نصب مودم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم.
این مودم از باتری استفاده می کنه. پس نیازی به پریز برق نداشتم.
- اندازه این مودم هم جوریه که تو جیب بغل پیرهن به راحتی جا میشه.
این دو مورد رو میخوام بیشتر توضیح بدم. چون مزیت های این دو مورد به دردم خورد. اینکه این مودم بدون برق هم کار میکنه و تو جیب جا میشه، باعث شد من تو این دو هفته چند جا ازش استفاده کنم که با مودم های دیگه نمیتونستم:
- منتظر یه ایمیل بودم. پشت ترافیک از روی موبایلم تونستم خیلی راحت به ایمیل جواب بدم. فکرش رو کنین. اگه اون لحظه اینترنت نداشتم باید ۴۵ دقیقه تا جایی که اینترنت داره صبر می کردم!
- موقعی که پیاده روی می کردم، تو این فاصله کلی نرم افزار دانلود کردم، سایت هایم رو چک کردم و البته لیست todo رو بروز رسانی می کردم.
- رفته بودم عروسی. از اون عروسی ها که فقط باید ۱ ساعت منتظر بمونی تا شام رو بیارن! واقعیت این بود که اونجا خیلی به دردم خورد. به خیلی از کارهای عقب مونده رسیدم!
- وسط خیابون با یکی از همکار ها جلسه گذاشتیم. خیلی راحت با تبلت به اینترنت وصل شدیم و تقریبا به همه کارهامون رسیدیم.البته چند مورد از اینها رو چند بار استفاده کردم. همینکه به راحتی میتونی با خودت جابجا کنی و نیاز به وصل شدن به برق خیلی نیاز نداره نکته مهم و کاملا کاربردی بود.
دو مورد جالب دیگه هم در این مودم وجود داشت.
- اون جایی که با همکارم بیرون رفته بودیم هردومون تونستیم با همین مودم به اینترنت وصل بشیم. یکی از تفاوت های مهم این اتصال به اینترنت با اینترنت موبایل همین مورد هست.
- برای شارژ این مودم فقط به برق نیاز نداشتم! میشد با USB هم شارژش کرد. به همین دلیل جاهایی که لپ تاپ همراه داشتم یا اینکه میدونستم کامپیوتر خواهم داشت، با خودم فقط کابل USB همراه می بردم.
در مورد آنتن دهی سوال داشتم: تو این یک هفته جاهای مختلفی رو بررسی کردم. این موردی بود که میتونم انتقاد ازش داشته باشم. جاهای زیادی بود که به مشکل برخوردم! جاهایی بود که بهش امید بسته بودم ولی حالم رو گرفت!
البته بعد از اینکه منطقی بررسی کردم دیدم این مشکل، مشکل این مودم نیست! مشکل کلی عدم تکمیل آنتن های وایمکس هست. چه با مودم جیبی و چه معمولی.
به دلیل اینکه این مودم برای استفاده همراه هست، این اشکال حساسیت بیشتری ایجاد می کند. در هنگام حرکت با ماشین یا پیاده، قطع و وصل شدن اینترنت بعضی جاها زیاد میشه. با این حال در کنار مزیت هایی که بدست می آوردم میتونم بگم زیاد ناراحت این وضعیت نبودم!
نکته آخر در بررسی ها مقدار نگهداری شارژ بود. از اونجایی که کار من همیشه وابسته به اینترنت هست، محاسبه این مورد هم برای من در ایجاد اشتیاق برای خرید اون موثر هست.
برای اینکه یک روز کامل بدون شارژ اینترنت نیاز داشته باشی، این مودم جواب کار رو نمیده! هر ۲ یا ۳ ساعت یکبار نیاز به شارژ داشتم. طبیعی هم هست. مودمی کوچکتر از موبایل، با باتری کوچیک بیشتر از این نمیتونه جواب بده.
در نهایت جمع بندی من از این مودم:
مزیت ها:
- مودم کوچک و قابل حمل
- بدون نیاز به برق
- بدن افت کیفیت اینترنت
- قابل استفاده بصورت گروهی
- قابل شارژ با USB
- زیبا و با کیفیت
معایب:
- نگهداری شارژ کم
- قطع و وصل شدن اینترنت در هنگام حرکت
دلیل من برای خرید اینترنت وایمکس ایرانسل با مودم UROAD-8000:
- مودمی کوچکتر از موبایل!
- بدون نیاز به برق
- هدف استفاده بر روی موبایل با تبلت در هنگام رفت و آمد، خارج از محل کار و منزل.
دوست عزیز از پستی که گذاشتی تشکر می کنمنقل قول:
در کل خیلی خوبه
مخصوصا برای همچین جاهایی که گفتی
ولی استفاده ی خاص خودش رو داره
عالی بود مرسی از پست شما خیلی وقت بود دنبال ی کاربر از مودم همراه بودم بازم تشکرنقل قول:
بله /از طریق یو اس بی وصل میشه وشارژ میشه وای فای ندارهنقل قول:
دوستان عزیز این درسته که سرعت شبانه با روزانه در وایمکس یکی هست دقیقا من میخوام 2مگ بگیریم .یا سرعت شبانه بسته به منطقه هست.خواهشن راهنمایی کنید.خواهشن چند نفری که دارن بگن من میخوام بخرم در اصفهان هم سکونت دارم.کسی هست شبانه داشته باشه اما سرعتش پایین باشه؟؟؟plz