ما که فعلا داریم با 600 ، 700 حال میکنیم.چه حالی میده پول 128 بدی با 60 دانلود کنی
Printable View
ما که فعلا داریم با 600 ، 700 حال میکنیم.چه حالی میده پول 128 بدی با 60 دانلود کنی
بالاخره جواب داد دفعه چهارم :
cs13 05:58:37 ق.ظ
با سلام فلاحی هستم بفرمایید
mashhad 05:58:54 ق.ظ
سلام. چرا سرعت اینقدر امشب اومده پایین ؟
الان داره مثل دیال آپ دانلود میکنه
5 کیلوبایت !!!
در ثانیه
khahesh mikonam javab bedid
????????????????????????????????????/
cs13 06:12:34 ق.ظ
در حال حاضر ترافیک در مرکز بالا می باشد تا برطرف شدن مشکل تامل بفرمایید
در حال حاضر ترافیک در مرکز بالا می باشد تا برطرف شدن مشکل تامل بفرمایید
mashhad 06:13:10 ق.ظ
یعنی هر شب میخواد همینجوری باشه ؟
cs13 06:13:57 ق.ظ
هر شب که خیر.در حال حاضر ترافیک بالاست.
باید تحمل بفرمایید تا مشکل برطرف بشه
mashhad 06:17:16 ق.ظ
امیدوارم برطرف بشه... چون اگر بخواد هر شب اینجوری باشه که فایده نداره . الان واسه بعضی دوستان یک هفته هست که همینجوره .
cs13 06:18:38 ق.ظ
مشکل در حال بررسی می باشد
mashhad 06:25:07 ق.ظ
به هر حال ممنون. خلاصه کیفیت رو فدای فروش بیشتر نکنید مثل سایر شرکت ها . چون اسمتون بد میشه تو سایت ها. امیدوارم فرداشب اینجوری نباشه و مزاحمتون نشم.
cs13 06:25:57 ق.ظ
البته عرض کردم مورد در حال بررسی می باشد
mashhad 06:26:15 ق.ظ
ممنون
cs13 06:26:17 ق.ظ
و معمولا چون دارای مراحل اداری است
یکمقدار امکان دارد طولانی شود
mashhad 06:28:33 ق.ظ
امیدوارم سریع حل بشه . چون همه ناراضی هستند
cs13 06:29:36 ق.ظ
ان شاالله.روز خوبی داشته باشید.خدانگهدار
mashhad 06:30:00 ق.ظ
همچنین.خدانگهدار
منم تا دیشب با 60 که هیچی... 65ثابت الی 130 دانلود میکردم.امشب نمیدونم چرا اینجوری شد. اگر بخواد همینجوری ادامه داشته باشه...غصه نخور نوبت شما هم میشه. من هر شب بالای 1200 مگ دانلود میکردم اما امشب فقط 100 مگ !نقل قول:
دیشب منم مشکلی نداشتم با 65 دانلود میکردم//
سلام. از دوستان تهرانی کسی بوده از تخفیف کارت طلایی استفاده کرده و خود کارت (کارت فیزیکی) رو تحویل مامور شاتل نداده باشه(موقع عقد قرار داد)
چون شاتل گیر داده میگه باید خود کارت رو هم تحویل مامور ما بدی (یعنی فقط شماره سریال کافی نیست ) وگرنه تخفیف بی تخفیف!!!!!!!!!!
دوستانی که کارت تخفیف دارن میدن یه کمکی بکنن( ما سمت شرق تهران- پیروزی-.... هستیم.)و این کارت رو در اختیار من بزارید.
سلام
ما مستاجريم و بلاخره براي يكسال ديگه موندگار شديم
صاحبخونه ما تا به حال سه بار اسم فاميلشو عوض كرده :18:
براي همين خط تلفن به نام اولين اسمشه
اين تفاوت اسم (در اجاره نامه و صاحب خط )اشكالي داره يا نه ؟
ميدونم كه زياد بحث شده ولي چون مستاجر هستيم بايد مودمي بگيرم كه بيشتر ISP ها اونو ساپورت كنن و وايرلس دار هم باشه و نصب راحتي داشته باشه و خلاصه اينكه زياد باهاش دردسر نداشته باشم پيشنهاد شما چيه ؟
ما با پيش شماره 66 در منطقه مخابراتي مالك اشتر هستيم.از دوستان كسي در اين منطقه اكانت شاتل داره ؟
از شاتل راضي هستين ؟
من اول ميخواستم از صبا بگيرم ولي بهم گفتن كه كاربرهاي صبا در منطقه زيادن و مشكل هم كم ندارن.اين مشكل زيادي تعداد كاربران رو شاتل هم داره ؟
سلام دوست عزیز.فکر کنم کارت یه کم مشکل بشه.باز خودشون بهتر راهنماییت میکنند(23099)نقل قول:
من با مودم های وایرلسی زیاد آشنا نیستم ولی تو یه تحقیق کوچولو فهمیدم مدل Asus 604 مودم خوبی باید باشه.
در رابطه با تعداد زیاد کاربر توی یه مرکز مخابراتی باید بگم که بی تاثیر نیست. ( رابطه خطی:21: دارند دیگه)
حالا شما زنگ بزن مرکز مخابراتی خودتون ببین وضعیت پورت های شرکت شاتل چطوره
hi،من هم از شاتل استفاده میکنم(12-Eco 128).دو تا سوال دارم:
1.دانلود شبانه شاتل رایگانه؟اگه هست چه ساعاتی؟
2.برنامه ای هست که به طور خودکار شبها دانلود کنه ؟
پیشاپیش ممنون:40:
الان یک ساعته که هر 30 ثانیه قطع میشه...
نقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله از ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه و با برنامه های دانلود منیجر مثل IDM می تونی ساعت شروع و اتمام دانلود رو تنظیم کرد
شما منظورت قطع شدن چراغ ADSL هست؟نقل قول:
چه فرقی میکنه وقتی چراغ خاموش بشه قطع میشی دیگی.....نقل قول:
در مورد سرویس eco 512 کسی میتونه مختصر توضیحی در مورد قیمتش و سرعتشو . محدودیتاشو اینا بگه؟
ممنون
برای دانلود رایگان شبانه باید برنامه ای نصب کنیم؟نقل قول:
یعنی اگه همینجوری دانلود کنیم از 1 شب تا 7 رایگان حساب نمیشه؟باید برنامه ی بخصوصی نصب کنیم؟؟
برای رایگان دانلود کردن برنامه ای نمی خواد. ولی برای دانلود مردن بدون دردسر نرم افزار میخواد که خودش دانلود کنه و شما بخوابی.:دی
آموزش دانلود به صورت اتومات لینک زیر هست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
آموزش دانلود به صورت اتومات لینک زیر هست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
بفرمايد:40::11:نقل قول:
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
توجه توجه !!
دوستان شاتلی که کارمند شاتل هستن یه نکته ای فهمیدم !
به ترتیب در 2 مرورگر opera 9.64 و فایرفکس 3.5.2 اکانت کاربریم رو تست کردم
در فایر فاکس همه چیز درسته ولی در opera این مقادیر نشون داده نمیشه :
حداکثر میزان استفاده :
مصرف دوره :
به نظر میاد که در طراحی سایت مشکلی هست چون من نه مرورگرم مشکلی داره و نه ویندوزم همه رو تست کردم
فکرشو بکنید من یک ماه درگیر این قضیه بودم (!!!) :31:
نقل قول:
آخرین جدول رو ببینکد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
سرویس مرکز دیالمه راه افتاد
مودم رو نصب کردم تو صفحه ای که برای نصب تلفنی هست زده دریافت تنظیمات smtp
لطفا این تنظیمات رو یکی بگه که من با خیال راحت تیکش رو بزنم بره
فرقش تو اینه که اگه قطعی بدون خاموشی چراغ ADSL باشه مشکل میتونه از تنظیمات داخلی یا شاتل باشهنقل قول:
ولی اگه خاموش میشه برمیگرده به نویز روی خط و مودم
دقیقا از کی؟نقل قول:
شما الان میتونی سند و رسیو داشته باشی؟ یعنی رانژه شده؟
با سلام من چند شب كه هيچي نميتونم دانلود كنم مدام قطع ميشه اون وقتم كه وصله سرعت آشغاله يعني ميگم الهي فداي دايل آپ بشم اقلا قطعي نداشت
ايراد از مودممه يا خطم؟
سرويسم 512--يه 3-4 شبه مشكل دارم
مشکل به خاطر شلوغیه خطهنقل قول:
منم چند شبه از 1 به بعد 2-3 بار قطع میشم. به شاتل هم گفتم گقت به خاطر ازدحام کاربراست!!
یه سوال فنی بپرسم؟!
من eco 512 تازگی گرفتم ولی وقتی توی سایت online.shatel.ir میرم، نمیدونم پسورد و یوزر نیم رو چی بدم! بصورت default چی برای کاربر تعیین میکنن؟!
و
اینکه برنامه ای هست که بشه حجم data دریافتی رو برای هر سیستم محدود کرد؟ مثلا 1 گیگابایت در روز؟
پیش پیش مرسی!
نقل قول:نقل قول:
من دیشب همین مشکل رو داشتم...با این که پشتیبانی گفت ترافیک زیاده اما خودم این کار رو کردم درست شد حالا شما هم امتحان کنید شاید درست شد...
مودم رو خاموش کنید 2ثانیه خاموش باشه بعد روشن کنید...واسه من که درست شد سرعتم شده بود 10 اما بعد خاموش روشن شد 70 . قطع هم میشد همین کار رو کردم. شب دوم هست که اینجوری میشه 3شب پیش و امشب. البته 2شب پیش هیچ مشکلی پیش نیومد.
پاسوورد که شماره خطی هست که روش adsl گرفتی...نقل قول:
اما یوزر نیم رو باید زنگ بزنی شمارت رو بدی و یوزر نیم رو ازشون بپرسی :46:
در مورد سوال دوم خبر ندارم !
بله رانژه شدهنقل قول:
سند و رسیو هم دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smtp یه پروتکل هست معنی دقیقش رو نمیدونم ولی میدونم به چه درد میخوره وقتی این توی مودم فعال باشه بعد توی میندوز هم سرویسش رو فعال کنی میتونی از طریق یه کامپیوتر دیگه اطلاعات این کامپیوتر مثل درصد لود سیستم دما و.... رو بخونی برای مدیرت شبکه کاربرد دارهنقل قول:
گذاشتن و نزاشتن تیکش تاثیری براس شمانداره
نقل قول:
ایراد از سرویس شاتل و شلوغی مرکز مخابراتی شماست اگر از دانلود منجر استفاده میکنید میتونیذ از این برنامه به صورت کمکی استفاده کنید که هر وقت قطع شدین مودم رو خاموش روشن کنه دوباره سند و رسیو داشته باشین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=341713
برنامه که خیلی زیاد هست ولی واسه دست گرمی این ها رو تو گوگل سرچ کننقل قول:
Net Limiter Pro
bitmetter
سلام دوستان . آیا کسی اینجا از مرکز شهید دیالمه هست که از شاتل adsl گرفته باشه ؟ ییش شماره ی من 3313 هسیت و میخوام شاتل بگیرم . میخواستم بدونم چنروز طول میکشه تا وصل بشه کامل ؟
و اینکه مودمی که شاتل میده رو حتما باید بگیزیم یا میتونیم خودمونم مودم بگیزیم ؟ مودمی که خوش میده رو زده 59 تومن . صرف با اینه که همینو برداریم یا جدا خودمون بخریم ؟
و کلا دوستان ازش راضی هستن یا نه ؟
شما eco-512 گرفتین درسته؟ از سرعتش راضی هستین؟ البته فکر کنم با توجه به اینکه تازه توی این مرکز راه اندازی شده و خلوته ، سرعت مناسب و خوبی داشته باشه.نقل قول:
من به شما BWMeter رو پیشنهاد میکنم. برنامه ی مفید و حرفه ایه.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط smartee
با سلام
3 - وضعیت emule و سرورها چگونه است ؟ برای اینجانب که کلا dead شده اند.
جواب :
QUOTE=ehsan_old;4102228]سلام
بستن IP يا سايت ها به منطقه مخابراتي ربطي نداره.
به خود شركت ISP ارتباط داره
Emule هم بسته نيست.
[/QUOTE]
ممنون از پاسخ شما
نمیدونم به کجا ربط داره ولی آنچه در برنامه های p2p مطرح است نه بستن ip و نه سایت بلکه بستن port است.
منظور بنده از dead بودن ، بسته بودن port ارتباطی با سرورهای اصلی برنامه بود که باعث عدم ارتباط با سرورها میشد.وگرنه emule در نیست که باز یا بسته باشد.برنامه emule در هر صورت اجرا میشود.ولی بدلیل بسته بودن port های ارتباطی توسط هر عاملی به قول شما isp امکان برقراری ارتباط با سرورهای آن مقدور نمیباشد.
شاتل مودم های linksys رو ساپورت نمیکنه ؟!
من تازه گرفتمنقل قول:
14 تیر سفارش ثبت کردم
29 مرداد وصل شد
فکر کنم الان 10 روزه وصل می کنن
مودم من از خودشون گرفتم مشکلی نداره و خوبه
اگه وقت داری می تونی بری خودت بگیری
الان هم سرویس شون قاطی داره من 128 گرفتم برام 512 میدن
آقا جریان این 128 - 512 چیه؟ راسته ؟
نه مورد تاییدشان نیست!نقل قول:
این که میگن ساپورت نمیکنیم برای این هست که نسبت به تنظیم همه مودم ها تسلط ندارن! و فروش مودم های خودشان....
فکر نمی کنم با شاتل مشکلی داشته باشه linksysجریانش این هست که برای بعضی از دوستان که 128 اکو داشتن تبدیل شده به 512 اکو برای من هم همینطور شده!نقل قول:
eee جدی؟ حالا خودشون هم میدونند یا اینکه خبر ندارند؟ بعدش علتش هنوز معلوم نیست چیه که اینطوری شده؟ واسه ما که 512 هست نمیشه 1 مگ؟ :31:نقل قول:
چه شانسی دارید شما ها :31: :27:
ارهنقل قول:
حتما میدونن!
از اون موقع انتخابات بود که اوضاع اینترنت کشور ریخت بهم بعدش درست شد و اینجوری شده
چرا که نشه...:31::27:
خب خیلی عالیه دیگهنقل قول:
حال میکنید با این سرعت ها :31: پول 128 دادید سرعت 512:31:
واسه ما که تغییر نکرده هنوز همونی هست که هست :19: :31: