سپنتا مزخرفه خوب کاری میکنی میزنی بیروننقل قول:
Printable View
سپنتا مزخرفه خوب کاری میکنی میزنی بیروننقل قول:
دوستان من گیمرم بیشتر از ایترنت به منظور بازی های آنلاین استفاده میکنم. یعنی بیشترین چیزی که برام مهمه پینگ هستش که هر چقدر پینگ پایین تر باشه بازی های آنلاین رو راحتر میشه بازی کرد
تو شهرستان کرج بهترین سرویس دهنده اینترنت از این لحاظی که خدمتتون عرض کردم چه شرکتیه؟
سلام
پارس آنلاین دونوع سرویس نا محدود ارائه می ده مانند TRA-128 و POL-128-U
میخواستم ببینم فرقشون چیه؟؟
دوستان امروز یکی میگفت با هماراسیستم شبانه 5 مگ دانلود میکنه :n29:
صحت داره ؟
تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي تونيد قيمتها رو ببنيد و شركتها رو با هم مقايسه كنيد
مخابرات خوزستان ر ــــــده دیگه
تایم اوت بیداد میکنه
مخابرات جاهای دیگه هم اینجوریه ؟
سلام
من مبین نت دارم،سرعتش داغونه!
تو بهترین حالت 100 کیلوبایت میده!! :n23:
میخوام adsl بگیرم،منطقه ما (جماران 2281) فقط، پارس/داتک/شاتل/سپنتا/نوین نت خدمات میدن
من دانلود زیاد دارم تا 40 هزار تومان هم میدم:
1)یا محدود با دانلود شب بالا میخوام.
2)یا نا محدود با دانلود 40 50
کدوم شرکت بهتره؟
ممنون.
سلام به همگي
اين تست اسپيد براي سرويس 512 10گيگ ماتريكس هس البته فقط در شيراز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
داداش 400 kb/s که عالیه؟
چه طرحی رو خریدی؟
تو کدوم شهری؟
چقدر پول میدی؟
يه مقاله جالب در مورد مقايسه ADSL و رايتل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم
من الان از مخابرات کرج 256 دارم اما اصلا راضی نیستم سرعت لود کردن صفحاتش افتضاحه سرعت دانلودش معمولا 20 که کمه
دو سه بارم خواستم انلاین بازی کنم پینگمو میزد 999 از خیرش گذشتم
اشتراک یک ساله گرفتم میخوام بدونم میشه برم انصراف بدم و قطعش کنم برم سراغ یه شرکت دیگه؟؟
دوما اینکه من دانلودم خیلی زیاده بنابراین حجم محدود اصلا برام نمیصرفه و حتما حتما نا محدود میخوام شما کدوم شرکتو بیشتر پیشنهاد میدید که هم دانلودش خوب باشه هم لود کردن صفحات وقیمتش هم بگید لطفا
ممنون
پيشنهادم استفاده از سرويسهاي شركت نوين نت هست.نقل قول:
هم از لحاظ قيمت و هم از لحاظ سرعت خوبند.
براي ثبت نام هم ميتونيد به سايت شركت مراجعه كنيد.
شاد باشيد:40:
نقل قول:
داش الان سرعت 512/1MB شبا 50 تا 60 سرعت میده؟ چقدر کم ؟ روزا چقدر سرعت میده؟:n27:
من امتحان كردم روزا تا 250 هم دانلود ميده و مشكلي هم نداشت.نقل قول:
شبها هم به خاطر استفاده كاربران و نوع سرويسهاي موجود (8 شب تا 1 شب نيم بها) سرعتها كمي افت ميكنند.
من در شب هم امتحان كردم و كاهش سرعت رو نداشتم.
البته با توجه به مركزتون ممكنه سرعتتون خوب يا بد باشه.
ولي در كل سرعتش نسبت به قيمتش خوبه.
من یک ایتنرنت خوب میخوام برای مشهد قیمت ماهیانه هم دیگه20تا25 ماهی میدم شما چی پیشنهاد میکنید؟دانلود شب رایگانم میخوام بین 1تا3 گیگ
کسی از دوستان اینجا تو منطقه مخابراتی کاشانی از شهراد سرویس داشته؟ خوبه کیفیتش؟
نقل قول:
نه عزیز سرویس فعلیم شاتل هست :n02:
یکی از بچه های همین تاپیک گفت شبا 50 تا 60 میده در ضمن من نیم بها نمیگیرم یا از 1 تا 6 یا اون
اون یکی سرویس 6 تا 11 صبح اگه سرعت تا 150 هم شبانش باشه میرم میگیرم
نظرتون چیه؟:n01:
کمک کنید.......نقل قول:
والا من خودم از همین نوین نت سرویس میگیرم مثه سگ پشیمونم. علافی رانژه و وصل شدن سرویس جدید نبود عمرا تمدید میکردم .نقل قول:
حالا شما خودت بهتر صلاح میدونی
نقل قول:
چرا مگه سرعتت پایینه؟
این تقریبا وضع همیشگی منه سرویس 2تا 4 مگ و 512 تا 2 مگ داشتم جفتش لنگه هم
[IMG]www.speedtest.net/result/2405750302.png[/IMG]
[IMG]www.speedtest.net/result/2405752862.png[/IMG]
با سلام
من اسیا تک دارم واقعا رازی ام برای دانلود خیلی خوبه ولی یه کوچولو تعرفه اش گرونه که به کیفیتش می ارزه قبلا پارس انلاین داشتم افتضاس بدرد دانلود نمیخوره ولی اینم بگم که اسیا تک یکم قعطی داره ولی زیاد تول نمیکشه 10 دقیقه اینا
امیدوارم دوستان از این صحبتا استفاده کنن راستی پینگ اسیا تک خیلی خوبه 50
سلام.من در حال حاضر وایمکس ایرانسل دارم و در تهران هستم.
مدتی هست که در صدد خرید adsl هستم ولی چون فیبرم نوریه به هر شرکتی زنگ زدم گفتن به فیبر نوری نمیدیم فقط مخابرات گفت میدیم که اصلاً به لعنت خدا هم نمی ارزه .
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بتونم از adsl استفاده کنم یا نه؟
معمولا مخابرات از سرش باز میکنه اگر منطقه شما قبلا کابل مسی بوده باشه و نزدیک شما پستی باشه که از کافوی مسی اومده باشه شاید با درخواست بتونید خط رو مسی کنید در عیر اینصورت متاسفانه راهی نداره. اگر از خونه های اطراف میشناسید کسی رو که 7 سال پیش تلفن داشته به احتمال زیاد خطش مسی هست.نقل قول:
سلام:n23:
من مبین نت دارم،سرعتش داغونه!
تو بهترین حالت 100 کیلوبایت میده!!
میخوام adsl بگیرم،منطقه ما (جماران 2281) فقط، پارس/داتک/شاتل/سپنتا/نوین نت خدمات میدن
من دانلود زیاد دارم تا 40 هزار تومان هم میدم:
1)یا محدود با دانلود شب بالا میخوام.
2)یا نا محدود با دانلود 40 50
کدوم شرکت بهتره؟
ممنون.
خوب دلیل کندی این چند روزه نت هم معلوم شد احتمالا دارند رویه شبکه داخلی هم تجهیزات ف ی ل ترینگ نصب میکنند:n21:
چون تا دیروز تمام سایتهای فیل تر شده که رویه سرورهای داخلی بودند باز میشدند ولی امروز باز نمیشن:n27:
آسیاتک سرعت دانلودش چنده؟نقل قول:
سرعت دانلود شبانه بین 1-9 صبح برای سرویس کیمیا (2 مگ) روی 140-150 کیلو بایت هست توی ساعت عادی مه 450-500 کیلو بایت بنظرم که عالیه یعنی من شبی 4گیگ دانلود میکنم قیمتش هم 30000 تومان البته الان نامحدود دارم با سرعت ثابت 90 کیلو بایت قیمت هم در امده 40000 شاید یکم قیمتش گرون باشه ولی به همون اندازه کیفیتش هم خوبه
سلام بر همگی
من چند سالی میشه که از شرکت همارا سیستم تبریز استفاده میکنم و شانزدهم دیماه یعنی 2 روز دیگه اعتبارم تموم میشه و قصد دارم سرویس اینترنتم رو عوض کنم . به نظرتون از کدوم شرکت سرویس اینترنتم رو بگیرم بهتره ( خانگی ) . برای بازی آنلاین ( PES ) و دانلود .
نظر خودم روی شرکت آسیاتک هستش . ( سرویس 512 برنزی - نامحدود ) .... ممنون میشم در این مورد به من کمک کنید .
سلام دوستان من قبلا مودم justec usb داشتم که بدون پاور بود و هنوز هم دارمش و ازش راضی هستم تنها ضعفش نداشتن pppoe بودش . که تصمیم گرقتم یه مودم با چنین قابلیتی بگیرم . 3 نوع مودم گرفتم و روی 3 تا کامپیوتر تست کردم و البته 2 تا ارائه دهنده ی سرویس ، یکی پارس آنلاین و یکی اینترنت مخابرات . مشکل من اینه که سایتهای https مثل گوگل رو به سختی باز میکنه ، بعضیی مواقع کمتر سایتی رو باز میکنه که مجبور میشم از فیلتر شکن استفاده کنم و به راحتی این سایتها رو باز کنم در صورتی که با مودم قدیمیم چنین حالتی پیش نمیاد. حالا نظر شما چیه ؟ مشکل از کجاست
سلام
لطفا کمک کنید بی زحمت (:
من وقتي به اينترنت وصل ميشم ( ADSL صبانت ) همين طور ترافيکم برا خودش مصرف ميشه !! بدون اينکه به سايتي برم تند تند ! کيلوبايت ميندازه .
ويندوز 8 دارم . به نظرتون چه کاري ميتونم بکنم که هم منبع اصلي تغذيه ترافيکم و شناسايي کنم هم بتونم اونا رو کاملا متوقف کنم .
کسي يه نرم افزار يا شگرد عالي ميشناسه ؟!
مي دونم اين مشکل خيليا از جمله کسايي که سرويس حجمي استفاده مي کنند هست .
آپديت ويندوز رو هم غيرفعال کردم .
کلي از starup هاي ويندوز رو هم غير فعال کردم .
حتی هنگامی که بدون نام کاربری و رمز فقط Ethernet رو Enable میکنم هر دو سه ثانیه یکبار یه کیلوبایت مصرف میشه با وجودی که هنوز به اکانتم وارد نشدم !!
اگه بخوام همین طور فعال باشه که هر روز کلی ترافیکم هدر میره !! وقتی هم با نام کاربری و رمزعبور وارد میشم که دیگه عروسی ترافیک و
البته سرویس دهندم هست !!! (:
خواهشا کمک کنید در همین مدت که داشتم مینوشتم ده مگابایت از ترافیکم باز هدر رفت در عرض سه چهار دقیقه !!!
خواهشا کمککککککککککککککککککککککک ک:32::32:
please Help Me !!!
نقل قول:
درود
چک کنید احتمالا برنامه ای و یا خود ویندوز در حال آپدیت شدن هست
و برنامه ای در این زمینه وجود داره کی میتونی با اون ترافیک در حال مصرفتو مونیتور کنی
و ببینی کدوم برنامه در حال استفاده از نت هست و اگه خواستی دسترسشو قطع کن
DU METER با یه سرچ می تونی پیداش کنی
موفق باشید :n12:
دوستان عزيز !
اينجا محل توضيح در مورد سرويسهاي اينترنت پرسرعت هست و جاي بيان مشكلات نيست.
لطفاً سوالات خودتون رو در محل مورد نظر بيان كنيد و از سوال كردن در اين مكان خودداري نماييد.
با تشكر
درود بر شما
با برنامه DU METER که فقط میشه دید چه برنامه هایی در حال استفاده از اینترنت هستند !
ی برنامه های عجق وجقی هم داخل view network connections هست که آدم سر در نمیاره چیه ؟!!
راستی من سه صفحه پی سی ورد و صفحه اصلی تی پی لینک و باز کردم بدون عکس نزدیک 8 مگ ترافیک گرفت ازم . دوستی میتونه راهنمایی کنه متوسط حجم دریافتی صفحات سایتهای معمولی اینترنتی چند کیلو یا مگابایته ؟
من روزی 30 مگ و در نظر گرفته بودم اما با این شرایطی که میبینم اصلا برکت !! نداره استفاده از محدودیتهای حجمی !!!
چه کنم ؟ نظرتون چیه ؟!!
خب با همون ببینین کدوم برنامه داره از نت استفاده میکنه جلوشو بگیرنقل قول:
نقل قول:
من بدون دانلود همین صفحات معمولی رو که باز میکنم در روز 150 مگ از من کسر میشه منم نت حجمی دارم :n15:
چاره ای نیست اگه میخوایین نامحدود بگیرین
[QUOTE=Abolfazl-Star;7413563]خب با همون ببینین کدوم برنامه داره از نت استفاده میکنه جلوشو بگیر
سلام
مشکل اینجاست که اصلا نمیشه فهمید چه نرم افزار یا منبعی داره استفاده میکنه که جلوشو بگیرم !
در هر حال ممنون آقا ابولفضل .
دوستانم اگه مشکلاتی مثل من دارند اگه میتونند یه راه حل بزارند تا همه از تجربیاتشون استفاده مفید ببرند و منم دعاشون میکنم (:
آقایون خانما !!!!!!!!!
مشکل من واقعا جدیه .. یکی کمکم کنه .. نمیدونم چی داره این طور از ترافیکم مصرف میکنه !!!!!!!!!
خواهشا کمک !!!!!!!!!1
تو برنامه DU Meter این اسم و غیر از برنامه فعال مرورگرم میزنه و میگه داره استفاده میکنه :
winhttp.dll
این چیه .
ویروسم ندارم چون تازه ویندوز و از ریشه نصب کردم .. کمک خواهشا .
شما ویندوزتون چیه؟نقل قول:
کرک شده است؟ مشکل انقضاء ندارید؟ آپدیت میشه؟
ویندوزم اول 8 بود فک کردم ماله هشته اکس پی رو !! نصب کردم . اما مشکل همچنان پابرجاست و یکدفعه میبینم کلی مگ ازم رفته در صورتی که شاید 2 سایت سبک ه بدون تصویرم !!! باز نکردم .
هر دو ویندوزم آپدیت رو غیر فعال و فول کرک هست .
یعنی ممکنه مال سرویس دهندم صبانت باشه ؟؟