عزیزم نتیجه تمام بحث ها درباره گسسته تو این چند سال اخیر اینه:نقل قول:
1.فار
2.گاج سفید
3.خوشخوان
والسلام...
عزیزم نتیجه تمام بحث ها درباره گسسته تو این چند سال اخیر اینه:نقل قول:
1.فار
2.گاج سفید
3.خوشخوان
والسلام...
ریاضی تجربی انتشارات مهر و ماهنقل قول:
این کتاب تمام مباحثی که یک داوطلب تجربی برای کنکور باید بخونه شامل ریاضی دوم و سوم و پیش و آمار و هندسه ۱ رو آموزش داده و شامل تست های آموزشی در حین درس هست. همینطور بعد از هر فصل تست های کنکور و تالیفی داره. آموزش کتاب خیلی ساده و در عین حال کامله.
ریاضی تجربی انتشارات خیلی سبز!
اگر دنبال کتاب تست با پاسخ تشریحی هستید این کتاب عالیه!
بهترین کتابهای زیست بدون شک!
همایش زیست نشر دریافت
تست دوم و سوم و پیش خیلی سبز!
بانک تست تخته سیاه ، همگامان و 8000 تست زیست گاج هم منابع تستی خوبی هستن که البته بانک تست تخته سیاه طرفدارای بیشتری هم داره و تا حدودی هم به خاطر حجم کمترش بیشتر میتونه به کار بیاد.
ودر آخر اینکه نباید از خود کتاب درسی غافل شد زیست شناسی از دروسی است که اولویت با کتاب درسیه یعنی اینکه هر چی بیشتر کتاب درسی رو مطالعه کنی بهتره تا تستهای کتب کمک اموزشی مختلف رو بزنی!
بهت انتشارات علمی فار رو پیشنهاد میکنم!نقل قول:
یه سر به سایتش بزن:pharepub.com
دیفش جدیده:3:
من سال قبل از گسسته الگو استفاده كردم كه بن نظرم عاليىبود
درود !
بچه ها من یه سوال داشتم *
میخواستم بدونم کتاب های درسی پیش دانشگاهی امسال( 91-92 ) نسبت به سال قبل تغیراتی داشته یا نه؟
من خودم يه سه چهار ده بيست بار اينجا ديدم و گفتم!در مورد تغييرات!دين و زندگي ديفرانسيل فيزيك و شيمي جزئي تر از دو كتاب قبلي و حذف قسمت قابل توجهي از ادبيات و زبان فارسي و اضافه شدن دو شعر جديد!تغييرات كتابهاي پيش رياضي بوده از بقيه رشته هاي اطلاعي ندارم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز کتاب های فار رو دیدم؛ به جز کتاب های فیزیک بقیه کتاب هاش تعریفی ندارن زیست شناسیش هم کتاب خطرناکیه میتونه دانش آموز رو به بیراهه بکشه. شیمی هاش هم بد نبود ولی به مبتکران و خیلی سبز نمیرسه. فیزیک پیش دانشگاهی فار خیلی قشنگ توضیح داده اولین کتابیه که میبینم محتوای آموزشیش و نحوه آموزش مفهومیش قابل مقایسه با مبتکران ( محمودزاده ) هست.
سلام دوستان یه راهنمایی ازتون میخواستم:
من میخواستم دیفرانسیل بگیرم اما نمیدونم فار بهتره یا رمزینه؟!ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی واسه فیزیک پیش چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟(هم تست و هم اموزش)
برای دیفرانسیل رمزینه.نقل قول:
برای فیزیک هم آموزش عمیق و دقیق بخوای و همینطور اگه به جمله های ریاضی و اثبات و ... مسلط هستی کتاب مبتکران-محمودزاده رو بگیر. در غیر اینصورت فار رو برای فیزیک پیش دانشگاهی توصیه میکنم
کتاب های شیمی خیلی سبز که خود خیلی سبز بهترین کتابش میدونه رو تو تایید میکنی برا پیش 1 و پیش 2 ؟نقل قول:
بله کتابهای خوبی هستننقل قول:
والا خيلي سبز همه ي كتاباش رو بهترين ميدونه.....مشك آن است كه خود ببويد....نقل قول:
این کتابای خیلی سبز نمیدونم چرا اینجوریننقل قول:
نظرات در موردشون متفاوته مثل همین شیمیش.
تا حالا چندین نفر گفتن افتضاحه ولی چند نفر هم اونو عالی میدونن.
من با توجه به اینکه شیمی رو میخوام 30 درصد بزنم
بمیخوام وقت زیادی روش بذارم و بیشتر به ریاضی و فیزیک که توشون بهترم بپردازم
به همین دلیل کتابای مبتکران خیلی بزرگن و نیاز به وقت زیادی برای خوندن هر جلدش هست
کتابای خیلی سبز حجمشون کمتره .
به خاطر همین هست که هنوز دو دل هستم.
وگرنه اینو همه میدونن مبتکران نوشته بازرگان از همه بهتره.
...............................................
راستی اون کتاب هندسه پایه خیلی سبز رو یه مطالعه کردم دیدم به درد نمیخوره انداختمش به یکی از بچه ها:دی
اما فیزیک (هفت چیز) رو نگه داشتم به نظرم کتاب بسیار خوبی بود.
کتابای نشر الگو هم که گفتی واسه ادبیات هم عالین. ممنون.
کتاب های مبتکران-بهمن بازرگانی برای شیمی بهترین هستن. ولی اگه کسی وقتش کمه میتونه از خیلی سبز استفاده کنه.
شیمی های خیلی سیز کامل و عالی هستن و هر نکته ای برای کنکور لازم باشه توش آورده شدن. البته شیمی پیش 2 به نظر من مبتکران تفاوتش با خیلی سبز زیاد هست و یه سر و گردن بالاتره (پارسال هردوتاشونو در یه حد میدونستم ولی الان به نظر من مبتکران برای شیمی پیش2 خیلی بهتره ) و ضمن اینکه خیلی سبز شیمی 2 سال دوم رو نداره اصلا نمیخواد هم چاپ کنه.
نقل قول:
اي خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـدا من دست تو چيكار كنم پسر.....
چرااااااااااااا....آخه چرا از الان درصد تعيين ميكني واسه خودت؟؟؟ معمولا همه از چيزي كه فك ميكنن ميزنن كمتر ميزنن...
درصد تعيين كردن برايه يه درس يا حذف يه فصل و اين كارا برايه ارديبهشت و خرداده(ديگه حداقل بعده عيد) شما بايد هر درسو اندازه ضريبش بخوني..(+بعد از اينكه برنامه ي هر هفته رو بر اساس ضريبه دروس تنظيم كردي چندين ساعت رو به درسايي كه ضعيف تري اختصاص ميدي) الان كاره تو دقيقا بر عكسه...داري ميگي كه چون ضعيف تر هستم ميخوام كمتر وقت بذارم...مطمئن باش اگر با همين روش جلو بري ضعيفتر هم خواهي شد....شيمي نسبت به 2 درسه رياضي و فيزيك خيلي آسون تره يني كسبه درصد بالاي 50 تويه شيمي خيلي راحت تر از فيزيكه
از مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــا گفتن بــــــــــــــــــود
در مورد كتاب ها : خواهش ميكنم...هندسه رو گفتم به دردت نميخوره گوش نكردي...هندسه پايه نشر دريافت خوبه....
ادبيات سبطي نخريدي؟
دوست عزیز یا کتاب هاش رو دقیق مطالعه نکردی یا داری کم لطفی میکنی.نقل قول:
در مورد کتاب های گسسته و هندسه تحلیلی و فیزیک و ریاضی پایش که تازه اومده و من دارمشون فقط کافیه که بگم حرف ندارن و من تمام کتابا رو بررسی کردم وهیچکدومشون به فار نمیرسن.تازه چند از بچه های موفق کنکور 91 هم کاملا تایید کردن که کتاباش عالی و مفهومین.
راستی کسی خبر نداره پاسخنامه فیزیک پایه گاج کی میاد؟
همه ی ملت رو علاف کردن گفته بودن شهریور میاد.
نه گیرم نیومدنشر الگو گرفتمنقل قول:
حالا كه بحث شيمي داغ شده!كتاب تست شمي 3 نشر الگو دارم چطوره به نظرتون!
نادر کتابت فقط تست داره یا توش آموزش هم هست ؟
دوستان واسه اموزش هندسه تحلیلی فار چطوره به نظرتون؟؟؟
سوالاتش تشريحي هست و قسمتهايي به عنوان چكيده درس داره فكر كنم خوب باشه مختصر نكات مهم و كليدي رو توضيح داده و زياد وارد نشده چون كتاب تست محور هست ولي اموزش مبتكران عاليه اموزش فقط مبتكران من كه به اين نتيجه رسيدم!نقل قول:
امروز قصد داشتم برم و کتاب آموزش سال دوم و سوم و چهارم مبتکران رو بگیرم(نوشته آقای بازرگان)
اما همسایمون که پارسال کنکور داد باهاش یه صحبتی کردم بهم یه جزوه ای از شیمی داد نوشته مهدی متولی
مطالبش خیلی خوب هستن و به نظرم قابل اعتماد به همین دلیل دیگه بی خیال اون آموزشی مبتکران شدم.
برای تست هم مبتکران رو پیشنهاد میکنین ؟
کتاب خوبیه!نقل قول:
اگه خودت از نزدیک دیدیش و خوشت اومده بگیر چون منم از نزدیک دیدمش کتاب خوبی هست و اول اموزش میده بعد تست میده.
موید باشیـــــــد..
خوندنش یه کم وقت گیره ولی مطلبو به خوبی تو ذهنت جا میندازه و اگه حوصله داشته باشی در کل عالیه!نقل قول:
کتاب آزمونش هم که خیلی خوبه.
کتاب آموزش مبتکران برای شیمی توصیه نمیشه. بهتره کتاب تست رو بگیری که همه مطالب آموزش لازم رو داره و روند آموزشش خیلی بهتر از کتاب آموزشیه.نقل قول:
كتاب شيمي تست مبتكران ، به نظرم بيشتر كتاب طنز ـه تا تست :sq_2:
خيلي مي خنديم با خوندنش :sq_2:
در كل فوق العاده ترين چيزه !!! مخصوصاً آموزش انحصاري موازنه ي واكنش هاش !!! كادر هاي پر و خالي !!! محـــشره :sq_25:
کورش منظورت بلاخره چیه ؟
خوبه یا بد ؟
بعدشم این کتاب تستش برای هر پایه 2 جلده ؟
یا همش به صورت جامع هست تو یه کتاب ؟
آقای مهندس بازرگانی برخی مطالب رو به صورت ظنز و با کاریکاتور ها و شکلک ها و ... بیان میکنه که روی روند آموزش تاثیر مثبت میزارهنقل قول:
مثلا میخواست بگه که گرما روی سرعت واکنش اثر میزاره و زیادش میکنه بعد چندتا دونده کشیده بود که یکیشون پشت سرش یه اژدها نشسته بود و آماده بود که آتیش از دماغش بریزه بیرون و باعث بشه اون دونده با سرعت بیشتری حرکت کنه :sq_24:
کتاب سال سوم دو جلد هست ولی سال دوم و پیش 1 و پیش 2 هرکدوم یه جلد هستن.
البته اون آموزش انحصاری آقای بازگان نیست و اگه کتاب خیلی سبز رو بررسی کنین متوجه میشین که منبع اون نوع موازنه کردن یه معلم شیمی خارجی هست.نقل قول:
آقای بازرگان و کتاب خیلی سبز هم اون روش رو آموزش دادن که خیلی سبز منبعش رو هم ذکر کرده :sq_8:
نه پيش هم دو جلد هر جلدش هم اندازه حجم كتاب شيمي 2!نقل قول:
واسه فیزیک دوم آموزشی چی باید بگیرم؟؟؟
سلامنقل قول:
ببين من كتابه خاصي براي دوم سراغ ندارم ولي به نظرم براي ديناميك و سينماتيك دوم جلده 1 و 2 كتاب پيش 1 فار رو بگير اينجوري هم به درده آيندت ميخوره هم درسو بهتر ميفهمي چون وقت هم داري با خيال راحت ميتوني بشيني پايه كتاب چون ساختاره كتاب هم يه جوريه كه خودت كاملا ميتوني ياد بگيري....
براي بخش هاي ديگه به نظرم كتاب الگو بايد خوب باشه ......
دوستان برا یاد گرفتن گسسته چی خوبه؟
گاچ و خیلی سبز دارم ولی نمی شه یاد گرفت با اونا!
صفحات قبلی دوستان به کتاب فار اشاره کردن
برای nامین بار میگم!نقل قول:
نتیجه تمام بحث ها درباره گسسته تو این چند سال اخیر اینه:
1.فار
2.گاج سفید
3.خوشخوان
خدافظ:sq_22:
کتاب 10 استاد آموزش دیفرانسیل چجوره ؟
سلام دوستان
من سوم ریاضی هستم و میخوام برا کنکور بخونم..پس لطفا راهنماییم کنید
1- تفاوت سبز و مبتکران برای شیمی3چیه؟؟من از 2مبتکران خیلی راضی بودم ولی برای 3نمی دونم...
2-برای فیزیک3نشر الگو بهتره یا خیلی سبز؟و تفاوتشون چیه؟؟؟
3-کتاب تست برای جبر چی خوبه؟؟جبر گلواژه کافیه؟
4-کتاب تستی مناسب و خوب برای اینکه حسابان رو عالی بزنی چی پیشنهاد می کنید؟خیلی سبز یا نشر الگو
5- یه کتاب تست خوب برای همه دروس عمومی سال سوم می شناشید؟؟؟
خیلی خیلی فوری به راهنماییشما عزیزان نیاز دارم...:20:
راسی یه سوال
برای دینی چه کتابی مناسبه؟
یکی گفت کم حجم خیلی سیز...یکی دیگه کاب دیگه ی خیلی سبز(تست)...یکی نشر الگو...!!!ویکی هم قلم چی!!
خواهشا کتابی که خیلی ازش نتیجه گرفتید و درصدتون رو بالا آورد معرفی کنید.
برای ادبیات هم معلممون خیلی کامل کتاب رو میگه..لازمه سبز گاج رو بخرم یا یه کتاب تست خوب کافیه؟؟
من کتاب نشر الگو رو استفاده کردم.این کتاب خوبیش اینه که جاهای خالی و نکات ریز رو برجسته کرده و همه ی مطالب رو عین کتاب طبقه بندی کرده. خوبیش اینه خیلی کامله.آخرش هم تست های زیادی داره.بعضی تست هاش خیلی مسخره میاد اما دیگه سطر به سطر کتاب رو پوشش میده.اما خوندنش وقت گیره.من بالغ بر10 درس دینی رو نخوندم:) اما تونستم 70 بزنم. بقیه ی کتابا رو نخوندم که نظر بدم.نقل قول:
ادبیات کتاب کمک درسی نمیخواد.تست کافیه....البته کتاب هایی که مطالب رو به صورت جدا جدا نوشته در سه ماه آخر خیلی به درد میخوره....مثلا کتاب های نارنجی کلک معلم....
سلامنقل قول:
1-قبل از اينكه شيمي 3 مبتكران ويرايش بشه خيلي سبز واقعا بهتر بود ...ولي بعد از ويرايش از نظر من مبتكران بهتره...ولي واقعا فرق آنچناني شايد با هم نداشته باشن...جفتشون در يك سطحن تقريبا اينكه كدومشون بهتره يه نظره شخصيه.
2.نميدونم منظروت كتاب تسته سبزه يا آموزشش...؟
3.اگه ميخواي كنكوري كار كني كتاب گسسته ي فــــــــار رو بگير كه جبر و احتمال رو هم پوشش ميده.....خيلي كتابه خوبيه برايه تست و آموزش
4.من برايه حسابان كتابه جدا نداشتم ...
برايه ادبيات هم اگه همينطوري كه ميگي معلمتون كامل توضيح ميده ديگه كتابه آموزش نخر چون باعث سردرگمي ميشه...يه كتاب تسته خوب بگير